Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 05:18
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cartea lui Enoh, cartea despre Dumnezeu si despre ingeri" 
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar


PostPosted: 2.3.2011, 01:31    Post subject: Capitolul 19 - Enoh este dus în cel de-al șaselea Cer Reply with quote

Capitolul 19
Enoh este dus în cel de-al șaselea Cer

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
1. Îngerii mei m-au luat și m-au dus în cel de-al șaselea Cer, unde am descoperit șapte grupuri de Îngeri pe deplin luminoși și glorioși. Fiecare față lucea și strălucea mai puternic decât Soarele. E cu neputință să fie deosebiți, pentru că nu există nici o diferență între fețele, purtarea sau modul lor de a se îmbrăca. Acești Îngeri se ocupă de rostul lucrurilor, învață mersul stelelor, modificările lunii, revoluția Soarelui și cârmuirea lumii.

2. Când văd lucruri diabolice, ei își transmit poruncile și învățăturile, apoi cântă gingașele lor cânturi de slavă.

3. Aceștia sunt Arhangheli care se află deasupra Îngerilor și care cântăresc orice viață în Cer și pe Pământ. Ei sunt de asemenea răspunzători de anotimpuri și de ani, de fluvii, de oceane, de fructe și de suprafața Pământului care hrănește orice făptură vie. Acești Arhangheli stabilesc sufletele oamenilor, faptele și destinele lor, în numele Domnului. Printre ei se află și șase Phenicși, șase heruvimi și șase Îngeri cu șase aripi, cei care nu-și opresc niciodată cânturile. Este cu neputință de descris frumusețea vocilor lor, atât de mult Îl bucură pe Domnul când cântă la picioarele tronului Său.
_________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !