Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 18.4.2024, 18:40
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 2) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 9.3.2011, 21:35    Post subject: Capitolul 111 - Mesagerul Lamel execută o operațiune de salivare. Fata salvată povestește despre ororile din orașul lui Reply with quote

Capitolul 111
Mesagerul Lamel execută o operațiune de salvare. Fata salvată povestește despre ororile din orașul lui Enoh.
(1 iulie 1842)

1. După aceste cuvinte, Horadal i-a mulțumit din nou lui Abedam cel Mare, după care s-a întors către cei zece comandanți și le-a spus:

2. „În numele Domnului, mergeți și spuneți-le oamenilor să îi mulțumească Domnului și să se pregătească de plecare, pentru a putea porni la drum înainte de apusul soarelui, în numele Domnului și al marelui Dumnezeu, Tatăl nostru preasfânt și preaplin de iubire! Amin”.

3. Cei zece comandați i-au informat imediat pe oameni care este porunca lui Horadal, în acord cu voința Domnului.

4. În câteva clipe, toată lumea era gata de plecare. Pe când Abedam tocmai le cerea lui Kisehel și Sethlahem să îi conducă pe oameni către țara promisă, Lamei a apărut ca o vijelie, purtând pe brațele sale puternice o fată!

5. Ajuns în fața lui Abedam, el s-a aruncat la picioarele acestuia, după care i-a mulțumit cu inima smerită și plină de iubire pentru puterea pe care i-a dăruit-o în vederea împlinirii periculoasei sarcini primite.

6. Iată ce a povestit el: „Tată preasfânt și preaplin de iubire! Prin puterea Ta fără limite, am reușit să duc la bun sfârșit sarcina pe care mi-ai transmis-o în inima mea.

7. Nici unul dintre cei pe care mi-ai cerut să îi salvez nu a rămas în urma mea.

8. Iată totuși, Tată preasfânt, o fată pe care nu am găsit-o în inima mea, dar pe care am întâlnit-o singură și plângând pe marginea unei prăpăstii.

9. Înduioșat, am întrebat-o: „Copila mea sărmană, ce te doare, de plângi atât de amarnic, și de ce îți smulgi părul din cap?”

10. Sărmana a oftat atunci adânc, după care s-a recules și mi-a relatat următoarea poveste:

11. 'Om mare, mă rog ție fierbinte, ascultă-mă, în numele acelui Dumnezeu de care oamenii cei nobili - uciși de cruzimea excesivă a lui Lameh - le-au vorbit părinților mei!

12. După ce vei auzi scurta mea poveste, ai milă de mine și omoară-mă!

13. Acum ascultă povestea tristei mele vieți: în pofida regulilor oribile impuse de cel mai mare tiran care a trăit vreodată pe pământ, părinții mei au rămas întotdeauna credincioși în sinea lor învățăturilor marelui Farak și au crezut în Dumnezeul propovăduit de acesta.

14. Un spirit malefic trebuie să-i fi dezvăluit însă acest lucru lui Lameh, care a dispus arestarea lor de către crudele sale gărzi. Singura care am fost lăsată în casă am fost eu, un sărman copil.

15. La scurt timp, gărzile lui Lameh i-au adus din nou acasă pe părinții mei, pe care i-au pus să se dezbrace. După ce i-au văzut astfel, goi, palizi și tremurând din toate încheieturi-le, ele au luat-o mai întâi pe sărmana mea mamă, au culcat-o la pământ, i-au întins brațele gingașe și i-au bătut în palme niște piroane ascuțite.

16. Au făcut apoi același lucru cu picioarele ei. Marea suferință și strigătele ei de durere nu au părut să-i impresioneze deloc pe acei monștri.

17. Scena s-a repetat apoi și cu tatăl meu.

18. După această acțiune îngrozitoare, gărzile i-au așezat mamei o piatră dură sub spate, pentru a-i întinde trupul precum o coardă, și și-au satisfăcut pe rând poftele desfrânate cu ea!

19. După această nouă oroare, soldații le-au despicat burțile și m-au așezat între părinții mei, încercând să mă convingă să le smulg ochii din cap, rugându-mă în tot acest timp zeului Lameh.

20. În acel moment am leșinat și mi-am pierdut cunoștința. M-am trezit aici, legată de această piatră și lăsată să mor de foame, după cum poți vedea.

21. Nu știu ce s-a întâmplat mai departe cu sărmanii mei părinți, dar nu mă îndoiesc că au continuat cu torturile, după care i-au ars de vii în propria lor casă.

22. Acum știi întreaga mea poveste și poți face cu mine ce dorești. Te implor însă să nu mă părăsești în acest loc!'

23. Iată, Tată preasfânt, așa se explică de ce am adus în fața Ta un copil în plus față de cei pe care i-am numărat în inima mea.

24. Căci nu am simțit niciodată în viața mea un sentiment atât de profund de milă ca pentru acest biet copil.

25. Sper din toată inima că mă vei ierta pentru încălcarea poruncii Tale, căci ți-am adus ca ofrandă pe cea pe care am salvat-o de la moarte sigură.

26. O, Tată, primește această ofrandă, în marea Ta grație!” - Dar Abedam s-a aplecat imediat și l-a ridicat pe Lamei, spunându-i:

27. „Lamei, adevăr îți spun: prin această acțiune a ta, ai făcut mai mult decât în întreaga ta viață.

28. Să-i lăsăm deocamdată pe acești oameni să plece către țara promisă, iar apoi ne vom întoarce la sărmanul copil. Cu această ocazie va avea posibilitatea să-și mai revină puțin, după care voi face ce este mai bine pentru ea și pentru tine. Amin”.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !