Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 19.4.2024, 05:39
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cartea lui Enoh, cartea despre Dumnezeu si despre ingeri" 
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar


PostPosted: 13.5.2011, 14:15    Post subject: Capitolul 61 - Enoh le cere fiilor săi să evite nedreptatea Reply with quote

Capitolul 61
Enoh le cere fiilor săi să evite nedreptatea

1. Copiii mei, feriți-vă să comiteți nedreptatea în inimile voastre, căci Domnul urăște aceasta. Lăsați-L pe El să-i facă același lucru fiecărei făpturi vii care comite nedreptatea. Căci eu știu totul și știu că în vremurile care vor veni, toți oamenii vor avea moștenirea pregătită pentru ei, bună pentru cei buni, rea pentru cei răi și fără nici o limită.

2. Binecuvântați sunt cei care intră în casele cele bune, căci în cele rele nu va fi pace pentru ei.

3. Ascultați, copiii mei dragi! Când un om are un gând bun în inima lui, însă aduce în fața Domnului jertfa unor fapte pe care nu el le-a săvârșit, atunci fața lui Dumnezeu se va întoarce de la el și el nu-și va mai putea afla munca în mâini.

4. și chiar dacă au fost făcute de mâna lui, dar inima sa cârtea, nici atunci nu-i va fi bine în fața Domnului.
_________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !