Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 7.12.2019, 02:01
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Daniela Nane & Gheorghe Iovu TERAPIE PRIN MUZICA SI VERS" 
Author Message
Marcel_D
Novice
Novice


PostPosted: 3.11.2012, 23:41    Post subject: Daniela Nane & Gheorghe Iovu TERAPIE PRIN MUZICA SI VERS Reply with quote

SPECTACOL cu DANIELA NANE si GHEORGHE IOVU
================
Spectacol-recital de versuri și meloterapie
cu Daniela Nane și Gheorghe Iovu
*** TERAPIE PRIN MUZICĂ ȘI VERS ***
================

Evenimentul cu muzică ambientală și poezie va avea loc
SÂMBĂTĂ 17 NOIEMBRIE 2012,
începând cu ora 19.00 în
Sala de Spectacole a Casei Tineretului din Timisoara,
intrarea este 5 lei, fiind organizat
în cadrul programului Festivalului EzotericFest 15-18 nov 2012.
+++ www.ezotericfest.ro +++
================

Actrița Daniela Nane, recitând versuri alături de Gheorghe Iovu, magicianul sunetelor terapeutice, ca parte dintr-un proiect amplu intitulat ”Mai aproape de suflet” ce urmează a se materializa în marile orașe ale României și apoi în străinătate.
================

DANIELA NANE, renumita actriță din filme precum “Orient Express”, “Efect 30″, “La Urgenț㔠sau “Dincolo de America”, este absolventă a Academiei de Teatru și Film din 1995, după care a urmat cursurile/masteratul Ligii Europeane a Institutelor de Arta din Amsterdam și Berlin. Se bucură de multe prezențe TV și este prezentatoare a unor festivaluri de film, cultură și modă. În 2009 a lansat pe piață un Cd cu „Povești pentru Codrin” în care citește cu o voce caldă, plăcută și melodioasă povești celebre. Prin site-ul personal www.danielanane.ro organizează cursuri, tabere de dezvoltare și edificare personală pentru copii și adulți.
================

GHEORGHE IOVU, “magicianul sufletelor”, este artistul timișorean care compune și interpretează muzică terapeutică de peste 20 de ani, fiind primul meloterapeut acreditat de instituții de specialitate. Obținând rezultate remarcabile în diverse spitale, clinici și cabinete medicale, contribuind cu succes la vindecarea sufletească și trupească a celor suferinzi. Absolvent al Școlii Populare de Artă din Timișoara în anul 1975, a lansat prima casetă în 1995, “Muzică terapeutică”, iar până în prezent a realizat 10 albume și a susținut o multitudine de concerte, atât în România, cât și în Statele Unite, Germania, Ungaria, Danemarca, Austria, Italia, Franța etc. Pentru Gheorghe Iovu muzica înseamnă viață, consecvența, dăruirea, modestia și naturalețea cu care interpretează fiecare piesă i-au adus recunoașterea națională și internațională.
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !