Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.5.2019, 22:34
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Blog ?" 
Author Message
Analist
Aspirant
Aspirant


PostPosted: 19.11.2013, 00:05    Post subject: Re: Blog ? Reply with quote

Suport Unique @ Thu 14 Nov, 2013 20:29 wrote:
Am cochetat si noi cu ideea aceasta cu multi ani in urma, dar nu ni s-a parut prea potrivita, tehnic vorbind, cu ceea ce am urmarit sa expunem in acest proiect spiritual.

Cu toate acestea, tehnica a mai avansat si sunt mai multe optiuni si pluginuri acum in anii acestia fata de perioada cand am deschis noi forumul. Am deschis o astfel de sectiune BLOG dar si un de PORTAL, care face cam acelasi lucru si este si mult mai conectat la viata si baza de date a forumului. Verificam si pe unul si pe altul si vedem daca raman amandoua sau numai unul. Multumim de sugestie. Sper sa va ajute pe toti cei interesati.

O seara buna.

Multumesc. Puteti infiinta si alte sectiuni, dupa modelul existent deja pe forum? Ce de exemplu, cum este la sectiunea "Revista presei", sa fie si o sectiune "Dreptul la replică".
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !