Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 18.7.2018, 08:56
All times are UTC + 2 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Test mesaj portal-blog" 
Author Message
Helper Unique
Site Admin
Site Admin


PostPosted: 14.12.2013, 15:50    Post subject: Re: Test mesaj portal-blog Reply with quote

Homo Politicus @ Sat 14 Dec, 2013 15:42 wrote:
Suport Unique @ Sat 14 Dec, 2013 15:33 wrote:
Homo Politicus @ Sat 14 Dec, 2013 15:23 wrote:
Da erori la adaugarea de de articole in sectiunea Knowledge base. Nu trimite nu stiu ce pe email. Articolul nu apare.

Intradevar, apar unele erori ce tin de incompleta implementare a sistemului de trimitere de mesaje email fie la autor, fie la administratie forum. Incercam sa remediem aceste erori. Totusi, articolele sunt inregistrate, inclusiv in acea sectiune. Deocamdata acolo in Knowledge base insa articolele sunt supuse moderarii si aprobarii. Vedeti acum, dupa ce s-a acordat aprobarea acelui articol.

Multumim de intelegere.

Intradevar, articolul a aparut. hug

Nu am dorit sa arat cu degetul, ci doar sa ajut la imbunatatirea si semnalizarea problemelor tehnice. Bafta si multumesc si eu! hello


Orice astfel de atentionare este bine venita. Multumim. Atentie insa ca aprobarea pentru articolele din sectiunea Knowledge base se da la prima postare dar si la orice modificari faceti ulterior. Astfel la fiecare editare si modificare va trebui o noua aprobare din partea Echipei Unique. Multumim de intelegere deasemenea.
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !