Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 17.4.2024, 21:30
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Tapas spiritual - ziua lui Grig 12 Martie 2014" 
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar


PostPosted: 22.1.2014, 23:24    Post subject: Tapas spiritual - ziua lui Grig 12 Martie 2014 Reply with quote

Atentie, element nou !!!


Ca in fiecare an inainte de ziua lui Grieg va propunem sa ne pregatim pentru sarbatoarea spirituala din data de 12 martie, realizand la unison un tapas special de 49 de zile consacrat Ghidului nostru spiritual, in perioada marti 22 IANUARIE 2013 - luni 11 MARTIE 2013 (inclusiv).  

CONSACRAREA acestui TAPAS se va realiza la UNISON MARTI, 22 IANUARIE 2013, intre orele 22:20-22:30.

Acest tapas consta din:

I. OFRANDA de LUMINA: cate 7 LUMANARI APRINSE ZILNIC timp de 49 DE ZILE sau 12 lumanari aprinse zilnic timp de 49 de zile cu metoda regenerarii.

II. 22:30-22:45 MEDITATIE LAYA YOGA cu PRIMA MANTRA

III. 22:45-22:52 MEDITATII DE EVOCARE A UNOR STARI SPIRITUALE MODEL:

22 IANUARIE-28 IANUARIE: STAREA de COMUNIUNE cu ENERGIA DIVINA A INCEPUTULUI. Idee-forta : «Rezonez profund si plenar in fiinta mea cu energia tainica si plina de Gratie Divina a inceputului, care impulioneaza si sustine desfasurarea unei actiuni spirituale pana la finalizarea ei cu succes.»

29 IANUARIE-4 FEBRUARIE: STAREA de ASPIRATIE si DRAGOSTE NEMARGINITA catre DUMNEZEU. Idee-forta: «Doamne Dumnezeule, Tata Ceresc, Tie iti consacru si iti daruiesc acum existenta mea pentru ca TU pentru mine esti TOTUL. Stiind aceasta, Te implor inspira-ma, lumineaza-ma, ajuta-ma sa depasesc cu bine toate ispitele, manifesta-Ti iubirea Ta in si prin mine, fa ca vointa mea sa devina  vointa Ta.»

5 FEBRUARIE-11 FEBRUARIE: STAREA ARMONIOASA de EXPANSIUNE in NEMARGINIRE. Idee-forta: «Descopar extaziat(a) si din ce in ce mai constient(a) armonia divina beatifica ce imi inunda fiinta care este expansionata acum in nemarginire.»

12 FEBRUARIE-18 FEBRUARIE: STAREA de ASPIRANT SPIRITUAL MODEL. Idee-forta: «Urmaresc in mod consecvent cu ajutorul lui DUMNEZEU sa trezesc si sa dinamizez in mine calitatile divine ale aspirantului spiritual model, pe care le manifest apoi plenar pentru a ma conduce la implinirea aspiratiilor mele pure si sublime.» 

19 FEBRUARIE-25 FEBRUARIE: STAREA de PACE PROFUNDA. Idee-forta: «Urmaresc plin(a) de umilinta, in interiorul sufletului si al mintii mele, sa ma dizolv complet in misterioasa si dumnezeiasca stare de pace profunda.»

26 FEBRUARIE-4 MARTIE: STAREA de SALT SPIRITUAL care SURVINE prin ACUMULARE CANTITATIVA SI CALITATIVA. Idee-forta: «Sunt perfect convins(a) ca, la momentul potrivit, voi realiza cu ajutorul lui DUMNEZEU-TATAL, prin acumularea tuturor eforturilor sustinute ale practicii mele spirituale, saltul care ma va propulsa catre Realizarea Spirituala Suprema.»

5 MARTIE-11 MARTIE: REVELAREA STARII DIVINE de VID BEATIFIC TRANSCENDENT. Idee-forta: «Aspir in mod frenetic si cu toata puterea fiintei mele in mod constant sa ma dizolv extaziat(a) in starea de vid beatific transcendent.»


IV. 22:52-23:07 SAPTE BINECUVANTARI pentru GRIEG.


Muzica pentru binecuvantareATENTIE!

In data de 12 martie 2013 va propunem o serie de 49 de BINECUVANTARI pentru GRIEG.


PS. Arta binecuvantarii prezentare
_________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !