Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.4.2024, 16:48
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 2) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 3.3.2018, 17:37    Post subject: Capitolul 159 - Misiunea lui Abel de a cobori printre predicatorii păcătoși din orașul lui Enoh. Pericolul trupului femeiesc. Reply with quote

Capitolul 159
Misiunea lui Abel de a cobori printre predicatorii păcătoși din orașul lui Enoh. Pericolul trupului femeiesc.
(20 septembrie 1842)

1. După acest discurs, Abba le-a cerut celor de față să se retragă la o distanță de șapte pași, formând astfel un cerc în jurul Tatălui și mulțumindu-i pentru imensa Lui grație, iubire și compasiune. După care l-a chemat la el pe Abel și i-a spus:

2. „Credinciosul Meu mesager, te trimit acum în orașul lui Enoh. Vei întâlni acolo șapte predicatori ai căinței trimiși de pe aceste înălțimi. Trei dintre ei au rămas credincioși, dar ceilalți patru s-au rătăcit, căci au căzut în capcana trupului femeiesc, care a pus stăpânire pe ei. Misiunea ta este să-i aduci din nou la Mine pe aceștia.

3. Vei constata că nu vor fi dispuși să renunțe atât de ușor la puterea lor. De aceea, întrucât nu au cunoscut niciodată durerea fizică, poți începe prin a-i disciplina mai întâi prin șapte lovituri puternice pe umăr, - dar și acest lucru numai dacă vei constata o flacără impură ieșind din inimile lor, luând în final forma unei femei.

4. Dacă vei observa acest lucru, ridică-ți brațul și lovește-i puternic. Dacă după această primă lovitură focul se stinge instantaneu, continuă cu celelalte lovituri, dar mai blând. Respectă însă numărul de lovituri pe care ți-am cerut să li le dai.

5. Dacă după prima lovitură, flacăra și forma femeiască nu dispar complet, lovește-i din nou, chiar mai puternic decât prima oară. Dacă nici atunci nu se produce nici o modificare, lovește-i iarăși, cu și mai multă forță.

6. Totuși, dacă schimbarea se produce, ai grijă ca loviturile care au mai rămas până Ia împlinirea numărului total să fie mai blânde. Dacă schimbarea nu se produce, dublează-ți însă forța loviturilor, până la sfârșitul numărului indicat.

7. Dacă se produce o oarecare schimbare, dar nu suficientă, lovește-i cu aceeași intensitate ca și mai înainte, pentru a pedepsi astfel încăpățânarea inimilor lor.

8. După această disciplinare a inimilor lor, vorbește-le cu putere și informează-i care este voința Mea în ceea ce îi privește.

9. Analizează-le apoi în secret inimile. Dacă flăcările impure nu revin timp de șapte zile, le poți îngădui alte șapte zile de libertate. Apoi vizitează-i din nou. Dacă flăcările impure tot nu au revenit, le poți îngădui șapte luni de libertate.

10. Dacă descoperi însă că inimile lor au suferit în această perioadă, întărește-le cu mirul grației Mele. În cazul în care constați că vechea plăcere impură a revenit în inimile lor, pedepsește-i din nou.

11. Dacă primele șapte lovituri, date cu toată forța, nu au reușit să stingă flacăra impură din inimile lor, ia o bâtă, dar nu una netedă, ci una cu spini, și continuă să le administrezi pedeapsa cu toată puterea.

12. De data aceasta, chiar dacă flacăra are tendința să scadă în intensitate, nu va trebui să diminuezi cu nimic forța loviturilor, căci este evident acum că ai de-a face cu încăpățânarea unei inimi deja pe jumătate pierdute.

13. Dacă nici chiar aceste lovituri nu vor avea efectul scontat, ia un fier încins și aplică-le nu mai puțin de 77 de lovituri extrem de dure peste întregul corp, pentru ca acesta să sufere și să fie rănit.

14. Dacă aceste lovituri le vor înmuia inimile, vindecă-le trupurile și întărește-i cu grația Mea. Dacă tot nu apare nici o îmbunătățire, aruncă niște viermi peste trupurile lor sfârtecate, care să-i mănânce de vii, - căci este mai bine să fii mâncat de viermi decât să fii distrus de mânia lui Dumnezeu!

15. Cât despre ceilalți trei, pe aceștia întărește-i cu iubirea Mea și arată-te lor.

16. Căci Eu voi fi întotdeauna cu tine și cu toți copiii Mei. Amin”.

17. Auzind acest mesaj, îngerul Abel s-a înclinat adânc în fața lui Abba, după care a dispărut ca un fulger.

18. Cât despre patriarhi, aceștia au rămas uimiți auzind că patru dintre mesageri au cedat ispitei, uitându-L într-un timp atât de scurt pe Acela care răspândise cu numai o zi înainte atâta grație, iubire și compasiune asupra lor.

19. De aceea, Abba le-a spus: „O, copilașii Mei, nu vă mai minunați atâta! Abia acum câteva minute v-am spus că în afara Mea nu există nimic mai liber în întreaga creație decât inima omului. Este suficient însă ca aceasta să uite de Mine un singur moment pentru a cădea în rătăcire.

20. Vai, mare este puterea trupului, și până acum nici unul dintre voi nu a putut-o învinge. Așa că nu vă mirați că cei patru bărbați au cedat atât de curând voluptății femeilor din ținuturile de jos.

21. Când a căzut, Cain a făcut o profeție în fața șarpelui care i-a apărut în formă de femeie, afirmând cât de mare va fi acest pericol pentru toți frații săi.

22. Așadar, nu vă mai mirați de căderea celor patru, căci nici voi și nici copiii voștri nu ați avea o altă soartă dacă ați uita de Mine fie și numai un singur moment.

23. De aceea, rămâneți cu Mine, așa cum Eu sunt în voi, și nu veți fi nevoiți niciodată să deveniți slujitorii trupului. Amin. - Înțelegeți bine ce vă spun! Amin, amin, amin”.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !