Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 15:27
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 2) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 6.3.2018, 05:32    Post subject: Capitolul 169 - Iubirea - adevărata ofrandă și adevărata formă de adorație. Domnul devine din nou invizibil. Reply with quote

Capitolul 169
Iubirea - adevărata ofrandă și adevărata formă de adorație. Domnul devine din nou invizibil.
(6 octombrie 1842)

1. Și atunci, s-au grăbit cu toții către El, nu doar cei patru, ci toți cei aflați pe vârful colinei. L-au îmbrățișat pe Abba, vărsând lacrimi de iubire și de fericire. Și toți L-au slăvit în inimile lor.

2. Iar El i-a binecuvântat pe toți și le-a spus: „Dragii Mei copilași, L-ați văzut acum cu toții pe adevăratul Tată și L-ați cunoscut pe Dumnezeu în Mine. Întrucât am venit la voi cu iubire, Mi-ați răspuns cu aceeași iubire. De acum înainte aveți datoria să credeți cu tărie în inimile voastre că Eu singur sunt Tatăl cel bun, cel sfânt și cel adevărat, și unicul Domn al cerului și al pământului, Dumnezeul întregii puteri, Creatorul, Conducătorul și Susținătorul tuturor lucrurilor, Viața Eternă perfectă, căci sunt Iubirea și înțelepciunea infinită și eternă în persoană.

3. Credeți cu tărie acest lucru în inimile voastre și conștientizați în mod activ înlăuntrul votru că viața eternă se află în voi prin iubirea Mea. În acest fel, veți cunoaște de-a pururi fericirea, deopotrivă aici și în lumea de dincolo, unde se află sălașul etern al iubirii și înțelepciunii Mele. În această lume veți fi fericiți deoarece nu veți mai cunoaște moartea, iar în lumea de dincolo deoarece abundența infinită a miracolelor vieții eterne va continua să crească la nesfârșit în ființa voastră, în lumea spirituală.

4. V-am binecuvântat acum ca unic Părinte al vostru. Binecuvântați-Mă și voi în inimile voastre prin iubirea voastră constantă și plină de credință, și dovediți-Mi prin lucrările voastre spirituale credința voastră că Eu singur sunt Tatăl cel bun, care v-a iubit încă de la începuturile eternității, cu mult timp înainte ca vreun soare să înceapă să strălucească pe firmament.

5. Dacă cineva Mă cinstește cu mâna sa, mâna îi va fi binecuvântată în tot ce va face. Dacă Mă cinstește cu picioarele sale, acestea nu vor mai întâlni pietre în calea lor. Dacă Mă cinstește cu trupul său, acesta va fi binecuvântat și nu va mai cunoaște durerea fizică. Dacă Mă cinstește cu gura sa, aceasta va fi binecuvântată și toate națiunile îl vor lăuda. Dacă Mă cinstește cu ochii săi, nu va mai vedea niciodată moartea. Dacă Mă cinstește cu urechile sale, acestea nu vor mai auzi vreodată zgomote neplăcute, ci numai sunete armonioase, care îi vor desfăta spiritul. Dacă Mă cinstește cu întregul său cap, inclusiv cu măduva spinării, va fi binecuvântat cu o mare înțelepciune. Dar cel care Mă va cinsti în inima sa este singurul care Mă va cinsti cu întreaga sa viață, căci el Mă va cinsti cu iubirea sa, iar aceasta este singura viață reală; iar cel care Mă va cinsti cu întreaga sa viață va fi binecuvântat cu viața eternă izvorâtă din Mine, Tatăl cel bun, cel sfânt și cel preaplin de iubire!

6. De aceea, cinstiți-Mă întotdeauna în inimile voastre, iar viața eternă vă va aparține de-a pururi, căci inimile voastre vor fi pline cu unica esență a vieții eterne, respectiv iubirea Mea atotputernică și pură.

7. Eu nu pot fi binecuvântat de mână, de picioare, de corp, de gură, ochi sau urechi, ci numai de inima pură umplută de iubirea Mea sacră.

8. Pe de altă parte, cel care Mă va binecuvânta cu o asemenea inimă, dar Mă va binecuvânta simultan și cu mâinile, picioarele, gura, ochii și urechile sale, cu întregul său cap și cu corpul său, ba chiar cu întreaga sa putere, va fi binecuvântat la rândul său de Mine din toate punctele de vedere pentru viața eternă.

9. Cel care nu dorește să Mă binecuvânteze decât parțial va fi binecuvântat la rândul lui, dar tot parțial.

10. Așadar, rămâneți de-a pururi cu iubirea și veți primi întotdeauna, din abundentă, binecuvântările Mele. Dacă în inimile voastre va încăpea și altceva decât iubirea pentru Mine, binecuvântarea pe care o veți primi va fi la fel de impură ca și iubirea voastră.

11. Adevăr vă spun, copilașii Mei: Eu, Tatăl vostru, nu am nevoie de ofrande și de servicii religioase pentru a fi slujit, căci sunt suficient de atotputernic pentru a face singur orice serviciu doresc, așa cum am realizat întreaga creație încă de la începuturile eternității, fără ofrande și fără servicii religioase.

12. Dacă doriți să îmi slujiți, slujiți-vă între voi în numele iubirii Mele părintești, și veți deveni astfel adevărații slujitori ai lui Dumnezeu.

13. Dacă cineva dorește să-Mi aducă un sacrificiu, să-Mi sacrifice inima sa. Unica ofrandă pe care o doresc de la el și care îmi face plăcere este iubirea sa pentru Mine.

14. Acum știți tot ce aștept de la voi. Respectați întotdeauna dorința Mea și acționați în consecință, iar viața eternă va țâșni din voi ca un torent, alungând de-a pururi moartea! Amin.

15. Enoh este gura Mea în fața voastră. Ascultați-l, iar cuvântul lui vă va binecuvânta sau vă va condamna, în funcție de starea inimilor voastre! Amin, amin, amin!”

16. După care Abba a devenit din nou invizibil, dispărând din fața ochilor înlăcrimați ai copiilor săi, care L-au putut vedea pentru ultima oară până la sosirea marelui Timp al timpurilor, când urma să apară din nou în trupul Fiului Omului.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !