Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 15:57
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Taina dezvaluita a celor trei zile petrecute de Iisus la templu" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 10.3.2018, 07:32    Post subject: Capitolul 17 Reply with quote

Capitolul 17
Dispariția miraculoasă a măgarului.
Minunea cu piatra.
Uimirea judecătorului roman în fața puterii băiatului.
Cuvintele lui Iisus despre venirea Împărăției lui DUMNEZEU.

Eu, însă, am spus: Pentru a vă demonstra acum ce putere am, și pentru a vă elibera de teama pe care o aveți față de acest animal nenatural, am să fac imediat ca el să dispară tot așa cum a și apărut!
În aceeași clipă animalul respectiv a dispărut complet, că n-a mai rămas din el nici măcar un firicel de păr. Toți cei de față s-au mirat atunci și mai tare, neștiind ce să zică.

Doar foarte inimosul judecător roman a spus: Dragul meu, este evident că în tine trebuie să se află însuși DUMNEZEU sau vreo altă zeitate mare! Dacă ai vrea, ai putea distruge și un animal natural sau chiar oameni adevărați?
Eu am spus: O, da, nu numai oameni și animale, ci chiar pământul întreg! Dar aflați că în realitate menirea mea, pe care nimeni nu a recunoscut-o, este: să mențin tot ce există și să nu distrug nimic. Dar, ca să-ți dai seama, că nu sunt un lăudăros și că tot ceea ce spun sunt în stare să și fac, aduceți-Mi chiar acum o piatră, cât vreți voi de mare și de grea, și așezați-o pe masă!

Destul de repede a fost adusă pentru Mine o piatră dură, mai grea de 100 de funți, care a fost așezată cu grijă pe masă.

Când piatra a fost pe masă Eu am zis: Dizolvă-te imediat și transformă-te în eter, care este elementul tău originar!

Și instantaneu piatra a dispărut, de n-a mai rămas din ea nici măcar un firicel de praf.

Judecătorul roman a spus: Este clar că asemenea lucruri le poate face numai DUMNEZEU și în nici un caz un om, oricât de talentat ar fi el, de aceea eu am ajuns la concluzia, prea iubite copil, că ești mult mai bine să fim cu tine în relații de prietenie, decât de dușmănie. La ce ne-ar folosi toate legiunile noastre, cu cei mai viteji soldați, într-o luptă împotriva ta? Căci este destul ca tu să vrei, ca toate să aibă soarta acestei pietre și să se transforme în aer și eter chiar în momentul vrerii tale! Așa că eu declar că pentru mine, tu ești negreșit un adevărat Mesia al poporului tău și nici o altă putere nu trebuie să se mai lase antrenată într-o luptă cu tine, căci atunci vă este sortită de la început eșecului!

Eu am spus: Să nu-ți faci nici o grijă în această privință! Căci Eu nu am venit în această lume pentru a mă declara regele ei sau pentru a întemeia un imperiu lumesc al evreilor, ci pentru a aduce tuturor oamenilor cu inima bună calea care conduce la Împărăția lui DUMNEZEU, și care este viața veșnică, și să nimicesc împărăția Satanei, care este răul, suferința și moartea pe pământ. Așa că toate imperiile lumești vor putea exista și prosperă în continuare, dacă vor cuprinde în ele Împărăția lui DUMNEZEU, pe care o voi crea Eu pe pământ!

Așa că acum poate să dispară frica voastră față de puterea Mea Dumnezeiască, pentru că Eu voi rămâne supusul vostru până la transformarea corpului Meu, când Mă voi întoarce la locul de unde am plecat. Acum, însă, să încheiem ziua explicând cele două cuvinte!

Barnabe, foarte bucuros a spus: Slavă Domnului! Numai cuvinte, fără alte minuni - că ți se face și frică văzându-le!

Eu l-am întrebat: De ce frică? Doar ai asistat de atâtea ori la ședințe de magie persană, indiană sau egipteană, și niciodată nu ți-a fost frică: de ce te-a apucat frica tocmai acum?

Barnabe a spus: Pentru că acelea erau realizate pe căi pe care eu mi le puteam explica, pe când acestea n-au la bază altceva decât voința ta! Deosebirea este uriașă!

Eu am spus: În acest caz trebuie să-ți mai povestesc ceva, înainte de a trece la explicarea celor două cuvinte!
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !