Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 27.11.2020, 05:34
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Taina dezvaluita a celor trei zile petrecute de Iisus la templu" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 10.3.2018, 08:30    Post subject: Capitolul 26 Reply with quote

Capitolul 26
Replica mânioasă a Preotului Superior.
Proorocirea lui Iisus referitoare la chemarea păgânilor în sânul lui DUMNEZEU, în locul iudeilor, și la distrugerea Templului și a orașului Ierusalim.
Adevărul despre moartea lui Zaharia.


Auzind cuvântarea Mea, Preotul Superior s-a mâniat tare și a spus.: Băiete, cine ți-a dat ție dreptul să ne ameninți, pe noi și Templul?! Noi am alcătuit textele după care trebuie să acționăm?! Pe cât au fost de inteligente intervențiile tale de până acum, pe atât de proastă a fost aceasta din urmă! Oare tu nu știi, că nici un copac nu cade dintr-o singură lovitură, și că este o înfumurare să vrei să schimbi ceea ce nu poate fi schimbat? Transformă tu poporul, dacă ești în stare! Poporul iudeu este un copac bătrân, pe care nu poți să-l îndoi la fel de ușor ca pe o tufă bătrână!

Nu ne îndoim, că tu ai o chemare specială de la DUMNEZEU: dar asta nu înseamnă să distrugi instituții vechi, care se trag de pe vremea lui Moise - chiar dacă acum ele prezintă și lucruri adăugate pe parcurs, care au fost impuse de împrejurări - nici să le calci în picioare, iar pe noi, administratorii lor, să ne compari cu niște lupi în blană de oi! Căci noi n-am sfâșiat pe nimeni; dar dacă noi am strunit pe cei care comit adulter, înseamnă că n-am făcut altceva decât ceea ce Moise ne-a poruncit. Poți spune atunci că am acționat incorect și împotriva Legilor lui DUMNEZEU?!

Așa că, atunci când vorbești cu noi, cântărește-ți mai bine cuvintele. Căci, dacă ceva ți se pare în neregulă cu noi sau în Templu, atunci spune acest lucru cu cuvinte cuminți, așa cum stă bine unui copil, iar noi vom vedea ce este de făcut! Dar, să știi, cu amenințări nu vei obține mare lucru de la noi!

Eu am spus: Cu felul vostru de a fi, nimeni nu a reușit să obțină ceva de la voi, nici cu vorbe bune, nici cu vorbe aspre. De aceea veți rămâne mai departe așa cum sunteți, până la sfârșitul lumii! De aceea trebuie să știți că vi se va lua starea de grație, care va fi dată păgânilor! (Aici Iisus NE REVELEAZĂ ÎN MOD INDUBITABIL CĂ STAREA DE GRAȚIE DUMNEZEIASCĂ VA FI DATĂ (ACUM EA DEJA ESTE DATĂ) POPORULUI ROMÂN - n.t.)

Priviți dincolo de mare, la continentul care se cheamă Europa! El este locuit doar de păgâni, rareori găsești acum vreun evreu printre ei.

Acolo să știți că va fi răsădită grația cerească a lui DUMNEZEU, care vă va fi luată vouă. (ÎNCĂ O DOVADĂ ÎN PLUS CĂ ȚARA ÎN CARE VA FI RĂSĂDITĂ GRAȚIA LUI DUMNEZEU ESTE ROMÂNIA - n.t.)

Iar peste un anumit număr de ani, cei care vor căuta Ierusalimul și Templul nu vor mai găsi nici măcar locul unde au fost și vor spune:

Ei, ce ne pasă nouă de locul unde se afla Templul?! Să ne alegem noi acum locul cel mai bun și să înălțăm acolo Templul lui Solomon, și să-l construim așa cum a fost el odinioară! (ACESTE CUVINTE PROFETICE ALE LUI Iisus SE REFERĂ LA PLANURILE DIABOLICE DE DOMINAȚIE PLANETARĂ ALE FRANCMASONERIEI MONDIALE - n.t.)

Așa vor vorbi ei și așa vor face! Dar, de îndată ce vor începe să lucreze ia el, din pământ va țâșni un foc puternic, care va distruge atât materialele, cât și constructorii.

După câteva asemenea încercări nereușite, vor năvăli seminții păgâne din răsărit și din apus, care vor pustii țara și în cele din urmă voi veți fi distruși de pe fața pământului, dar înainte de aceasta veți fi urmăriți de la un capăt al lumii la celălalt!

Așa se va întâmpla în final cu voi, pentru că v-ați depărtat de Legile Domnului DUMNEZEU, pe care le-ați înlocuit cu legile voastre lumești, hrăpărețe și v-ați îngrășat din câștigurile obținute prin impunerea lor.

Citiți cu atenție cronică Templului și consemnările sale secrete, și veți descoperi în timpurile cele vechi ale profeților lucruri, de care oricărui om cu mintea întreagă i se face părul măciucă!

Căci nu o dată au fost sacrificați toți preoții sau profeții care își puseseră serios în gând să elimine din casa lui DUMNEZEU toate obiceiurile omenești murdare, ca să instaleze din nou pe cele divine și curate!

Cât timp s-a scurs, de când Preotul Superior Zaharia a fost sugrumat de mâinile voastre chiar aici în Templu, pe când aducea o jertfă curată lui DUMNEZEU?!

În momentul în care voi ați numit un alt Preot Superior în locul lui, poporul, care l-a iubit și l-a respectat foarte mult pe Zaharia v-a cerut să-i spuneți ce s-a întâmplat cu omul lui DUMNEZEU.

Atunci voi ați mințit cu nerușinare poporul, spunându-i cu o mimă plină de smerenie ipocrită, că, în timp ce Zaharia se ruga în Templu pentru întreg poporul său, i-a apărut dintr-o dată îngerul Domnului, care strălucea mai tare ca soarele amiezii.

Și îngerul ar fi vorbit omului care-l privea uimit: O, servitor credincios al Domnului! Tu ți-ai încheiat misiunea ta pe pământ și te-ai arătat vrednic în fața lui DUMNEZEU! De aceea vei părăsi acum acest pământ și, asemenea lui Enoh și lui Ilie, mă vei urma în ceruri, așa cum te afli, cu trupul și sufletul, în fața lui DUMNEZEU cel Atotputernic, unde vei fi răsplătit pentru toate faptele tale.

Atunci Zaharia ar fi privit cu ardoare spre cer și, în aceeași clipă, îngerul l-ar fi cuprins în brațele sale, ducându-l din Templu și de pe acest pământ.

Iar în locul inventat de voi ați pus o stelă albă cu inscripția:

Transfigurarea lui Zaharia, omul ales de DUMNEZEU! Și cu asta v-ați salvat obrazul în fața oamenilor și, odată cu ei, ați început să-l venerați în slujbele voastre pe acel om al Domnului, căruia în realitate i-ați fost cei mai aprigi dușmani, și pe care l-ați atacat ca niște tâlhari și l-ați sugrumat aici, între altarul pentru jertfe și sfânta sfintelor, în timp ce el era așezat în genunchi și se ruga!

Aceeași soartă asemănătoare cu aceea a lui Zaharia au avut-o și alți profeți și preoți adevărați ai lui Aaron! După care, pentru a fi în grația poporului, le-ați ridicat monumente și i-ați cinstit, până în ziua de astăzi!

Spuneți dacă nu este așa! - Tăceți și ați amuțit de teamă, pentru că am scos la iveală asemenea fapte! Ați considerat de multe ori că posturile pe care le dețineți vă țin departe de balanța judecății drepte; da, da, voi considerați că brațul dreptății nu vă poate atinge, pentru că, în afară de Mine, nu există nici un martor al faptelor voastre! Dar este bine să știți că Eu nu am nevoie de brațul acestei dreptăți lumești. Eu nu o să întind niciodată mâna asupra voastră să vă strunesc. Dar dacă veți persista să rămâneți mai departe în pervertirea voastră, atunci puteți fi siguri că veți păți ceea ce v-am anunțat eu mai înainte! Ei, Eu am vorbit, acum este rândul vostru!

Judecătorul avea o mimă supărată și Mi-a spus: Dacă dorești, deschid imediat un proces acestor larve ce se intitulează slujitorii Domnului! Căci mie îmi e suficientă mărturisirea ta!

Eu am zis: S-o lăsăm baltă! Eu am suficientă putere și aș fi putut să-i distrug cât ai clipi. Dar atât tu, cât și poporul și, cu atât mai puțin Eu, nu avem nimic de câștigat de aici. Este suficient dacă am reușit să fac puțină lumină în întunericul din capul lor, pentru că în cazul lor o lumină prea puternică i-ar putea zăpăci de tot și odată cu ei, s-ar zăpăci întreg poporul evreu. Lucrurile se vor limpezi treptat acum, dacă tu vei veghea, ca aceste păcate groaznice să nu se mai repete. - Iar aceștia de aici vor pieri singuri, încurcați în propriile ițe!

Există totdeauna o măsură dreaptă (RĂSPLATĂ) pentru toate faptele omului pe acest pământ, atât pentru cele bune, cât și pentru cele rele; la fel stau lucrurile și în ceea ce privește un popor sau o instituție. Dacă faptele respective sunt preponderent bune și pline de dragoste, atunci poporul și țara respectivă primesc fără îndoială binecuvântarea lui DUMNEZEU; dacă, însă, un popor se face vinovat de fapte rele, el va fi supus unei judecăți severe; iar țara să va fi schimbată într-un pustiu, așa cum se va întâmpla în cele din urmă și cu această țară, nu peste multă vreme!

Cine poate și vrea să priceapă, s-o facă! Se apropie momentul când o să dăm la iveală duhul cel rău, care vă îndrumă și atunci o să dați socoteală pentru faptele voastre! Iar școala la care Eu am dobândit ceea ce știu va fi școala la care vor merge mulți ucenici ai mei plini de dragoste, care vor ști astfel ceea ce Eu știu și vor face la rândul lor ceea ce și Eu fac! Dar să știți că acest timp încă nu a sosit complet. Când va sosi pe deplin, o să vă dați singuri seama și vă veți putea orienta în funcție de împrejurări.

Eu am terminat de vorbit! Cine mai are ceva de spus, să spună! Căci nu voi mai rămâne aici printre voi decât puțină vreme, pentru că cei care m-au pierdut vor ajunge în curând la Ierusalim și Mă vor găsi aici! (N.t. Pierdut de părinții săi, Maria și Iosif, la praznicul Paștelor din Ierusalim. Iisus a fost apoi găsit după trei zile la Templu.)
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !