Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 22.1.2021, 16:13
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Taina dezvaluita a celor trei zile petrecute de Iisus la templu" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 10.3.2018, 09:09    Post subject: Capitolul 33 Reply with quote

Capitolul 33
Cuvântul de încheiere al lui Jakob Lorber.
Consemnările unui servitor care au fost făcute la data de 13 ianuarie 1860.


O Doamne, IISUSE HRISTOASE, Eu, un biet păcătos, îți mulțumesc pentru această comunicare plină de o grație nemaiîntâlnită până acum, pentru care nu suntem demni, atât eu cât și întreaga lume!

Și pentru că, Doamne, ne-ai arătat o grație extraordinară și nemeritată, binecuvântează-ne în continuare să Te iubim și să credem mereu în Tine din toată inima!

Iartă-ne multele noastre greșeli, fă-ne tari în dragostea noastră pentru Tine și pentru frații noștri sărmani și ajută-ne ca în numele tău cel sfânt să alinăm inimile fraților necăjiți și suferinzi! Și Doamne, în marea Ta dragoste, amintește-ți și de bietul Tău servitor de pe pământ și primește întreaga mea recunoștință pentru bunătatea Ta pe care mi-o arăți în orice moment! Și fă, Doamne, ca la binecuvântarea Ta să se adauge și binecuvântarea mea pentru cei mulți și năpăstuiți și săraci și pentru toți prietenii Tăi adevărați și Binefăcătorii mei, în numele Tău cel sfânt!

Pentru Tine este toată cinstirea și toată dragostea noastră, facă-se voia Ta, în vecii vecilor! Cu cea mai profundă smerenie al Tău servitor, nedemn de grația Ta.

Observație. În ceea ce privește pe guvernatorul roman Cornelius, el se află totuși de facto (în realitate) în secret la Ierusalim, deși unii îl credeau plecat cu afaceri ta Tyrus. Căci romanii cu funcții înalte erau oameni inteligenți și-și puneau adesea la încercare subalternii, anume: se făceau că pleacă într-o călătorie și lăsau pe altcineva să le țină locul.

Așa a fost și în cazul examinării băiatului IISUS la Ierusalim. Comisarul roman care conducea examinarea nu știa nimic despre prezența lui Cornelius în sală, dar Iosif aflase printr-o sugestie interioară, de aceea i s-a alăturat discret și a obținut de la el, ceea ce ia cerut. Așa s-a făcut că, în timp ce Cornelius, travestit, asista personal la dezbaterile din Templu, șeful comisiei de examinare îl credea la Tyrus, de aceea a vorbit despre el ca despre cineva absent.

Jakob Lorber
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !