Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 22:36
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 2) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 12.3.2018, 07:39    Post subject: Capitolul 173 - Cel de-al treilea nivel al palatului lui Lameh; obstacolele de pe acest nivel în calea celor trei mesageri. Reply with quote

Capitolul 173
Cel de-al treilea nivel al palatului lui Lameh; obstacolele de pe acest nivel în calea celor trei mesageri.
(14 octombrie 1842)

1. Când cei trei au ajuns pe cel de-al treilea nivel al palatului, nu au putut să nu se minuneze în sinea lor de marea viclenie a lui Lameh, căci nu erau deloc pregătiți pentru așa ceva.

2. Am preferat Eu însumi să nu le șoptesc nimic în inimile lor, pentru a profita de această ocazie extraordinară folosindu-se de puterea de discernământ cu care i-am înzestrat la plecare. Cum credeți că a blocat Lameh acest al treilea nivel?

3. Ei bine, fiecare metru pătrat era ocupat de copilași sugari și de mamele lor, cu sânii plini de lapte și cu părul despletit. Copiii erau legați cu frânghii, iar mamele erau prinse în lanțuri.

4. Văzându-i pe cei trei mesageri, mamele au început să blesteme, după cum urmează:

5. „Din ce iad cumplit ați apărut pentru ca noi să fim torturate într-o manieră atât de odioasă, numai pentru a vă bloca vouă accesul către infamul Lameh?

6. Vă spuneți mesagerii lui Iehova! O, blasfemiatori fără inimă! Dacă și Iehova este la fel ca voi, monstrul de Lameh pare o briză blândă de primăvară prin comparație cu el, cu toată răutatea lui inumană!

7. Ce v-au făcut sărmanele fete, puse de Lameh să se prostitueze și să-i satisfacă poftele, de le-ați alungat în mlaștinile din afara orașului ca să moară în cele mai cumplite chinuri, deopotrivă trupești și sufletești?

8. O, mesageri mizerabili ai iadului cel mai de jos, așa cum ni l-a descris cândva Farak, - cum îndrăzniți să vă numiți mesagerii lui Iehova, în pofida faptelor voastre odioase, pe care nici chiar cei mai cumpliți dintre demoni nu ar fi îndrăznit să le comită?

9. Lameh și-a măcelărit cei doi frați, așa că ar merita să fie ucis de două ori.

10. Dar Iehova i-a spus lui Lameh: ,Oricine va îndrăzni să se atingă de Lameh, va fi ucis de 77 de ori!'

11. La fel ca și noi, acele sărmane fete nu au ucis nici măcar o muscă, iar voi, pretinși mesageri ai iubirii lui Iehova, le-ați ucis în maniera cea mai crudă și mai odioasă cu putință, făcând din ele niște martire. Căci tot voi le-ați permis soldaților lui Lameh să le târască de păr până în acest palat, pentru a le da apoi pradă morții, în timp ce soldaților le-ați permis plecarea și chiar le-ați promis un trai fericit!

12. O, mesageri infernali ai lui Iehova, dacă intenționați să-l convertiți pe monstrul Lameh și să-l convingeți să se întoarcă la Iehova, de ce nu le-ați convertit mai întâi pe sărmanele fete, înainte de a le ucide cu atâta cruzime?

13. Este evident că nu Iehova vă preocupă, ci puterea voastră personală, cu care doriți să domniți asupra oamenilor sărmani într-un mod discreționar!

14. Priviți-ne în față! Din cauza voastră am fost torturate și supuse celor mai mari presiuni cu putință de către Lameh! Ce o să faceți? O să ne spuneți și nouă că mințim și o să ne aruncați în aceleași mlaștini din afara orașului?

15. Dacă doriți să faceți așa ceva, mizerabililor, cel puțin scoateți-ne aceste lanțuri, căci pentru o mamă plină de iubire nici o moarte nu poate fi mai umilitoare decât aceasta.

16. Dacă nu doriți să ne scoateți lanțurile, cel puțin lăsați-ne să murim aici și pășiți peste cadavrele noastre și ale sărmanilor noștri copilași pentru a ajunge la camera lui Lameh, pentru a-l converti într-un demon chiar mai rău decât este la ora actuală!

17. Blestemată fie ziua în care am primit această viață de câine! Blestemați fie părinții noștri și Creatorul care ne-a făcut numai pentru a trăi într-o asemenea suferință, și blestemați fiți de-a pururi voi, cei care ați venit pentru a amplifica această suferință până la cote insuportabile!

18. Dacă vă stă în puteri, distrugeți-ne pentru totdeauna; dar nu ne mai torturați, căci am fost destul de chinuite!”

19. De data aceasta, cei trei mesageri au dat înapoi, nemai știind ce să facă, întrucât țipetele și blestemele femeilor chinuite și plânsetele copiilor le-au emoționat inimile.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !