Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 18.4.2024, 08:16
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 2) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 18.3.2018, 02:50    Post subject: Capitolul 218 - Vorbitorul necunoscut îți dezvăluie identitatea, dovedindu-se a fi marele preot Enoh. Iubirea arzătoare a tui Lameh față de Domnul. Reply with quote

Capitolul 218
Vorbitorul necunoscut îți dezvăluie identitatea, dovedindu-se a fi marele preot Enoh. Iubirea arzătoare a tui Lameh față de Domnul.
(24 decembrie 1842)

1. Când vorbitorul necunoscut și-a încheiat discursul, Lameh l-a prins de mână pe Kisehel și l-a întrebat cu mare ardoare:

2. „Prietene și frate atât de puternic, l-ai recunoscut cumva pe acest vorbitor divin? Cu siguranță, nu poate fi de origine comună! A vorbit despre înălțimi, despre locurile din care ați venit voi. Oare nu este de prin partea locului?

3. Da, sunt convins că este de prin părțile tale, căci nici un om din ținuturile de jos nu ar putea vorbi astfel.

4. În orașul lui Farak mai trăiau cândva asemenea oameni, care se ascundeau, din teamă față de mine. Dar o asemenea înțelepciune nu am mai auzit.

5. Acest om sublim a vorbit de parcă ar fi fost Dumnezeu Însuși.

6. Sunt convins că ai observat și tu toate aceste lucruri. De aceea, te rog să-mi faci cu-noștință cu acest om, lucru foarte important pentru mine!”

7. Kisehel i-a răspuns: „Ascultă, frate, văd că vine singur către noi, și bănuiesc că îți va răspunde personal la întrebare. Într-adevăr, vocea lui îmi este familiară, căci sună foarte asemănător cu cea a marelui preot Enoh al întregului pământ, numit în această funcție de că-tre Dumnezeu în persoană.

8. Nu pot să-i recunosc însă fața, căci și-o ascunde ori de câte ori se întoarce către noi, păstrând-o descoperită față de popor. Este un comportament foarte misterios, cu atât mai mult dacă ar veni din partea lui Enoh.

9. Personal, nu pot să-mi dau seama de ce și-ar ascunde fața de mine și de ceilalți frați ai mei. Dar văd că s-a apropiat, așa că să nu mai vorbim despre asta”.

10. Necunoscutul s-a îndreptat către Kisehel, i-a strâns mâna și i-a spus: „Iubirea și grația eternă a Tatălui preasfânt fie de-a pururi cu voi, dragii mei frați, precum și cu noul meu frate Lameh și cu poporul său!

11. Vă transmit tuturor salutări din partea patriarhului Adam, a mamei Eva, a lui Seth, Enos, Kenan, Mahalaleel, a tatălui meu Jared, a fiului meu Methuselah și a fiului său, dragul meu Lameh. Cu toții se bucură imens de gloriosul succes al muncii voastre, susținută de în-suși Tatăl preasfânt.

12. Adam a binecuvântat de sute de ori pe zi ținuturile de jos. La fel și principalii pa-triarhi, căci au fost cu toții foarte îngrijorați de soarta voastră, cu atât mai mult cu cât Tatăl preasfânt nu a dorit să ne indice prin nici un semn până în această dimineață cum stau lucruri-le.

13. Azi dimineață mi-a spus însă: ,Enoh! Du-te și spune-le patriarhilor că grația Mea s-a revărsat asupra ținuturilor de jos, iar mâine îmi voi celebra triumful, intrând în orașul lui Enoh, însoțit de tine!

14. Haide, du-te chiar acum și anunță acest triumf fraților Mei!

15. La început, acoperă-ți fața cu mâna, ca semn al suferinței Mele de lungă durată, dar și al răbdării Mele infinite!
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !