Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 19.4.2024, 04:28
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 2) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 21.3.2018, 06:22    Post subject: Capitolul 240 - Apariția celor doi heruvimi lângă altar și a norului luminos deasupra acestuia, uimirea lui Enoh în fața sublimei ordini instituite de Domnul în ținuturile de jos și explicațiile Domnului. Domnul redevine invizibil. Reply with quote

Capitolul 240
Apariția celor doi heruvimi lângă altar și a norului luminos deasupra acestuia, uimirea lui Enoh în fața sublimei ordini instituite de Domnul în ținuturile de jos și explicațiile Domnului. Domnul redevine invizibil.
(27 ianuarie 1843)

1. După ce Domnul a binecuvântat altarul, Lameh a așezat tăblița, iar Domnul a atins-o cu mâna Sa.

2. Instantaneu, și-au făcut apariția doi heruvimi cu o înfățișare cât se poate de serioasă, așezându-se de o parte și de alta a altarului pe niște nori luminoși. Și toată lumea a putut să-i vadă.

3. În continuare, Domnul a suflat asupra tăbliței, iar deasupra acesteia a apărut un nor splendid, prelungindu-se ca o coloană până în tavanul auriu al templului.

4. Văzând sublimul spectacol, cei de față s-au înspăimântat. Chiar și Enoh a contemplat incredibilul spectacol cu o mare reverență, spunând în sinea sa:

5. „O, Tată preasfânt și preaplin de iubire, cât de infinit de mare este bunătatea Ta! În munții cei sacri nu Ți-ai dorit un altar și cu greu ai acceptat să îți construim un asemenea altar sacrificial, nedorind să ne lași nouă, copiilor din munți, nici un semn al prezenței Tale vizibile printre noi, cu excepția grotei restaurate a lui Adam și a modestei colibe a Puristei.

6. Dar aici ai înălțat un monument de o asemenea splendoare încât până și soarele, luna și stelele îl vor contempla cu respect, iar copiii din munți vor privi cu invidie către ținuturile de jos, atât de binecuvântate acum.

7. O, Tată preasfânt și preaplin de iubire, ciudate sunt lucrurile făcute de Tine, căci nimeni nu le poate pătrunde. Eu știu însă că tot ceea ce faci se naște din iubirea și compasiunea Ta infinită. De aceea, mă închin de-a pururi în fața Ta, Tată adorat!”

8. Domnul l-a privit însă pe Enoh și s-a adresat inimii sale (vorbindu-i în plan spiritual): „Ascultă, Enoh, aici se află Numele, dar în munți s-a aflat însuși purtătorul acestuia; aici se află un semn vizibil, dar în munți s-a aflat Cel care a lăsat acest semn; aici se află lumina Mea, dar acolo s-a aflat ființa Mea; aici poate fi contemplată splendoarea semnului, dar voi v-ați bucurat direct de puterea Tatălui; toată această splendoare derivă din pietrele prețioase și din aurul pământului, în timp ce în munți splendoarea derivă din iubirea și blândețea vie a Tatălui!

9. Spune-Mi, Enoh, cine ți se pare mai privilegiat?”

10. Emoționat până la lacrimi, Enoh a răspuns: „O, Tată preasfânt și preaplin de iubire! Inima mea tace, copleșită de iubirea infinită pe care o simte pentru Tine. Nu mai pot spune decât un singur lucru: cât de bun ești Tu, Tată!”

11. După care Domnul s-a adresat lui Enoh cu voce tare, ca să fie auzit de toți: „Enoh, unicul Meu mare preot în această perioadă, când cerul și pământul au fuzionat, devenind una, și când între îngerii cerului și voi, copiii Mei, s-a creat o stare de fraternitate, adevăr îți spun: de acum înainte, las această turmă în grija ta!

12. Ori de câte ori vei constata că oamenii au nevoie de tine, lasă totul și vino aici, ca să restabilești ordinea, în numele Meu.

13. Lui Sehel, cel din munți, spune-i să vină la Mine, căci am nevoie de el. Spune-i de asemenea să își ia o spadă lungă și astfel, împodobit cu ea, să se plimbe precum un prinț suprem al tuturor îngerilor din cer, gata oricând să o pornească la luptă.

14. Să faci fără greș acest lucru, căci timpul lui Sehel este măsurat, la fel ca al Meu”.

15. După care Domnul s-a întors către Lameh și i-a spus: „Iată, Lameh, totul este aranjat. Rămâneți în această ordine, pe care ți-am explicat-o în detaliu, și veți rămâne integrați în marea ordine a cerurilor, iar tu și poporul tău veți prospera pe pământ!

16. Orice om care Mă va iubi mai presus de orice și care, din această iubire pentru Mine, va fi dispus să renunțe la cele lumești, se va bucura de viața eternă și nu va putea vedea, simți sau gusta moartea.

17. În acest loc sfânt vei putea afla voința Mea, cu condiția să-Mi sacrifici mai întâi inima ta prin rugăciune.

18. Ori de câte ori Enoh va veni la tine, sau dacă te vei duce tu la el, ascultă-l, căci sfaturile lui vor fi importante pentru tine și pentru poporul tău.

19. Lăsați-vă cu toții ghidați de Enoh, căci Eu vă voi vorbi prin gura lui.

20. Iar acum, primiți cu toții binecuvântarea Mea părintească! Iubirea Mea să vă însoțească de-a pururi! Amin”.

21. După care Domnul s-a făcut din nou invizibil, și toată lumea a suspinat și a plâns.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !