Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 30.4.2024, 13:46
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 2) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 23.3.2018, 15:35    Post subject: Capitolul 268 - Recunoștința exprimată de Lameh pentru numirea lui Terhad ca gardian-șef al curții interioare a templului. Planul Domnului de construire a unui templu pe muntele curățat de șerpi. Domnul demne din nou invizibil. Reply with quote

Capitolul 268
Recunoștința exprimată de Lameh pentru numirea lui Terhad ca gardian-șef al curții interioare a templului. Planul Domnului de construire a unui templu pe muntele curățat de șerpi. Domnul demne din nou invizibil.
(8 martie 1843)

1. Întors printre tovarășii săi de la masa principală, Domnul i-a comunicat lui Lameh hotărârea Sa de a-l numi pe Terhad gardian-șef al curții interioare a templului. Scopul acestei informări era ca Lameh să știe cui să se adreseze atunci când va avea nevoie de mai mulți paznici ai curții interioare când mulțimile se vor înghesui să intre în ea. De aceea, Terhad urma să angajeze 300 de gardieni ai templului, pe care Lameh trebuia să-i confirme, în numele Meu.

2. Auzind cuvintele Domnului, Lameh s-a prosternat în fața Acestuia, plin de iubire și de recunoștință, slăvindu-L din toată inima pentru că l-a ajutat în această chestiune importantă.

3. Căci Lameh se gândea deja de multă vreme la această problemă, neștiind însă cui să-i încredințeze paza curții interioare.

4. Fiind anunțat acum de Domnul însuși că slujba a fost acordată, lui Lameh i s-a luat o mare greutate de pe inimă.

5. După această consacrare a recunoștinței sale, la care au participat din toată inima și ceilalți oaspeți din sală, Domnul i-a spus lui Lameh să se ridice și a adăugat.

6. „Iar acum, ascultă-Mă, iubitul Meu Lameh! Aici totul este așa cum trebuie să fie, dar muntele curățat de șerpi, cel pe care M-ai văzut pentru prima oară, după ce ai auzit mai întâi vocea Mea, este încă gol.

7. Știi că ți-am cerut să construiești pe el un monument în cinstea Mea, dar nu ți-am dat încă instrucțiuni precise în legătură cu el, pentru ca muntele să se integreze astfel perfect în ordinea Mea.

8. Îți voi spune acum în ce fel trebuie să construiești templul de pe munte. De aceea, ascultă-Mă:

9. Vei dispune șlefuirea a zece coloane din cea mai pură marmură albă, de înălțimea a trei oameni, în maniera pe care i-o voi indica lui Mura și lui Curai.

10. Aceste coloane vor trebui așezate în cerc, între ele fiind un spațiu de lungimea unui stat de om.

11. Solul va trebui pavat cu marmură albastră, bazele coloanelor cu marmură roșie, iar vârfurile lor cu marmură verde.

12. Deasupra coloanele vor trebui unite cu bârne din marmură galbenă, care se vor intersecta între ele, fiind legate de celelalte cu ajutorul unor cleme de metal.

13. Deasupra acestei structuri vei construi acoperișul propriu-zis, din aur curat, la fel ca în cazul templului principal, cu diferența că cele trei sfere de deasupra nu vor avea aceeași mărime; sfera de la bază va fi cea mai mare, următoarea va avea jumătate din dimensiunea primei, iar cea de deasupra jumătate din dimensiunea celei de-a doua.

14. După ce vei construi acest templu pentru Mine - cât mai rapid, sper -, înălțând totodată în centrul lui un altar din aur curat pentru ofrande din cereale, care vor trebui arse în fiecare zi de Sabat, seara, voi binecuvânta toate câmpurile din ținuturile de jos, care vor da de o sută de ori mai multe roade pentru tine și pentru poporul tău.

15. În plus, voi curăța munții și pădurile de fiarele sălbatice, restabilind legătura firească dintre ținuturile de jos și munții sacri, astfel încât și voi să vă supuneți lui Enoh, unicul Meu mare preot.

16. Iată, aceasta este dorința Mea plină de iubire în ceea ce vă privește pe voi, copiii lui Cain, pentru ca și voi să puteți deveni copiii Mei. De aceea, îndeplinește cât mai curând dorința Mea!

17. După ce vei termina această lucrare, vei putea merge în munții sacri unde sălășluiesc copiii Mei, iar aceștia vor veni în număr mare, însoțiți de Enoh, pentru a sfinți în numele Meu noul templu, binecuvântându-vă astfel ca și copii ai Mei.

18. Acum știi ce ai de făcut. De aceea, primește binecuvântarea Mea și du la bun sfârșit această lucrare. Amin”.

19. După care Domnul s-a făcut din nou nevăzut. L-au căutat cu toții în zadar, căci nu mai era de găsit.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !