Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 16.4.2024, 12:29
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 2) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 23.3.2018, 20:41    Post subject: Capitolul 278 Reply with quote

Capitolul 278
Străinul discută cu Pura, Naeme și Ghemela, despre procreație. Celelalte femei sunt îngrozite.
(22 martie 1843)

1. Văzând că sunt prinse din urmă, și încă la o distantă considerabilă de sat, unde s-ar fi putut adăposti în coliba lui Uranion, alături de celelalte femei, cele două au început să strige după ajutor.

2. Dar bărbatul le-a spus. „Ascultați-mă, Naeme și Pura!

3. Vă spun cu toată sinceritatea că nu trebuie să vă temeți de mine, căci nu am intenții rele. Singura mea dorință este să vă fac bine, iar asta în cel mai înalt grad cu putință!

4. De aceea, însoțiți-mă fără teamă către coliba Puristei. La 30 de pași de aceasta se află acel cedru superb, la umbra căruia ne vom așeza și vom discuta despre anumite chestiuni extrem de importante”.

5. Auzind aceste cuvinte rostite cu mare blândețe, cele două femei s-au simțit ușurate. Prinzând curaj, Pura l-a întrebat chiar pe necunoscut cine era și de unde venea, de vreme ce le știa numele și dorea să le facă atâta bine, întrucât ele nu-și aminteau să-l fi văzut vreodată, nici în ținuturile de jos, nici pe înălțimile sacre.

6. Bărbatul le-a spus: „Iubitele mele fiice ale unui Tată atât de bun, ce vă uimește atât de tare? Pământul este deja foarte populat la ora actuală, așa că nu este de mirare că nu mă cunoașteți.

7. Cât despre voi, trăiți pe înălțimile sacre, alături de principalii patriarhi ai umanității, care le sunt foarte bine cunoscuți tuturor locuitorilor din munți, în acest fel, ați ajuns să fiți și voi cunoscute. De aceea, nu trebuie să vă surprindă faptul că v-am recunoscut imediat.

8. Cât despre regiunea din care am venit, nici aceasta nu este greu de stabilit, căci ați văzut că m-am apropiat dinspre regiunea de miazăzi, ceea ce răspunde automat la întrebarea voastră. Pe scurt, provin din regiunea din care am venit.

9. În ceea ce privește identitatea mea, aceasta este încă și mai ușor de stabilit, căci ați văzut cu propriii voștri ochi că sunt un bărbat, și nu o pasăre sau vreun alt animal. Cel pe care îl vedeți sunt cel care sunt, și nimeni altcineva.

10. De aceea, nu mai puneți întrebări la care răspunsul este evident, ci mai degrabă însoțiți-mă în locul despre care am discutat! Acolo, vă voi povesti ce s-a petrecut în ținuturile de jos, căci am asistat personal la fiecare întâmplare de acolo, de la început și până la sfârșit. Mai mult decât atât, știu cu precizie ce se petrece chiar acum în aceste ținuturi.

11. Haideți, însoțiți-mă, și veți afla ce s-a petrecut acolo chiar înaintea celor din coliba Puristei. Știu foarte bine că în toată această perioadă v-ați rugat zi și noapte lui Dumnezeu, pline de ardoare, pentru eliberarea de la pierzanie a ținuturilor de jos. De aceea, este firesc ca voi să aflați primele ce s-a petrecut acolo. Așadar, urmați-mă”.

12. Auzind aceste cuvinte, cele două l-au urmat fără ezitare pe necunoscut către locul indicat de acesta.

13. Ceea ce nu știau ele era că acest loc era considerat sacru și că femeile nu aveau voie să stea sub acest cedru. De aceea, atunci când celelalte femei din coliba lui Uranion au observat că cele două se îndreptau către locul cel sfânt, și încă alături de un necunoscut, ele s-au grăbit să le informeze - pline de teamă - că le este interzis să staționeze acolo. Chiar și Ghemela le-a implorat, cu timiditate, să se întoarcă.

14. Dar bărbatul necunoscut le-a întrebat pe femei, uitându-se cu insistență la Ghemela: „Ce are atât de deosebit acest loc? Oare nu a fost creat întregul pământ de Dumnezeu, ceea ce face ca fiecare loc să fie la fel de sfânt ca și celelalte?

15. Dacă nu vi se permite să pășiți sub acest cedru din cauza sfințeniei locului, înseamnă că ar trebui să dispăreți de pe întregul pământ, căci nu există vreun loc mai puțin sfânt decât acesta!

16. Motivul pentru care populația din această regiune consideră un păcat așezarea sub acest copac este legat de copulație. Populația din regiunea dimineții consideră - în mod prostesc, după părerea mea - că acesta este unicul loc în care copulația trebuie să aibă loc. Dacă ea se produce oriunde altundeva, oamenii săvârșesc un păcat.

17. Dacă nu aveți nici o dorință carnală, locul nu are cum să fie pângărit, iar cele două femei preaiubite de mine, cu înalta lor aspirație spirituală, nu pot fi suspectate de așa ceva.

18. De aceea, nu aveți decât să vă retrageți, căci eu și invitatele mele vom rămâne aici! - Dacă dorești, Ghemela, tu poți rămâne alături de noi, căci te cunosc foarte bine, și știu că ești credincioasă în iubirea ta”.

19. Îngrozită, Ghemela i-a răspuns străinului: „Ce îmi ceri? Nu știi că Domnul m-a consacrat lui Lameh, iar inima mea îi aparține de-a pururi lui Dumnezeu?”

20. Necunoscutul i-a răspuns: „Știu foarte bine acest lucru! Tocmai de aceea îți cer să rămâi! Nu depinde însă decât de tine dacă dorești să accepți chemarea mea, sau nu. Dacă dorești să vii cu noi, vino; dacă nu, întoarce-te imediat în coliba lui Uranion, alături de celelalte femei”.

21. Ghemela i-a spus bărbatului: „Om bun și înțelept, vocea ta mă atrage foarte tare. Dacă ai găsi o scuză în fața lui Lameh, te-aș urma pe loc”.

22. Dar necunoscutul i-a răspuns: „Te asigur că nu eu, ci Lameh însuși va trebui să găsească o scuză în fața mea! De aceea, fă așa cum crezi!”

23. De data aceasta, Ghemela nu s-a mai opus tentației și s-a despărțit de celelalte femei, căzând la picioarele bărbatului necunoscut.

24. Femeile din sat au rămas însă uimite și revoltate de îndrăzneala bărbatului și de necuviința celor trei.

25. În această stare de spirit, soția lui Uranion a început să țipe, spunând: „Ce nenorocire, ce rușine! Tocmai astăzi, când Domnul este așteptat în persoană în coliba sfântă trebuie să asistăm la această nerușinare! Ce vor spune patriarhii când vor auzi de acest comportament lipsit de bun simț? Trei femei, și încă dintre cele mai frumoase, însoțite de un bărbat atât de puternic - în locul copulației?! O, ce rușine, ce rușine, ce rușine!”

26. Necunoscutul i s-a adresat însă: „Da, rușinea este foarte mare! Nu eu trebuie să mă rușinez însă, ci tu, pentru marea ta prostie! Iar acum liniștește-te și pleacă, sau voi avea eu grijă să îți sigilez gura!”

27. Auzind aceste cuvinte, femeia a tăcut, iar bărbatul a început să le povestească celor trei femei de la picioarele sale ce s-a petrecut în ținuturile de jos.

28. Nevenindu-le să-și creadă urechilor, acestea s-au bucurat peste măsură, slăvindu-L cu voce tare pe Dumnezeu pentru imensa Lui grație.

29. Cât despre celelalte femei, acestea au rămas cu convingerea că bărbatul avea o relație amoroasă cu cele trei. De aceea, ele au alergat la coliba Puristei și i-au avertizat pe bărbați ce se petrece.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !