Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 00:55
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 25.6.2018, 06:06    Post subject: Capitolul 11 Reply with quote

Capitolul 11
Mulțumirile pline de recunoștință ale Ghemelei. O profeție referitoare la Ghemela și la Pura, precum și la Maria. Pura dispare din privirile celor întrupați.
(7 aprilie 1843)

1. După ce a ascultat cuvintele lui Zuriel, Ghemela s-a simțit atât de inspirată și de fericită încât s-a grăbit către Domnul cerului și al pământului, căruia i-a mulțumit cu inima plină de recunoștință, slăvindu-L și adorându-L cu toată iubirea ei pentru imensa gra-ție de a-i fi permis să afle în ce măsură se aseamănă viața spirituală cu cea terestră (întru-pată în corp) dacă spiritul este plin de iubire față de Tatăl ceresc, preasfânt și preaplin de bunătate și de compasiune.

2. Domnul i s-a adresat atunci Ghemelei, spunându-i: „Da, așa se petrec lucrurile în cazul ființelor umane: cele care primesc mai mult sunt mai ingrate decât cele care primesc mai puțin! Vezi tu, grația care ți-a fost acordată ție le-a fost acordată în egală măsură și tuturor celorlalți prezenți aici de față! Cu toții au mâncat la masa Mea, dar numai tu ți-ai alimentat furnalul inimii tale, deși nu ai servit nici măcar o înghițitură din bucatele de pe masă. Cât despre ceilalți, nici unul nu a venit la Mine să îmi mulțumească, așa cum ai făcut tu, cu inima plină de iubire și de recunoștință!

3. Adevăr îți spun: cea mai bună masă este inima Mea! Chiar dacă nu ai mâncat la masa comună, poți să te așezi la masa inimii Mele. Te asigur că această hrană este infinit superioară și mult mai întăritoare decât cealaltă, întrucât conduce la perfecțiune!

4. Adevăr îți spun, fiica Mea mult iubită: iubirea din inima unuia dintre copiii Mei are o valoare mai mare decât înțelepciunea cea mai sublimă și decât întreaga știință a lumii.

5. Căci cel care posedă iubirea, posedă totul, în timp ce cel care posedă numai iubirea născută din înțelepciune, din cunoașterea științifică și din folosirea forței poate obține orice își dorește, mai puțin inima Mea. Tu ai obținut însă această inimă, acum și de-a pururi!

6. O, rasă umană care trăiești pe pământ, ascultă cuvintele Mele: dacă vei pune mai presus cunoașterea lucrurilor decât iubirea Mea părintească, vei ajunge să îi asuprești pe cei sărmani cu puterea înțelepciunii tale, dar și tu îmi vei fi aservită, iar Eu nu te voi cruța și nu te voi mângâia!

7. Cât despre tine, micuța Mea Ghemela, te voi păstra de-a pururi alături de Mine. Fructul pe care îl vei purta în pântec va fi un nou părinte patriarh al ființelor umane de pe pământ, iar sângele tău se va răspândi astfel pe întreaga planetă!”

8. În acest moment, toate celelalte femei s-au repezit la Domnul și i-au cerut iertare pentru că au uitat să îi mulțumească, așa cum a făcut Ghemela.

9. Cea mai tristă între toate s-a dovedit a fi Pura, care plângea cu lacrimi amare, nemaiștiind ce să facă.

10. Dar Domnul s-a aplecat asupra fiecăreia dintre penitente, le-a ridicat de jos și a luat-o pe Pura în brațele Sale, spunându-i: „Nu mai plânge, micuța Mea copilă, căci între toate, tu ai cele mai puține motive să o faci! Eu știu foarte bine cât de mult Mă iubești. De aceea, bucură-te, căci tu și Ghemela îmi sunteți la fel de apropiate ca și inima Mea, cu toată atotputerea ei eternă!

11. Ție, Ghemela, îți dăruiesc o rasă umană nouă, iar ție, Pura, îți dăruiesc Cuvântul Vieții Mele! De acum înainte vei trăi întru spirit, ca un trup veșnic viu, iar când pe pământ va sosi marele moment, te vei întrupa și vei da naștere unui trup viu, care va purta în el Viața întregii vieți. De aceea, liniștește-te și bucură-te, căci te iubesc deopotrivă ca ființă umană limitată și ca spirit nelimitat. Din punctul Meu de vedere, nu există nimeni mai frumos și mai minunat decât tine, nici pe pământ și nici în ceruri!

12. Privește acolo: la ușa colibei te așteaptă cineva! El a fost procreatorul tău terestru; urmează-l! Numele lui este Gabriel și el te va conduce în locuința Mea celestă, în care vei rămâne de-a pururi alături de Mine, până când va sosi marele moment. Cât despre ceea ce se va întâmpla atunci, vei afla aceste lucruri în marea Mea casă părintească! Amin”.

13. Dar Pura a continuat să îl strângă la piept pe Domnul, nedorind să îi dea drumul din brațe.

14. Atunci, Domnul i-a spus: „Micuța Mea, te asigur că nu va trebui să Mă aștepți deloc acolo unde te va conduce Gabriel, căci Eu Mă voi afla acolo chiar înainte să ajungi tu. Îți voi ieși în întâmpinare și te voi conduce Eu Însumi în marea Mea casă. De aceea, nu mai ezita și pleacă însoțită de Gabriel, căci Eu îmi țin întotdeauna cuvântul! Amin”.

15. Pura a strâns pentru ultima oară (în manieră vizibilă) capul Domnului la pieptul ei, după care a dispărut din privirile celorlalți. Îngerul lui Dumnezeu a condus-o în casa Tatălui, într-un nou corp, pur spiritual. Această casă a Domnului nu este alta decât iubirea Tatălui ceresc.

16. Cât despre Mira, Purista și Naeme, acestea nu își mai puteau înfrâna lacrimile, dar Domnul le-a asigurat pe fiecare în parte de iubirea Lui și le-a binecuvântat.

17. Discursul Domnului pe care l-am descris în acest capitol și actul care i-a urmat au provocat o adevărată senzație printre patriarhi. Cu excepția lui Enoh, aceștia au rămas nemișcați ca niște statui, nici unul dintre ei neîndrăznind să spună vreun cuvânt. Cu toții se simțeau îngrijorați după această viziune a profunzimilor creației, căci și-au dat seama că în sinea lor au început deja să apară intenții ascunse.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !