Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 18.4.2024, 23:26
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 26.6.2018, 03:24    Post subject: Capitolul 19 Reply with quote

Capitolul 19
Neliniștea lui Kisehel legată de imensa putere a Satanei. Cuvintele reconfortante ale Domnului. Puterea Satanei este limitată.
(18 martie 1843)

1. După aceste importante declarații ale Domnului, Kisehel L-a întrebat: „O, Tată preasfânt și preaplin de iubire, și eu, ca și Enoh și Lameh aici de față, îți recunoaștem bunătatea și compasiunea infinită, dar când mă gândesc la puterea teribilă pe care i-ai acordat-o dușmanei Tale asupra restului creației, inclusiv asupra noastră, nu mă pot împiedica să nu mă cutremur cu privire la soarta umanității.

2. Dacă ne-a chinuit într-o asemenea măsură, încă de la bun început, pe Tine, acest pământ și pe noi toți, mă întreb ce se va întâmpla cu noi dacă se va putea bucura de această putere nelimitată pe care i-o acorzi acum?

3. De aceea, aș dori să Te implor să Te gândești la viitorul nostru și să nu îi acorzi puteri nelimitate dușmanei Tale. În caz contrar, nu cred că învățăturile sfinte pe care ni le-ai împărtășit, o, Părinte preaplin de iubire, ne vor fi de prea mare folos!

4. Mă tem că înainte chiar ca Tu să fii pus în gardă, ea îți va face mari stricăciuni în casa Ta! Nici noi nu vom fi feriți de atacurile sale, chiar dacă ai fi tot timpul de partea noastră în această formă vizibilă! De aceea, Te implor, Doamne, gândește-Te la ceea ce faci!”

5. Domnul i-a răspuns atunci lui Kisehel, pe un ton foarte serios: „Adevăr îți spun, dacă nu ai ceva mai înțelept de spus, sileșteți limba să tacă. În caz contrar, Mă vei enerva chiar mai mult decât Satana!

6. Eu știu foarte bine ce fac, în timp ce tu nu știi deloc ce vorbești! Eu Mă ocup cu menținerea ordinii eterne a lucrurilor și a ființelor din această creație, născute direct din ea, în timp ce tu nu ești preocupat decât de menținerea acestei lumi exterioare.

7. Chiar crezi că îi voi acorda vreodată dușmanei Mele întreaga putere și libertate pe care v-o acord vouă?

8. Adevăr îți spun: întreaga putere pe care i-o acord dușmanei Mele asupra stelelor, asupra acestei planete și asupra voastră, luată la un loc, nu este mai mare decât puterea pe care i-o acord fiecăruia dintre voi, în măsura în care Mă veți iubi pe Mine!

9. Ți-am demonstrat deja acest lucru atunci când ți-am permis să o lovești pe Satana cu bastonul. Acest baston va rămâne la voi până când va sosi marele moment, când voi alege o altă bucată de lemn, cu ajutorul căreia îi voi răpi dușmanei Mele întreaga putere asupra stelelor și asupra unei jumătăți din acest pământ. Iar ea va fi judecată după faptele sale.

10. În acest fel, ea trebuie să învețe că toți copiii pe care i-a ținut prizonieri nu îi vor servi la nimic, căci această nouă bucată de lemn (n.n. Crucea de pe Golgota) îi va mântui pe aceștia, smulgându-i din puterea ei. În final, tot ce îi va mai rămâne va fi propria ei neputință și judecata care va decurge din ea.

11. Voi sunteți în întregime liberi, iar dușmana Mea nu vă va putea răpi această libertate. La fel ca și ea, puteți acționa așa cum doriți.

12. Nu va depinde decât de voi dacă vă veți învinge dușmanul, sau dacă vă veți lăsa învinși de el, căci puterea voastră este mai mare decât a lui.

13. Ce bărbat se dovedește mai slab decât soția lui, dacă dorește să fie un soț înțelept și drept?

14. Așa cum sunteți stăpânii soțiilor voastre, care vă urmează în toate, la fel de bine puteți fi stăpânii acestei femei, care este mai slabă decât cele mai slabe dintre soțiile voastre.

15. Dacă ai dori să îți pedepsești propria nevastă, ai putea face cu ușurință acest lucru. În schimb, ea nu te-ar putea pedepsi pe tine, nici chiar dacă ar dori să o facă!

16. La fel se vor petrece lucrurile și în viitor, iar puterea Mea nu vă va părăsi niciodată, atât timp cât veți rămâne ferm ancorați în iubirea Mea.

17. Am încheiat cu voi o alianță și nici o femeie sau putere dușmană nu va putea vreodată să rupă în întregime această alianță!

18. Încercați să înțelegeți aceste cuvinte și nu mai rostiți cuvinte lipsite de înțelepciune în fața Mea! Amin”.

19. După acest discurs, Kisehel s-a liniștit de tot și i-a cerut iertare Domnului pentru imensa lui nebunie.

20. Domnul l-a binecuvântat și i-a spus: „De acum înainte, fiți niște bărbați adevărați, care nu se lasă învinși de trupul feminin. În acest fel, actele voastre de procreație nu se vor mai petrece pe pământ, ci în cer, iar fructele lor vor aparține grației și forței, și vor fi plăcute la vedere! Amin”.

21. Auzind aceste cuvinte, Satana a suspinat și a spus: „Dar eu, la ce fructe voi putea da naștere, o, Doamne? Trebuie oare să tânjesc de-a pururi, rămânând la fel de stearpă ca o tufă uscată de spini?”

22. Domnul i-a răspuns: „Întoarce-te către Mine în inima ta și vei putea prinde rod, dând acele fructe care îmi sunt destinate, de o splendoare pe care eternitatea nu a văzut-o încă până acum. În caz contrar, vei purta în pântec numai fructele morții eterne, care te vor face să pari cea mai mare dintre prostituate!

23. Încearcă să înțelegi aceste cuvinte, căci începând din acest moment nu voi mai lua în seamă decât simplitatea lipsită de strălucire și tot ce este mai mic în creație.

24. De aceea, acționează în consecință, și vei scăpa astfel de judecata Mea! Amin”.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !