Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 22:48
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 26.6.2018, 03:36    Post subject: Capitolul 23 Reply with quote

Capitolul 23
Dorința Satanei de a fi transformată în bărbat este îndeplinită. Satana se dovedește însă incorigibilă. Femeia plină de puritate, care seamănă cu soarele. Satana dispare.
(24 aprilie 1843)

1. După ce Domnul a tăcut, Satana s-a ridicat și i-a spus: „Doamne, știu foarte bine că Tu nu ai nevoie de nici un sfat, nici din partea mea, și nici din partea altcuiva, căci Tu reprezinți înțelepciunea cea mai sublimă, eternă și infinită deopotrivă!

2. În condițiile în care Tu le-ai acordat însă creaturilor Tale un liber arbitru, precum și dreptul de a desfășura o activitate autonomă, dar și de a-Ți adresa cereri, este evident că orice solicitare din partea lor reprezintă un sfat umil venit din partea unei ființe libere, dar slabe, așa cum ai binevoit Tu să o creezi, în marea Ta înțelepciune. Ea îți arată astfel dificultățile prin care trece, ca și cum Tu nu ai ști nimic în legătură cu ele. În mod similar, ea Te poate sfătui, desigur, cu cea mai mare smerenie posibilă, spunându-Ți ce ar trebui să faci în continuare. La fel doresc să îți transmit și eu sfatul meu, rugându-Te să ții cu bunăvoință cont de el, căci presupune crearea unei ordini cu totul noi care să guverneze opera Ta și creaturile Tale!

3. Iată așadar ce îmi doresc cel mai mult: așa cum sunt acum, Doamne, mă simt cât se poate de nefericită! Atât timp cât voi continua să îmi păstrez această formă feminină nu voi putea niciodată să mă întorc în întregime către Tine, căci gelozia și mânia mea insuportabilă mă țin în permanență prizonieră, făcându-mă să mă gândesc numai la răzbunare.

4. De aceea, aș dori să-Ți propun, știind că pentru Tine totul este cu putință, să îmi schimbi natura și să îmi dăruiești un caracter masculin, transformându-mă în bărbat, în fața Ta și a copiilor Tăi!

5. Sunt sigură că în acest fel mă voi putea elibera în scurt timp de toată această suferință care mă apasă atât de greu! Mă voi putea în sfârșit smeri în fața Ta, căci voi semăna ca două picături de apă cu copiii Tăi aleși!

6. Dacă voi rămâne de-a pururi o ființă feminină, îmi dau de pe acum seama că toate hotărârile mele bune vor rămâne fără rezultat, pentru eternitate.

7. Fă așadar după cum Ți-e voia, Doamne, dar dacă este posibil să îmi îndeplinești această cerere, atunci Te implor să o faci!”

8. Domnul i-a răspuns: „Ascultă, creatură veșnic inconstantă, spune-Mi de câte ori nu te-am transformat până acum, în urma aceleiași asigurări: ‚O, Doamne, îngăduie-mi să iau această formă și îți jur că voi deveni mai bună!’

9. Ți-am îndeplinit întotdeauna dorințele. Pe acest pământ nu există atâția atomi câte forme ai avut tu, ca urmare a promisiunii de a te schimba.

10. De câte ori nu am creat din cauza ta un spațiu nou, cu un sistem solar în care doreai să fii femeie pe soare și bărbat pe una din planete!

11. Până acum, ți-am dat chiar și puterea necesară pentru a te transforma după bunul tău plac. Spune-Mi însă: la ce ți-au folosit toate aceste schimbări? Îți răspund Eu: la nimic! Ai rămas aceeași mincinoasă patentată care ai fost întotdeauna și nimic din ce am făcut pentru tine nu a adus vreodată roade.

12. De vreme ce nu poți contesta aceste lucruri, spune-Mi: la ce ți-ar folosi această nouă transformare?

13. De aceea, de data aceasta nu voi mai face așa cum dorești, dar te voi lăsa liberă să acționezi așa cum crezi de cuviință!

14. Nu-Mi mai pasă dacă dorești să fii femeie, bărbat sau un simplu element. De acum înainte, nu voi mai ține cont decât de vocea Mea interioară, fără a-ți mai cere vreo-dată sfatul!

15. Dacă dorești să rămâi femeie, îți voi oferi drept contra-parte un prinț al tenebrelor născut chiar din esența ta. Acesta îți va da puterea necesară pentru a pune la încercare rasa umană.

16. Dacă preferi să fii bărbat, îți voi oferi drept contra-parte o femeie de o mare puritate, la fel de strălucitoare ca și soarele, o a doua Evă, care va călca în picioare străvechea ta încăpățânare. Nici chiar dacă vei atenta la trupul ei, nu-i vei putea aduce vreun prejudiciu!

17. Acum, știi în ce situație te afli! În consecință, nu ai decât să faci ce dorești!”

18. În acea clipă, Satana s-a transformat într-un bărbat puternic, cu o înfățișare mulțumită.

19. Domnul i-a arătat însă o femeie care strălucea la fel ca soarele și i-a spus: „Bine, așa să fie după cum ți-e voia! Iată-te în noua ta formă, și iată-ți și contra-partea promisă! Acum du-te și acționează așa cum te îndeamnă inima, iar Eu voi face același lucru, după puterile Mele! Amin”.

20. Satan s-a făcut invizibil, la fel ca și femeia care strălucea ca soarele.

21. După acest episod, Domnul s-a întors împreună cu cei trei copii ai Săi pe înălțimile sacre.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !