Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 7.8.2020, 06:27
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 26.6.2018, 03:43    Post subject: Capitolul 28 Reply with quote

Capitolul 28
Iubirea pură și actele născute din iubire reprezintă cea mai nobilă dintre toate poruncile. Pericolele orașelor și ale femeilor din ținuturile de jos.
(29 aprilie 1843)

1. Câteva clipe mai târziu, cele două grupuri s-au reunit într-o iubire reciprocă plină de ardoare, și toți și-au dat frâu liber bucuriei, oferindu-i Domnului infinității un mare sacrificiu de iubire în inimile lor.

2. Atunci, Domnul s-a adresat marii adunări și a spus: „Ascultați-Mă, copilașii Mei dragi, și păstrați cu religiozitate în inimile voastre ceea ce vă voi spune în continuare!

3. Până în prezent nu v-am dat încă nici o poruncă, cu excepția celei a iubirii, care este cea mai ușoară între toate. Unii dintre voi se întreabă dacă nu cumva ar fi cazul să vă dau și alte porunci, în afară de aceasta, care este cea mai veche între toate.

4. Ascultați-Mă: atât timp cât veți respecta această poruncă în inimile voastre, nu va mai exista nici o alta care să vă poată uni cu Mine prin acțiunile voastre!

5. Căci iubirea pură și actele născute din ea stau la baza oricărei justiții. Orice om care dispune de această iubire născută din Mine va fi ferit de-a pururi de orice injustiție.

6. De aceea, voi nu aveți nevoie de o poruncă nouă, căci, așa cum spuneam, iubirea este porunca cea mai sublimă între toate, care conține în sine întreaga Viață și întregul Adevăr.

7. Tocmai din cauza acestei iubiri pe care o simțiți în voi și unii față de ceilalți, doresc, în calitatea Mea de Tată preasfânt și preaplin de iubire, să adaug un nou sfat, pe care ar fi bine să îl respectați dacă doriți să păstrați această iubire sacră în inimile voastre.

8. Acest sfat nu este deloc dificil de respectat; dimpotrivă, el este cât se poate de ușor de urmat. Așadar, ascultați-Mă:

9. La ora actuală, aveți un acces liber către ținuturile de jos. Dacă doriți, puteți coborî până la copiii lui Cain. De asemenea, i-am autorizat pe aceștia să urce – dacă doresc – până la voi. De aceea, de acum înainte va fi din nou posibil să vă dispersați pe întregul pământ.

10. Totuși, vă atrag atenția că nu îi voi privi cu plăcere pe aceia dintre voi care se vor stabili într-unul din orașele din ținuturile de jos, căci acolo se află numeroase progenituri ale Șarpelui, care degajă mirosuri pestilențiale pentru spirit și îi otrăvesc viața cu veninul lor.

11. Oricum, dacă cineva dintre voi dorește să coboare în ținuturile de jos pentru a contempla cu ochii lui cât de bine am aranjat lucrurile și cât de bune sunt fructele compasiunii Mele manifestate în acele regiuni, o poate face. Nimeni nu trebuie să rămână însă în acele locuri o perioadă mai lungă de trei ori șapte zile (cel mult), cu excepția cazului în care a primit o poruncă expresă în această direcție, venită direct de la Mine. Acest sfat este la fel de valabil și în ceea ce privește vizitele celor de acolo pe înălțimile sacre.

12. Voi, copiii rasei primordiale, în frunte cu Enoh, veți fi singurii care veți putea hotărî ce perioadă au dreptul să rămână printre voi frații voștri din ținuturile de jos, iar aceștia vor trebui să respecte cu strictețe decizia voastră.

13. Dacă vreunul dintre ei își va exprima intenția de a se stabili pe înălțimile sacre, va trebui să îmi cereți întotdeauna autorizația!

14. Desigur, veți putea acorda această permisiune oricui veți dori, dar aveți grijă să nu primiți la sân vreo viperă!

15. Păstrați-vă întotdeauna luciditatea și nu veți avea vreodată de suferit, nici în plan corporal și nici în plan spiritual.

16. În mod similar, nu va trebui niciodată să vă pângăriți trupurile și sufletele cu femeile din ținuturile de jos, oricât de frumoase sau de atrăgătoare vi se vor părea. În caz contrar, riscați să cădeți pe loc sub influența Șarpelui și veți da naștere unor fructe care se vor hrăni cu sânge de oameni și cu carne de copii.

17. E bine să știți că dușmanul Vieții și-a făcut un plan: acela de a le înzestra pe femeile din ținuturile de jos cu trupuri din ce în ce mai excitante, pentru a vă tenta astfel în cel mai înalt grad. De aceea, prefer să vă avertizez anticipat, ca să știți cum trebuie să vă comportați într-o asemenea situație.

18. Dacă vreunul dintre voi se va afla vreodată într-o stare de confuzie și de îndoială, să Mi se adreseze, iar Eu îl voi ajuta.

19. Acesta a fost sfatul pe care am dorit să vi-l dau, pentru propria voastră bunăstare fizică și spirituală; urmați-l și totul va fi bine!

20. În continuare, voi mai rămâne printre voi în această formă vizibilă până diseară. Cei care au nevoie de lumină și lămuriri să vină și să Mi le ceară, pentru a le primi fără întârziere! Amin”.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !