Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 12.7.2020, 22:21
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 30.6.2018, 09:29    Post subject: Capitolul 79 Reply with quote

Capitolul 79
Enoh și cei doi Lameh sunt numiți ghizi principali ai poporului.
(17 iulie 1843)

1. După acest apel adresat poporului, Lameh s-a întors în templu și i-a spus Domnului, cu mult respect și cu o mare iubire:

2. „Tată preasfânt și preaplin de iubire, le-am împărtășit fraților mei de afară voința Ta sfântă, atât cât mi-a stat în puteri, știut fiind că nu sunt decât un păcătos în fața Ta.

3. O, Tată, acceptă, în imensa Ta grație, misiunea pe care tocmai am îndeplinit-o într-o manieră imperfectă, ca și cum ea ar reprezenta ceva în ochii Tăi; căci iubirea Ta pururi sublimă și sfântă, precum și înțelepciunea Ta vor ști să corecteze greșelile pe care le-am făcut în fața Ta și a sărmanilor mei frați, datorită cărora încă mă simt vinovat!”

4. Domnul l-a întrerupt însă pe Lameh și i-a spus: „Ascultă, fiul Meu Lameh! Atunci când cineva își recunoaște greșelile așa cum ai făcut tu adineauri, te asigur că acestea i-au fost iertate încă cu mult timp în urmă, iar el strălucește în fața Mea la fel ca Luceafărul de dimineață, acest mesager luminos care anunță apropiatul răsărit al soarelui! Acesta este statutul tău actual, pe care ți-l vei păstra de-a pururi!

5. Adevăr îți spun: le-ai vorbit așa cum trebuie fraților tăi și surorilor tale, într-un acord deplin cu voința Mea. De aceea, Mă voi arăta imediat în fața lor și le voi permite să Mă recunoască în calitatea Mea de Domn și Creator al cerului și al tuturor lumilor, dar și de Părinte unic și preaplin de iubire al tuturor copiilor Mei adevărați!

6. Cât despre voi, cei trei fii preaiubiți ai Mei, Mă veți putea însoți pe pragul templului, depunând mărturie în privința prezenței Mele divine, la fel cum Eu, Părintele vostru etern și autentic, voi depune mărturie pentru voi, spunându-le oamenilor că v-am ales din rândul mulțimilor pentru a fi principalii ghizi ai oamenilor de pe înălțimile sacre și de la șes.

7. Există doar trei triburi de care nu veți avea obligația să vă ocupați: cel al lui Cain, cel al lui Meduhed și cel al lui Sihin. Toate celelalte popoare vor depinde de acum înainte de voi, căci vi le încredințez Eu Însumi, Domnul și Părintele vostru autentic, pentru ca voi să le ghidați către calea ce duce inevitabil către Viața eternă, nepieritoare, liberă și preafericită a iubirii Mele!

8. Cât despre celelalte trei triburi, nu vă faceți griji în privința lor, căci Eu Însumi sunt cel care le-a ajutat să fugă. Am avut grijă cu această ocazie să le trimit și lor ghizi înțelepți și drepți, care să le ajute să ajungă până în pragul Sălașului etern și sfânt unde locuiesc de-a pururi Eu, în toată atotputerea și forța iubirii Mele!

9. O, voi, iubiții Mei fii, Eu sunt cu adevărat Părintele vostru etern, preasfânt și preaplin de iubire! Așa cum Eu vă iubesc mai presus de orice, preferându-vă pe voi tuturor cerurilor, sorilor și lumilor, la fel ar trebui să vă iubiți și voi frații și surorile, căci toți sunt copiii Mei, la fel ca și voi!

10. Eu vă iubesc atât de mult încât aș fi dispus să îmi dau viața pentru voi, dacă acest lucru ar fi posibil sau necesar!

11. Aștept de la voi să Mă iubiți cu aceeași iubire pe Mine, bunul vostru Părinte, dar să-i iubiți în egală măsură și pe ceilalți copii ai Mei, așa cum îi iubesc Eu Însumi!

12. Nu judecați niciodată pe nimeni, la fel cum nici Eu nu judec vreodată pe cineva, ci doresc să le dăruiesc tuturor aceeași viață eternă și pururi liberă, alcătuită din iubire. Aceasta este voința Mea și vă invit să nu o uitați niciodată!

13. Iar acum, urmați-Mă până pe pragul templului!”
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !