Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 19.4.2024, 04:19
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 30.6.2018, 09:30    Post subject: Capitolul 80 Reply with quote

Capitolul 80
Transfigurarea Domnului în fața poporului, care se închină cu teamă și cu venerație în fața Lui. Cuvintele eterne adresate de Domnul poporului care L-a recunoscut. Domnul dispare.
(18 iulie 1843)

1. Dând ascultare cuvintelor sacre ale Domnului, Enoh și cei doi Lameh L-au urmat fără ezitare pe Acesta pe pragul de intrare în templu.

2. Când micul grup a ieșit în fața poporului, hainele Domnului au devenit mai albe decât zăpada proaspăt căzută pe munții înalți, iar fața, mâinile și picioarele Sale au început să strălucească într-o lumină mai intensă decât cea emisă de o mie de sori.

3. Văzând măreția și slava acestui Înțelept care li se prezentase ceva mai devreme sub înfățișarea unui om dintre cei mai modești, oamenii au căzut cu fața la pământ, strigând: „O, Iehova Savaot, ai milă de noi, nu ne judeca și nu ne pedepsi, așa cum merităm de multă vreme din cauza gândurilor noastre rele, dar mai ales a faptelor noastre greșite! După ce Te-am recunoscut în splendoarea Ta infinită și în toată măreția Ta, strigăm către Tine, o, Iehova Savaot, rugându-Te să ne acorzi grația și compasiunea Ta!”

4. Auzind aceste cuvinte, Domnul și-a retras lumina luminilor în inima Sa și s-a adresat astfel mulțimii speriate: „Micuții Mei, ridicați-vă! Căci Eu, Dumnezeul, Creatorul și Părintele vostru, nu am venit ca să vă judec și să vă pedepsesc, ci pentru a vă dărui acei ghizi capabili să vă conducă mai presus de slăbiciunile voastre, pe cărările care duc către împărăția veritabilă a Vieții eterne! De aceea, ridicați-vă și nu vă temeți de Mine, Părintele vostru preabun, care vă iubesc mai presus de orice!”

5. Acum, oamenii s-au ridicat de la pământ, ușurați, și au privit cu uimire fața Domnului, care își pierduse strălucirea supraomenească, dar care avea în schimb trăsături pline de blândețe. I-au privit de asemenea hainele, care nu mai străluceau mai puternic decât soarele, căpătând o nuanță de un albastru deschis, la fel ca și cerul. Toți cei de față s-au întrebat atunci în tăcere: „Ești Tu într-adevăr Acela a cărui lumină ne-a aruncat pe acest pământ prin puterea ei, sau ai pus un arhanghel în locul Tău?”

6. Domnul a luat din nou cuvântul și s-a adresat astfel oamenilor: „O, micuții mei copilași, de ce nu doriți să Mă recunoașteți pe Mine, Părintele vostru, după iubirea Mea, și nu după lumina Mea? – Nu credeți că iubirea este mai presus decât lumina?

7. Atunci când M-am arătat vouă în chipul Meu de lumină, ați căzut imediat la pământ, ca și cum ați fi fost supuși judecății. În schimb, acum, când Mi-am ascuns această lumină și M-am întors către voi cu toată iubirea Mea, ați ajuns deja să vă puneți întrebări dacă Eu am fost Acela care v-am apărut acum câteva clipe în toată măreția Mea divină!

8. Eu, Domnul, Dumnezeul și Părintele vostru, al tuturor, vă spun acum vouă, copilașilor Mei, că nu sunt un simplu reprezentant al Domnului, ci Domnul Însuși. Dorința Mea este să vă arăt ce v-am pregătit în împărăția spirituală pentru a vă face fericiți!

9. Iată ce v-am pregătit: v-am trimis învățători foarte înțelepți, din rândul vostru, pe care i-am trezit din punct de vedere spiritual. Ascultați-i întotdeauna și urmați-le sfaturile în toate privințele, indiferent dacă este vorba de lucruri serioase sau de altele, mai frivole, pe care vi le rezervă viața. În acest fel, veți acționa în acord cu voința Mea, iar Eu Mă voi afla în mijlocul vostru în persoană, și în spirit alături de cei pe care i-am trezit cu scopul de a vă sluji.

10. Aceia dintre voi care vor ține cont de ce le vor spune acești ghizi spirituali aleși de Mine și care vor acționa la unison cu sfaturile lor vor vedea adevărul, căci Eu le voi ilumina ochii cu lumina Mea, și Mă vor vedea pe Mine în carne și oase, putându-Mă auzi și vedea în persoană. Căci toți cei treziți primesc trupul Meu și spiritul Meu, devenind una cu Mine.

11. De aceea, vă binecuvântez acum pe toți, căci de acum înainte, nu Mă veți mai putea vedea și nu Mă veți mai putea auzi decât prin intermediul celor pe care i-am trezit de dragul vostru!

12. Tu, Enoh, și tu, Lameh de la șes, la fel ca și tine, Lameh din înălțimile sacre, sunteți primii oameni cu care Mă unesc aici și acum, pentru a depune întotdeauna mărturie în fața oamenilor care este voința Mea! Vă înzestrez acum cu toată forța și cu toată puterea iubirii Mele. De acum înainte, acționați ținând cont exclusiv de această forță, până în momentul în care veți fi eliberați de această funcție sau în care vei trece din această lume în cea în care locuiesc Eu dintotdeauna. Amin”.

13. După ce a rostit aceste cuvinte, Domnul a dispărut, iar mulțimea a început să plângă și să se bată cu pumnii în piept, preamărindu-L pe Dumnezeu.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !