Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 09:29
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "EPISCOPUL MARTIN - Evaluarea unui suflet din lumea cealalta (Jakob Lorber)" 
Author Message
Hoper
Initiator
Initiator


PostPosted: 22.7.2018, 00:38    Post subject: Capitolul 42 Reply with quote

Capitolul 42
Surpriza în spatele ușii a cincea -
Lumea miraculoasă a lui Jupiter

Noi ne aflăm deja la a cincea ușă, care se deschide imediat când am ajuns la ea și episcopul Martin își împreunează de trei ori mâinile peste cap, îmediat la intrarea în acest cabinet și strigă dea-dreptul: „Dar în numele Dumnezeului, Doamne, Iisus, Tată - ce este aceasta iarăși? ! Această nemăsurabilă! Un pământ ceresc fără capăt; peste el se mai pot vedea încă trei pământuri! Tot inundat de o lumină, care nu și-o pot imagina nici cei mai adânci credincioși de pe pământ. Această frumusețe și maiestate a strălucitoarelor palate, templul și templul acela mic, care servește probabil acestor locitori ca locuință liberă!

Oh, oh, acum zăresc și lacuri și apa strălucește în lumina soarelui ca cele mai frumoase diamante. Dar totul se luminează de la sine. Niciunde nu se poate descoperi, din ce parte vine lumina. Ah, ah, Doamne, Tată! Aceasta este incredibil de frumos, minunat, da eu vrea s-o numesc așa într-adevăr frumos-sfânt, dacă nu aș știi că Tu ești singurul care este aici sfânt! O Doamne, Tată, cu cât mai mult mă uit, cu atât mai multe descopăr. Acum văd deja și oameni, care sunt bineînțeles încă în depărtare unde nu pot vedea cum arată de fapt. Evident vor fi în același fel ca și pământul lor, nedescris de frumoși! Este mai bine, să nu vină așa de aproape: poate nu aș putea să suport până la urmă frumusețea lor. Este deja suficient cu această minunată și mare planetă locuibilă!

Dar Doamne, Doamne, Tată! Ii este posibil unui spirit în afară de Tine, să vadă astfel de minunății fără număr și să ințeleagă cea mai mică parte? Eu cred că îi este imposibil și celui mai mare înger!”

Vorbesc Eu: „Nu așa, dragul Meu fiu Martin! Tot ce zărești, ce ai zărit și ce încă vei mai vedea, este numai o părticică mică din ceea, ce înțeleg cei mai înțelepți îngeri din împărăția veșnică și o înțeleg întru-totul.

Uită-te, totul ce vezi și de ce te miri așa de tare, nu este nimic în afară de tine, ci în tine însuți. Pentru că vezi aici de parcă ar fi afară, este din cauza vederii spirituale. Are asemănări cu vederea regiunilor, pe care le vezi des în vis în afara ta, în timp ce de fapt ai văzut în tine cu ochiul sufletului. Deci aici este diferența, că aici este totul real, ce se arată în vis a fi de obicei doar o imaginație a spiritului. Nu întreba mai departe, că îți va fi limpede totul după un timp!
Dar pe oamenii acestei planete nu îi vei vedea din apropiere, că sunt într-adevăr prea frumoși pentru starea ta. Dacă vei deveni mai puternic, atunci vei putea vedea totul în liniște și vei savura totul curat - ce nu ți-ar fi posibil acum, ca îți lipsete acea putere necesară.

Dar să mergem cu o ușă mai departe, acolo vei vedea lucruri nemaiântâlnite. La această de-a șasea ușa trebuie să te comporți cât se poate de tăcut, să asculți de Mine și să asculți totul, ce îți voi spune Eu. Nu ai voie să Mă întrebi de ce trebuie să fi acolo așa de tăcut. Nu mă vei întreba, dacă îți voi vorbi despre ceva, ce nu poți cuprinde și înțelege; la timpul potrivit totul va deveni limpede! De aceea mai departe spre ușa NR. 6! Așa să fie!”
_________________
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !