Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 11:30
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 1.1.2019, 11:57    Post subject: Capitolul 114 Reply with quote

Capitolul 114
Discursul de adio al Domnului. Regele Lameh se întoarce la Hanoh. Adevărata epocă de aur.

(7 septembrie 1843)

1. După ce i-a adresat aceste cuvinte lui Adam, Domnul s-a întors către toți ceilalți copii ai Săi și le-a spus:

2. „Copii, până acum M-am ocupat cu stabilirea ordinii pe aceste înălțimi sacre, dar și la șes. V-am trasat o cale care să unească cele două extreme, pentru a vă permite astfel să vă cunoașteți și să vă susțineți reciproc ori de câte ori acest lucru se va dovedi necesar!

3. Timp de mai mult de două luni, v-am învățat în persoană să Mă recunoașteți ca Dumnezeu și Părinte autentic al vostru. V-am spus atunci că numai în Mine veți putea găsi Viața eternă a spiritului, și prin această Viață, întreaga iubire, înțelepciune, putere și forță care vă vor permite să controlați întreaga realitate.

4. Mulți dintre voi au ajuns deja la această Viață spirituală și știu să discearnă cu înțelepciune cum trebuie folosite în mod optim toate lucrurile acestei lumi. Puțini sunt cei care nu mai au astăzi măcar o idee în legătură cu Viața spiritului și cu modalitățile de a ajunge la ea.

5. Acesta este motivul pentru care am trezit pe deplin pe câțiva dintre voi, pentru ca aceștia să îi poată ghida, în calitatea lor de ființe trezite din punct de vedere spiritual, pe cei mai slabi dintre oameni, precum și pe cei orbi, pe calea cea dreaptă.

6. Totuși, până acum nu v-am dat nici o singură poruncă și v-am demonstrat că sunteți în întregime liberi prin iubirea pe care Mi-o purtați Mie, la fel cum sunt și Eu, Dumnezeul, Domnul, Creatorul și Părintele vostru încă de la începuturile eternității.

7. Mai mult, v-am promis în mod solemn că nici unul din cei care Mă vor iubi într-o manieră perfectă nu va vedea, nu va simți și nu va gusta vreodată din moartea corpului fizic, fiind transferați direct în Viața eternă și perfectă a spiritului, așa cum s-a întâmplat cu Zuriel, aici de față, sau cu Sehel și cu Pura!

8. V-am explicat de asemenea nenumăratele avantaje ale Vieții autentice, dar și nenumăratele prejudicii pe care le provoacă o viață trăită în opoziție cu ordinea Mea eternă.

9. V-am instruit în toate aceste probleme Eu Însumi, Domnul vostru, și voi ați primit învățătura Mea direct în inimile voastre; de aceea, nu aveți cum să vă mai îndoiți de adevărul absolut pe care vi l-am anunțat în persoană.

10. În consecință, la ora actuală aveți la dispoziție tot ceea ce vă este necesar și nu mai puteți spune: ‚Tată, nu știm nimic despre cutare sau cutare lucru!’ Dat fiind că sunteți la curent cu tot ceea ce trebuie să știți, nu doar în ceea ce privește epoca actuală, ci și întreaga eternitate, rămâneți în această stare de spirit și nu vă mai lăsați tentați prostește de ispitele vane ale lumii exterioare, care sunt întotdeauna asociate cu moartea și cu străvechea pierzanie! Dacă veți respecta acest sfat al Meu, nu îmi veți mai provoca niciodată vreo suferință!

11. Dacă vă veți îndepărta însă în mod deliberat de ordinea Mea, încercând să vă dominați unii pe ceilalți din cel mai pur egoism, îmi voi întoarce fața de la voi și vă voi lăsa să vă scufundați în mlaștina fetidă a lipsei de pudoare, a pasiunilor trupești, a prostituției, a adulterului și a tuturor celorlalte moduri de comportament animalic și dezordonat. De altfel, consecințele amare care vor decurge din această atitudine a voastră vă vor arăta în cel mai scurt timp ce ați avut de câștigat și ce ați avut de pierdut acționând în acest fel.

12. De vreme ce totul se află acum pe acest pământ într-o ordine ideală, vă binecuvântez pe toți și vă spun: ‚Fie ca iubirea Mea să rămână cu voi, acum și de-a pururi! Amin”.

13. După aceste cuvinte, Domnul și Zuriel au redevenit invizibili. Întreaga adunare a ieșit afară, preamărindu-L și slăvindu-L pe Domnul până în zorii zilei, după care a continuat să se bucure și să sărbătorească în același fel inclusiv ziua de Sabat.

14. Duminică, toată lumea s-a întors acasă. Lameh s-a întors la șes, însoțit de tovarășii săi și binecuvântat din toate părțile. El a continuat să vegheze asupra ținutului al cărui conducător era, menținând ordinea Domnului și instaurând astfel pe pământ o veritabilă epocă de aur.

15. La fel s-au petrecut lucrurile și pe înălțimile sacre.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !