Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 3.7.2020, 16:43
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 5.3.2019, 08:42    Post subject: Capitolul 142 Reply with quote

Capitolul 142
Planul de salvare al mesagerilor și punerea lui în aplicare
(18 octombrie 1843)

1. Când cei doi au încetat să mai vorbească, așteptând ca seniorii să delibereze pe marginea celor spuse de ei, întreaga adunare s-a ridicat în picioare și i-a implorat să continue; căci consilierii și-au dat pe loc seama de profunzimea adevărului conținut în declarațiile lor și doreau să afle mai multe, în special în ce constau mijloacele propuse pentru a remedia inevitabila catastrofă.

2. Atunci, cei doi au luat din nou cuvântul, vorbind la unison sau completându-se reciproc: „De vreme ce așa stau lucrurile, continuați să ne ascultați, o, voi, consilieri supremi! Vă garantăm cu propria noastră viață că ceea ce vă vom spune este întru totul adevărat: dacă acest proiect nu va fi pus imediat în aplicare, nu vor trece mai mult de 15 zile până când acest oraș va număra un milion de cadavre și va fi martorul unei revolte populare împotriva voastră cum nu s-a mai văzut vreodată pe pământ. Oamenii se vor ucide reciproc, iar noi vom fi primii uciși. Mulțimea nu se va opri până când nu se va sătura cu sângele și cu carnea noastră!

3. Pentru a evita, sau mai degrabă pentru a preveni aceste evenimente teribile pe punctul de a se declanșa, nu avem la dispoziție decât următoarele posibilități, și chiar și acestea doar pentru un timp extrem de limitat.

4. Prima măsură pe care ar trebui s-o luăm constă în a ne debarasa cât mai repede cu putință de aceste institute destinate înfrumusețării femeilor și care ne-au adus la ruină, prin trimiterea unor mesageri rapizi în toate direcțiile pentru a-i anunța pe oameni că pot obține gratuit toate aceste frumuseți, inclusiv o parte substanțială din comorile acumulate în aceste institute pentru traiul acestora.

5. Profesorii și artiștii trebuie să părăsească țara, însoțiți fiecare de cel puțin trei femei. Acestea vor putea lua cu ele ceva podoabe și merinde, și vor constitui proprietatea bărbaților care le vor lua cu ei. Pământul este mare, iar munții sunt aproape în întregime depopulați. De aceea, vor găsi cu siguranță din ce să trăiască.

6. În continuare, va trebui să dărâmăm aceste stabilimente uriașe, transformând marile suprafețe de sub ele în grădini fertile, care vor produce suficientă hrană într-un singur an pentru zece mii de persoane care nu se tem să muncească pământul.

7. Există în orașul nostru un număr uriaș de leneși care se consideră aristocrați, dar nu au nici o altă calitate decât limba lor mincinoasă. Aceștia trebuie alungați din oraș! Fiecăruia ar trebui să i se dea o femeie și câteva monede de aur, și astfel orașul nostru se va ușura cu câteva sute de mii de locuitori complet inutili.

8. Dacă ne vor întreba unde trebuie să se ducă, le vom indica drumul care duce către munți, iar ei se vor putea stabili acolo!

9. În mod similar, am putea reduce numărul gărzilor noastre de corp de la o mie la o sută. Celor disponibilizați le vom asigura provizii pentru o jumătate de an și vom goli astfel orașul de un mare număr de consumatori inutili. În acest fel, adevărații cetățeni ai orașului se vor putea aproviziona într-o manieră mult mai naturală.

10. Le vom explica însă acestor cetățeni că pentru a-și câștiga traiul va trebui mai întâi să transforme toate marile palate ale orașului în grădini fertile, în al doilea rând să planteze copaci fructiferi pe marginea străzilor cele mai spațioase, în al treilea rând să transforme în grădini inclusiv balcoanele caselor lor, în al patrulea rând să procedeze la fel și cu marele zid care împrejmuiește orașul și care poate produce fructe și legume pentru o sută de mii de persoane, în al cincilea rând să construiască cimitire în afara orașului și a câmpurilor cultivabile, iar în al șaselea rând să dărâme fiecare clădire inutilă și să transforme terenul de sub ea într-o grădină. Prin toate aceste transformări, vom reuși într-un singur an să ajungem la o situație economică pentru care alții ne-ar putea invidia!

11. Dacă veți fi de acord cu aceste propuneri, ne vom putea ocupa imediat de punerea lor în aplicare și vom vedea mai apoi ce se va întâmpla”.

12. Propunerile celor doi au fost aplaudate la scenă deschisă și s-a trecut la aplicarea lor chiar în aceeași zi. În numai 15 zile, aspectul orașului Hanoh s-a schimbat radical: el a fost golit de o mare parte a locuitorilor săi, astfel încât un observator venit din afară s-ar fi crezut într-o pădure de case părăsite. Populația rămasă, al cărei număr se ridica la două milioane de persoane, era alcătuită numai din cetățeni zeloși, care făceau tot ce le stătea în puteri pentru a transforma toate terenurile disponibile în grădini.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !