Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 17:38
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 12.3.2019, 07:27    Post subject: Capitolul 155 Reply with quote

Capitolul 155
Domnul le vorbește celor zece mesageri, care le adresează un ultimatum celor o sută de consilieri rămași. Aceștia se simt încolțiți.
(6 noiembrie 1843)

1. Atunci, Domnul s-a adresat astfel celor zece mesageri: „Duceți-vă la cei o sută de consilieri care au rămas, ascultați ce au de spus și comunicați-le propunerea Mea!

2. Acordați-le un răgaz de șapte zile și transmiteți-le următoarele: ‚Dacă nu veți asculta de voința Domnului, cel mai bine ar fi să urmați exemplul predecesorilor voștri. Dacă doriți însă să respectați voința Domnului, veți fi plasați sub protecția noastr㒔.

3. Așa le-a vorbit Domnul trimișilor Săi , care s-au grăbit să se întoarcă la consilierii rămași.

4. Când aceștia i-au văzut din nou pe cei zece bărbați care lor li se păreau teribili, ei s-au înspăimântat atât de tare încât au început să tremure de parcă s-ar fi aflat pe marginea abisului etern.

5. Dar aceștia le-au spus: „Pacea Celui de sus fie cu voi! Nu vă temeți de noi, căci noi nu suntem mesagerii unor nenorociri, ci doar niște trimiși ai lui Dumnezeu, aleși de El pentru a vă transmite voința Sa!

6. Adevăratul scop al misiunii noastre este deopotrivă temporal și etern; de aceea, insistăm să puneți în aplicare ceea ce v-am spus nu cu mult timp în urmă, scop în care vă acordăm un răgaz de șapte zile, în care mai aveți posibilitatea să deliberați dacă doriți sau nu să vă confirmați voinței Domnului!

7. Dacă nu doriți să vă conformați acestei voințe, puteți urma fără întârziere exemplul predecesorilor voștri, sau vă puteți folosi de forța pumnilor voștri și ai consoartelor voastre pentru a vă apăra de furia mulțimii. În schimb, dacă acceptați cu sinceritate cuvântul lui Dumnezeu, vă vom proteja noi înșine, cu puterea pumnilor noștri!

8. Acestea sunt condițiile pe care vi le pune voința Domnului, și implicit cuvântul lui Dumnezeu!

9. Dacă veți accepta să le îndepliniți în mod liber, vă veți câștiga astfel dreptul la libertatea eternă; dacă o veți face ca niște servitori, veți rămâne de-a pururi niște servitori; dacă o veți face sub puterea constrângerii, veți rămâne sub incidența acestei constrângeri, la fel ca animalele din pădure, și nu veți cunoaște niciodată libertatea! Dacă preferați să fugiți, veți rămâne niște fugari până la sfârșitul existenței!

10. În schimb, vai acelora dintre voi care își vor propune să mintă, căci cel care minte va fi pedepsit de Domnul prin loviturile unor nuiele de foc! Amin”.

11. După aceste cuvinte, cei zece au părăsit sala. După ce s-au îndepărtat, unul din cei o sută de consilieri rămași s-a ridicat în picioare și a spus:

12. „Prieteni și frați! Acum suntem într-adevăr încolțiți din toate părțile!

13. Un răgaz de șapte zile! Orice am face, vom avea parte fie de forța pumnilor, fie de fuga eternă, fie de o sclavie fără sfârșit, fie de o constrângere nelimitată, fie – asta-i culmea – de niște nuiele de foc!

14. Singurul lucru care ne rămâne de făcut este să alegem răul cel mai mic dintre cele enumerate mai sus, care, în viziunea mea, îl reprezintă fuga! Doresc să aflu însă și opinia voastră, pentru a cădea împreună de acord asupra celei mai bune soluții!”

15. În următoarele trei zile, consilierii au continuat să delibereze.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !