Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 14.12.2019, 14:03
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 12.3.2019, 07:44    Post subject: Capitolul 158 Reply with quote

Capitolul 158
Norul de foc de deasupra cupolei templului. Demnul discurs al lui Ohlad. Cei zece i se adresează acestuia.
(10 noiembrie 1843)

1. Când poarta s-a deschis, cupola templului a fost înconjurată de un nor de foc din care țâșneau mii de fulgere însoțite de tunete puternice.

2. Convinși că va urma o judecată teribilă, oamenii au căzut la pământ, lamentându-se terorizați.

3. Mulți dintre ei ar fi dorit să o ia la fugă, dar se temeau că nu vor face astfel decât să amplifice și mai mult mânia divină.

4. Atunci, Ohlad, el însuși foarte afectat, le-a spus celor zece mesageri: „I-am jurat credință lui Dumnezeu, Domnul nostru! De aceea, nu mă tem de aceste trăsnete! Nu au decât să cadă asupra mea, consumându-mă cu tot cu pământul de sub mine! Îmi pot distruge trupul dacă doresc acest lucru, dar nu îmi vor clinti cu nimic credința!

5. Dumnezeule preasfânt! Tu m-ai trezit la dreapta credință cu ajutorul puternicilor tăi mesageri! În inima mea s-a născut astfel iubirea față de Tine, iar spiritul meu Te-a descoperit și m-a învățat că Tu ești de-a pururi Dumnezeul meu atotputernic, unic și autentic! De aceea, nu îmi doresc altceva decât să Te iubesc și să Te venerez în toate condițiile, inclusiv în focul mâniei și al furiei Tale!

6. Chiar dacă îți vei înconjura în întregime templul sacru cu flăcări de foc, doresc să intru în el ca semn al iubirii pe care Ți-o port și să deschid astfel sanctuarul Tău, pentru a-Ți preamări în el numele sfânt!”

7. Când Ohlad a tăcut, cei zece mesageri s-au minunat de seriozitatea cu care a vorbit și i-au spus:

8. „Frate, L-ai preamărit ca nimeni altul pe Domnul, iar afirmațiile tale au fost cât se poate de serioase și susținute de o voință fermă! Ne întrebăm însă ce vei face dacă Domnul chiar te va pune la încercare?

9. Vezi tu, voința noastră este suficient de puternică atunci când suntem între noi și semenii noștri, dar în fața lui Dumnezeu oamenii nu reprezintă nimic! Chiar și cea mai mică scânteie a voinței Sale poate reduce întreaga creație la zero! Ce să mai vorbim de sărmana voință a unor oameni ca noi!

10. De aceea, retrage-ți cuvintele atât cât mai este timp! În caz contrar, s-ar putea ca Domnul să te silească să o faci!”

11. Dar nimic nu părea să mai poată clinti decizia luată de Ohlad. Dimpotrivă, el le-a răspuns astfel interlocutorilor săi: „Este posibil ca voi, prieteni atotputernici ai lui Dumnezeu, să aveți dreptate! Dacă i-aș fi jurat credință și iubire unei ființe umane, poate că v-aș fi ascultat; dar i-am ajurat această credință lui Dumnezeu, așa că prefer de o mie de ori să fiu înghițit de un abis de foc decât să mă îndepărtez chiar și cu un singur atom de ceea ce mi-am propus să fac din iubire pentru El! – Iată cheia cea sacră! Haideți să o întoarcem în poarta sfântă a templului! Amin”.

12. De-abia a pronunțat Ohlad aceste cuvinte că cerul s-a întunecat. Un uragan teribil s-a declanșat atunci, milioane de trăsnete au acoperit pământul cu jerbe de foc, iar întregul templu a fost înconjurat de flăcări puternice, ce făceau imposibilă intrarea oricărui om.

13. Toți cei prezenți erau împietriți, iar cei zece mesageri i-au spus lui Ohlad: „Ei bine, ce vei face acum?”

14. Atunci, Ohlad le-a răspuns: „Voința mea nu s-a clintit nici un pic! De aceea, o voi lua înainte! Căci trăsnetele, flăcările și uraganele nu reprezintă niște obstacole adevărate pentru cei care îl iubesc cu adevărat pe Dumnezeu!

15. Chiar dacă trupul meu va fi distrus, voi continua să avansez în interiorul templului cu spiritul meu; căci flacăra care arde în mine este mai puternică decât aceste încercări! Așadar, înainte! Amin”.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !