Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 3.7.2020, 16:29
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 20.3.2019, 16:09    Post subject: Capitolul 162 Reply with quote

Capitolul 162
Cuvintele lui Ohlad. Fenomenele care însoțesc deschiderea templului.
(16 noiembrie 1843)

1. În continuare, micul grup s-a îndreptat către poarta templului. Ohlad a luat cheia, a dus-o la inimă și a spus:

2. „Doamne și Dumnezeul meu! Aflat acum în fața sanctuarului Tău, ca un sărman vierme neputincios și plin de păcate ce sunt, mă simt complet nedemn să pătrund în acest loc sacru! Mă abandonez însă în întregime în fața iubirii Tale părintești și în fața compasiunii Tale infinite, așa că îndrăznesc să fac ceea ce mi-ai poruncit prin gura sublimilor Tăi mesageri!

3. Dar, o, Doamne, picioarele mele se simt prea grele pentru a călca pe solul sfânt al sălașului Tău sacru. De aceea, Te rog, întărește-mă pe mine, sărman păcătos, iar eu Te voi iubi și Te voi adora din toate puterile mele, cu fața culcată la pământ în fața porții deschise a templului!

4. O, Doamne, Dumnezeul meu, Părintele meu preasfânt, facă-se voia Ta acum și de-a pururi! Amin”.

5. După acest elan al inimii sale, Ohlad a coborât de șapte ori cheia de aur, după care a vârât-o în broască și a deschis poarta templului.

6. Când poarta s-a deschis, din toți munții din preajmă au început să iasă flăcări și coloane imense de fum, care au putut fi văzute din întregul Hanoh, iar pământul s-a cutremurat teribil. Flăcări puternice au țâșnit din pământ în întregul oraș și au distrus toți idolii care existau în acesta și toate obiectele de cult, inclusiv pe adoratorii încăpățânați ai acestora.

7. Cei 99 de consilieri și regele lor de fațadă au fost cuprinși de o teroare atât de mare încât au început să urle, convinși că îi așteaptă sfârșitul.

8. Cei mai curajoși dintre ei și-au reproșat cu amărăciune că nu au urmat sfaturile celor care s-au salvat de la moarte prin fugă.

9. Toți locuitorii orașului, ai celor zece cartiere rezidențiale și ai marelui regat erau convinși că a sosit sfârșitul lumii. Nu exista nici măcar un singur suflet în toate ținuturile de la șes care să nu tremure cuprins de groază așteptând teribilele evenimente care urmau să se abată asupra pământului și care aveau să fie cu siguranță mai cumplite decât cele care s-au petrecut deja.

10. Pentru a amplifica și mai mult panica generală, soarele s-a ascuns complet în spatele norilor groși de fum care se adunau deasupra miilor de vulcani, astfel încât la suprafața pământului nu mai exista nici o altă lumină decât teribila strălucire a miilor de fulgere care țâșneau de pretutindeni și aceea încă și mai teribilă a vulcanilor care aruncau lava lor incandescentă.

11. Pe alocuri, puterile focului subteran au afectat chiar porțiuni mari de teren din regiunile de câmpie, dând naștere unor munți noi, într-un vacarm de nedescris și cu un zgomot de tunet. Toată această dezlănțuire a elementelor a izbucnit în clipa în care Ohlad a întors cheile templului în broască.

12. Cuprinși de disperare și de o teamă teribilă, oamenii au început să alerge care încotro, într-o manieră haotică. Spectacolul cutremurător al acestor evenimente fantastice de proporții gigantice, îi făcea aproape indiferenți la cel al fulgerelor care țâșneau neîncetat din cupola templului.

13. Când miile de oameni au invadat tremurând curtea exterioară a templului, Ohlad – care până atunci L-a adorat pe Dumnezeu cu fața la pământ, în toată smerenia inimii sale – s-a ridicat și s-a îndreptat către interiorul templului, însoțit de cei zece mesageri, pentru a se prosterna încă o dată în fața altarului, în locul în care era scris numele lui Iehova între cei doi heruvimi de foc, sub coloana de nori albi care se înălțau până la tavan (despre care am mai vorbit). Acolo, el L-a adorat pe Cel Preaînalt timp de o oră.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !