Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.4.2024, 14:32
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 11.5.2019, 22:01    Post subject: Capitolul 185 Reply with quote

Capitolul 185
Cuvintele adresate de Domnul lui Ohlad și Danel pe tema venerării juste a lui Dumnezeu. Ohlad și Danel sunt descendenții lui Kisehel. Domnul invită toate popoarele să se căiască.
(19 decembrie 1843)

1. De îndată ce a ajuns la poarta templului, Danel a căzut cu fața la pământ și a început să se roage, așa cum i-a recomandat Ohlad.

2. Acesta din urmă a intrat în templu și, plin de venerație, a îngenuncheat și el în fața tabernacolului, după care a început să se roage lui Dumnezeu în inima sa.

3. Părintele divin i-a răspuns din mijlocul norului Său: „Ohlad, îți spun, ridică-te, căci nu simt nevoia să te las să te umpli de praf în fața Mea!

4. Cel care Mă recunoaște în inima sa, plin de iubire, Mă adoră într-o măsură suficientă, la fel ca și cel care este plin de smerenie în sufletul său! Ceea ce faci cu corpul tău nu are nici o valoare în ochii Mei, întrucât nu reprezintă decât o ceremonie moartă care aparține vanității acestei lumi exterioare și nu simbolizează decât orbirea și nebunia oamenilor.

5. Ridică-te, așadar, și du-te să-i spui fratelui tău Danel să facă la fel. După ce se va ridica de la pământ, condu-l în interiorul templului și îi voi revela Eu Însumi ce va avea de făcut în continuare, în numele Meu!”

6. Ohlad s-a ridicat imediat în picioare și a plecat să îi transmită lui Danel voința Domnului. Cei doi s-au întors împreună în templu.

7. După ce au ajuns în fața altarului, Domnul i-a spus lui Danel:

8. „Danel, te cunosc foarte bine; tu ești un descendent al lui Kisehel, cel care i-a poruncit lui Lameh să construiască acest templu.

9. Contrar voinței Mele, strănepoții lui Kisehel au coborât la șes, iar tu ești al șaptelea membru în succesiune directă al descendenților săi.

10. Adevăr îți spun: dacă tu și Ohlad nu ați face parte din rândul descendenților lui Kisehel, templul nu s-ar fi deschis niciodată în fața voastră. Singurul motiv pentru care Mi s-a făcut o dată în plus milă de acest popor recalcitrant, astfel încât Mi-am propus să îl chem din nou la Mine, făcându-Mi cu putere auzită vocea, este faptul că voi doi sunteți urmașii credinciosului Meu Kisehel, ușor de recunoscut, cu toată îndărătnicia de care ați dat dovadă la început.

11. Ohlad, te-am uns rege, iar tu Mi l-ai adus în scurt timp pe fratele tău Danel și pe ceilalți 98 de frați. De aceea, suveranitatea ta asupra acestui oraș va fi asigurată de acum înainte, atât timp cât vei continua să acționezi urmând Cuvântul Meu. Cei zece martori care se găsesc aici vor avea datoria să te ajute întotdeauna, căci și ei sunt descendenții aceluiași Kisehel.

12. Cât despre tine, Danel, tu ești deja uns prin cuvintele pe care le voi rosti în continuare! Pune-ți mâinile pe frații tăi, pentru ca și ei să fie consacrați cu această ocazie!

13. După ce vom încheia această ceremonie, plecați în toate regiunile pământului și propovăduiți popoarelor adevărata căință. Dacă veți obține rezultate bune într-un loc, plecați mai departe și procedați la fel. Dacă nu veți obține rezultate satisfăcătoare, pregătiți-i pe oameni să se confrunte cu mânia Mea și cu judecata pe care le-am promis-o, care se va abate asupra lor dacă nu se vor converti în întregime! – Iar acum, primiți binecuvântarea Mea!”

14. După care Domnul l-a binecuvântat pe Danel cu o mână care a apărut din norul alb și pe care au văzut-o cu toții. În final, el i-a poruncit să treacă fără întârziere la treabă și i-a recomandat să utilizeze fără restricție puterea focului în cazul celor care idolatrizează această lume exterioară.

15. Danel a depus jurământ în fața Domnului că va face tot ce i-a spus, după care a plecat imediat să își îndeplinească misiunea, însoțit de Ohlad și de miniștrii săi.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !