Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 19:21
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 31.5.2019, 02:54    Post subject: Capitolul 203 Reply with quote

Capitolul 203
Cei zece se sfătuiesc în taină și decid să profite de situație în avantajul lor, prin înșelătorie.
(16 ianuarie 1844)

1. După ce au părăsit colegiul preoților, cei zece și-au exprimat uimirea în fața celor întâmplate și au spus:

2. „S-au cam lămurit lucrurile în ceea ce privește binecuvântatul nostru cler! Singurul cer pe care îl cunoaște este aurul, și pentru a-l câștiga este în stare să se preteze la orice!

3. Cine și-ar fi putut imagina că niște mic-burghezi pot fi admiși în înalta clasă a preoților, care dispun de o putere absolută?

4. Ce noroc incredibil pe noi! Și totul numai pentru că i-am mințit cu nerușinare. Singurul adevăr pe care li l-am spus a fost cel referitor la bătrânul din munți!

5. În ceea ce privește însă mult venerata noastră preoțime, ne-am dat în sfârșit seama încotro bate vântul! O, așteptați puțin, vulpoilor care nu știți să adulmecați decât aurul! Proiectele voastre de a vă folosi de noi pentru a pune mâna pe munții de aur vă vor atrage pedeapsa binecuvenită. Demoni autentici ce sunteți, vă asigurăm că veți fi nevoiți să vă retrageți picioarele încă de la primii pași pe care îi veți face! Dar va fi prea târziu, căci noi vom arunca asupra voastră o mare de flăcări, și vom vedea în ce măsură veți mai reuși să ieșiți din ea!

6. Știm că înainte de a îmbrăca hainele sacerdotale vom fi nevoiți să depunem cele mai rușinoase legăminte de fidelitate în fața acestor demoni care trăiesc în iadul cel mai de jos, plin cu șerpi și cu tot felul de creaturi veninoase, dar acest lucru nu ne va împiedica să ne ducem la bun sfârșit planul. Vom face jurămintele din vârful buzelor, dar le vom blestema în inimile noastre. În acest fel, atunci când ne vor primi în rândul lor, acești preoți își vor asuma o povară de care nici un zeu nu-i va mai putea scăpa!

7. Vom construi cu viclenie un drum care va duce către munții de aur, iar clericii vor trebui să-l urmeze, dar îi vom lovi pe la spate cu uriașii mâniei noastre furibunde! Când ilustrul grup se va apropia de acest loc incandescent, le vom face un semn discret uriașilor, iar aceștia vor strivi cu o forță invincibilă sub tălpile lor această pleavă stricată!

8. După ce vom scăpa poporul de acești monștri, îi vom arăta drumul care duce către stele și îl vom conduce către țara în care se găsesc preafrumoasele fecioare ale cunoașterii pure și în care în loc de apă curg vinul, laptele și mierea entuziasmului față de tot ce este bun și adevărat.

9. Poporul va descoperi astfel fructele gata coapte ale Arborelui Vieții și cunoașterea spirituală pe care o conferă acestea!

10. Vom respecta acest plan, și vai celui care ar îndrăzni să ne trădeze! Căci numai de planul nostru depinde eliberarea poporului și a noastră de la cea mai sigură pierzanie! De aceea, va trebui să fim uniți și să acționăm ca unul, caz în care demersul nostru va avea cu siguranță succes!

11. Dacă am reușit să îi impresionăm până și pe preoți, care ne-au primit în rândul lor numai ascultând cuvintele noastre mincinoase, cu atât mai ușor ne va fi să îi conducem la pieire pe acești mizerabili, astfel încât în urma lor să nu mai rămână decât numele lor înscrise în analele istoriei.

12. Acesta este planul nostru, pe care îl vom aplica punct cu punct, până la ultima consecință! Amin! Ne spunem singuri: ‚Amin’!”

13. După ce au pus la cale acest complot, cei zece s-au întors la casele lor, unde și-au pus afacerile în ordine, după care s-au întors împreună cu soțiile și cu copiii lor la colegiul preoților, pentru a aștepta reunirea marelui consiliu.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !