Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 18.4.2024, 19:25
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 5.6.2019, 04:36    Post subject: Capitolul 217 Reply with quote

Capitolul 217
Camparea armatei la nord de Hanoh. Frumoasa vale ocupată de armată. Dezvăluirea adevăratului proiect al celor zece.
(5 februarie 1844)

1. După două zile de mers, cei zece le-au poruncit soldaților să se oprească și să își stabilească o tabără.

2. Soldații au ridicat 500.000 de corturi într-o vale superbă cu o vegetație bogată, în care creșteau fructe de toate felurile. În pofida frumuseții sale, locul era complet nelocuit, căci era înconjurat din toate părțile de munți inaccesibili. Singura cale de acces era foarte dificilă, întrucât trecea printr-o trecătoare cu pereții foarte înguști, cu stânci care se desprindeau cu ușurință și cu pâraie care trebuiau traversate.

3. Cei zece cunoșteau această vale, pe care o descoperiseră în timpul primei lor călătorii, când le-a și trecut prin minte gândul să se refugieze în ea dacă se va ivi vreodată ocazia.

4. Și într-adevăr, această ocazie venise. Așa se face că superba vale, împreună cu alte câteva învecinate, având o suprafață totală de circa 5000 de leghe pătrate, a fost în întregime ocupată de marea armată.

5. De îndată ce soldații au fost repartizați pe corturi, cei zece i-au chemat la ei pe șefii armatei și le-au spus:

6. „Iar acum, ascultați-ne cu cea mai mare atenție, căci vă vom dezvălui adevăratul plan care stă la baza demersului nostru!

7. Voi ați învățat să cunoașteți în cea mai inumană manieră infama guvernare a preoților din Hanoh, însetați de aur. Ați fost tratați ca niște vite de povară de către mai marii regatului, iar cicatricele de pe trupurile voastre sunt cea mai bună mărturie a cruzimii fără limite cu care v-au tratat acești foști locuitori veniți din munți și emigrați la noi, sărmanii descendenți ai lui Cain.

8. Acum a sosit însă ziua reglării conturilor! Grație perspicacității noastre, noi i-am eliberat pe toți sclavii din marele nostru regat și am reușit să triumfăm asupra acestor veritabili demoni deghizați sub aparența marilor preoți, care au căzut în capcana pe care le-am întins-o.

9. A sosit așadar ziua marii răzbunări! Încredeți-vă cu toții în Dumnezeul strămoșilor noștri, precum și în noi, care suntem instrumentele Lui, și vom redeveni cu toții seniorii Hanohului. Iar cei care v-au cumpărat și v-au folosit ca vite de povară vor trebui să suporte aceeași soartă pe care v-au rezervat-o vouă până acum!

10. Nu are însă nici un rost să atacăm Hanohul pentru a duce o luptă sângeroasă și cu rezultate incerte cu marea metropolă. Îi vom extermina pe hanohieni chiar aici, în acest loc strategic, după care vom arunca leșurile lor ca hrană pentru animalele sălbatice! Abia după ce vor suferi o înfrângere umilitoare ne vom face intrarea triumfală în oraș, dându-ne nume dintre cele mai teribile, și îi vom aservi pe toți cei care nu fac parte din rasa noastră.

11. Până atunci, tot ce trebuie să facem este să ne construim case și grădini, apoi să recoltăm cu grijă toate fructele, să căutăm rădăcini comestibile și să le cultivăm. Va trebui să explorăm de asemenea cu cea mai mare atenție munții din jur, pentru a ne asigura că nu mai există și alte căi de acces în acest loc. Dacă vom descoperi și alte intrări, le vom zidi, astfel încât nici măcar o pisică să nu poată trece de ele.

12. După ce vom termina tot ce avem de făcut, vă vom comunica noile noastre directive. Iar acum duceți-vă și treceți imediat la treabă. Dar mai presus de orice, păziți cu grijă intrarea principală! Așa să fie!”
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !