Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 08:16
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 8.6.2019, 10:29    Post subject: Capitolul 247 Reply with quote

Capitolul 247
Templul iubirii și grădina sa.
(20 martie 1844)

1. Chiar în orașul Hanoh a fost construit un templu uriaș, care era deschis zi și noapte. Desigur, fiecare vizitator trebuia să aducă o ofrandă generoasă pentru frumoasele preotese, pentru semi-zeițe, dar mai ales pentru zeițe.

2. Cum credeți că era construit acest templu? La ce folosea el și în ce consta adorația așa-zis divină din interiorul lui? – Scurta descriere care va urma vă va lămuri pe deplin în această privință:

3. Templul era construit chiar lângă poarta care conducea către copiii lui Dumnezeu, dincolo de care începea drumul către munți.

4. În cărțile lui Kinkar se găsea o descriere foarte poetică a Naemei, despre care se spunea că era atât de frumoasă încât până și pietrele o urmau.

5. Pornind de la această descriere, a fost construit un templu grandios consacrat acestei Naeme. Templul era rotund și deschis, având 30 de coloane exterioare și 10 piloni puternici în interior, într-o ordine desăvârșită, astfel încât în spatele fiecărui grup de trei coloane să se afle un pilon, la o distanță de trei stânjeni, pentru a putea susține cupola acoperișului.

6. În jurul templului erau construite trei palate. Unul era rezervat preoteselor, al doilea semi-zeițelor, iar al treilea zeițelor.

7. În mijlocul templului, pe un soclu auriu, se afla statuia colosală a Naemei, din marmură albă. Zeița era reprezentată în întregime goală și într-o postură studiată. Pe piedestalele din jurul Naemei se aflau socluri pe care erau plasate statuile unor bărbați în erecție și cu fețele orientate către zeiță.

8. Templul și cele trei palate erau înconjurate de o grădină imensă, de o splendoare inimaginabilă.

9. Grădina era împărțită în trei părți. Cea mai remarcabilă dintre ele ascundea un labirint ale cărui culoare nu erau alcătuite din ziduri, ci din voaluri fine, fiecare intersecție putând conduce la o sută de alte locuri.

10. Atunci când, din când în când, câte o zeiță magnifică se arăta mulțimii într-un loc, admiratorii nu reușeau niciodată să o prindă. Chiar dacă îi separa un singur văl de zeiță, ei ar fi trebuit să facă mari ocoluri pentru a ajunge la ea.

11. Diferența dintre preotese, semi-zeițe și zeițe era următoarea:

12. Preotesele erau îmbrăcate frumos, aveau fețe minunate și o mare prestanță.

13. Semi-zeițele nu purtau decât o banderolă aurită care le ascundea părțile rușinoase, brățări din pietre prețioase și sandale din aur; restul corpului era gol.

14. Zeițele erau în întregime goale, cu excepția sandalelor din aur pe care le purtau în picioare. Frumusețea lor era desăvârșită. Toate aveau părul de un blond auriu, iar corpul absolut perfect. Cu excepția capului, toate celelalte părți ale corpului nu prezentau nici un fel de pilozitate, fapt deloc dificil, căci hanoheenii inventaseră de mult timp tot felul de produse destinate epilării.

15. Atunci când zeițele ieșeau să se plimbe prin culoarele deschise ale labirintului, ele erau însoțite de o preoteasă și de o semi-zeiță. Preoteasa trebuia să meargă înaintea celorlalte două femei, pentru a purifica astfel drumul, iar semi-zeița trebuia să alunge muștele și țânțarii cu o coadă de vulpe.

16. Celelalte două părți principale ale grădinii erau alcătuite din alei pline de flori, pe marginea cărora se aflau pavilioane ale plăcerii, unde preotesele aveau ocazia perfectă de a încheia anumite afaceri. În interiorul labirintului, unde existau de asemenea numeroase temple de dimensiuni mici, singurele care aveau dreptul la întâlniri galante erau semi-zeițele și zeițele.

17. La drept vorbind, nu existau sărbători speciale consacrate zeității frumuseții, căci templul era deschis zi și noapte.

18. La deschidere, în templu nu existau decât 3000 de reprezentante ale sexului feminin, dar după numai trei ani, numărul preoteselor, al semi-zeițelor și zeițelor a trebuit înzecit, căci templul atrăgea un număr uriaș de admiratori ai acestor femei, aducându-i lui Gurat venituri uriașe.

19. Nu cred că trebuie să mai insist asupra acestui subiect, căci fața viciului este mai evidentă în acest caz ca în oricare altul! Să trecem așadar la o altă descriere!
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !