Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 23.9.2020, 00:35
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 8.6.2019, 10:34    Post subject: Capitolul 250 Reply with quote

Capitolul 250
Mesajul trimisului lui Noe adresat muntenilor. Anunțul judecății. Domnul îi poruncește lui Noe să își construiască o arcă. Răgazul de 20 de ani.
(23 martie 1844)

1. Mesagerul lui Noe a fost primit cu mari onoruri de către cei zece prinți, care l-au întrebat ce trebuie să facă, respectiv dacă trebuie să promulge noua lege sau nu.

2. Trimisul le-a răspuns: „Nu adoptați noua lege, căci nu toate ieșirile din țara voastră au fost suprimate! Eu însumi sunt alcătuit din carne și oase, și totuși am putut găsi o cale de acces către voi! De ce nu ați găsi voi înșivă un astfel de drum, aflat într-o stare perfectă, pentru a ieși din valea voastră, în cazul în care acest lucru se va dovedi necesar?

3. De altfel, această țară este atât de mare încât ar putea să vă hrănească chiar dacă ați fi de o sută de ori mai numeroși!

4. Cine îi cunoaște capătul? Voi ați trimis din când în când exploratori, și fiecare din aceștia a văzut o anumită regiune, dar nimeni nu a văzut cu ochii săi întreaga sa întindere și nu a putut-o măsura!

5. Personal, am văzut întreaga voastră țară într-o viziune și am constatat că ea are o lungime de 50 de zile de mers către est și o lățime de 10 zile de mers către nord.

6. Este foarte adevărat că Gurat a blocat aproape toate ieșirile din această țară locuită de două milioane de suflete, făcând-o aproape inaccesibilă, dar acest lucru i-a provocat mari cheltuieli timp de zece ani și va continua să îi provoace în continuare. Oricum, țara voastră mai are o ieșire rămasă liberă, iar aceasta se află la înălțimea celei pe care trăiește Noe, stăpânul meu.

7. Dincolo de această culme se întind către vest ținuturi întinse, care nu sunt aproape deloc locuite. De aceea, veți găsi destule posibilități de a vă extinde, în cazul în care vă veți înmulți fără măsură.

8. Oricum, misiunea mea nu este să împiedic această măsură a voastră, ci să vă anunț iminenta judecată a lui Dumnezeu care îi va afecta pe toți oamenii de pe acest pământ care nu doresc să se întoarcă cu fața spre El și să respecte poruncile pe care le-a dat El încă de la început patriarhilor umanității și regilor de la șes.

9. Iată cuvintele pe care i le-a spus Domnul Dumnezeu stăpânului meu, Noe, acum o sută de ani: „Oamenii nu mai doresc să se lase conduși de Spiritul Meu; ei au devenit una cu trupul lor din carne. Totuși, le voi mai acorda un răgaz de 120 de ani!”

10. Domnul s-a adresat apoi din nou stăpânului meu și i-a spus: „Noe, trimite mesageri în toate regiunile pământului și anunță creaturile Mele de iminenta Mea judecată!”

11. Asta a făcut stăpânul meu în fiecare an, dar mulți dintre mesagerii trimiși de el s-au lăsat seduși de plăcerile cărnii și au uitat să le adreseze oamenilor mesajul pe care ar fi trebuit să li-l transmită.

12. Acum zece ani, un frate de-al meu a venit la voi, și un altul a fost trimis la Hanoh. Primul s-a întors printre noi viu și nevătămat, dar cel de-al doilea a fost ucis în marele oraș.

13. Începând din acel moment, Noe a trimis în secret câte un emisar la Hanoh în fiecare an, și alți 30 în diferite orașe ale regatului; din păcate, acești mesageri s-au lăsat seduși de idolii din Hanoh și au devenit una cu trupul lor.

14. Acesta este motivul pentru care Dumnezeu și-a pierdut răbdarea. Acum trei zile, El i-a vorbit din nou lui Noe și i-a spus: ‚Noe, du-te în pădure cu oamenii tăi. Tăiați împreună o mie de brazi înalți și puternici, curățați-i de crengi și lăsați-i să se usuce la sol timp de cinci ani! După ce se va scurge acest interval de timp, te voi învăța ce să faci în continuare!’

15. Tâmplarii s-au pus deja pe treabă! – Au trecut o sută de ani de la primul avertisment și umanitatea nu s-a schimbat deloc în bine. Acum, nu au mai rămas decât 20 de ani!

16. De aceea, întoarceți-vă cu toată seriozitatea cu fața către Domnul, dacă nu doriți ca judecata Lui să se abată și asupra voastră! Căci după ce vor fi trecut acești 20 de ani, începând din acest moment, Domnul va deschide marile ecluze și va îneca întregul pământ, omorând toate creaturile vii printr-un mare potop!

17. Acesta a fost mesajul pe care am fost însărcinat să vi-l transmit, iar fratele meu comunică același mesaj la Hanoh, chiar acum. Fericiți vor fi cei care vor acționa în consecință! Amin!”
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !