Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 18.4.2024, 06:36
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 8.6.2019, 10:49    Post subject: Capitolul 251 Reply with quote

Capitolul 251
Stupefacția celor zece prinți. Mesagerul le oferă o alternativă. Concluzia nedemnă a consiliului convocat de prinți.
(26 martie 1844)

1. După ce au ascultat mesajul lui Noe, cei zece prinți l-au întrebat pe mesager, absolut stupefiați:

2. „Prietene, cuvintele tale sunt înspăimântătoare! Practic, tu ne anunți sfârșitul lumii! Ce putem face în aceste condiții? Cum trebuie să procedăm pentru a scăpa de această judecată? Ce crezi că va face Noe cu cele 1000 de trunchiuri de brazi?”

3. Mesagerul le-a răspuns: „În ceea ce privește prima voastră întrebare, știu foarte bine că voi îl cunoașteți pe bătrânul Dumnezeu care le-a vorbit părinților patriarhi și a apărut adeseori la Hanoh, ungându-i direct pe regi, fapt prezentat de Kinkar în cărțile sale! Aceste cărți vă sunt cunoscute și știu că le-ați citit pe când erați gardieni ai templului.

4. Pe de altă parte, ați auzit mii de mărturii orale ale sclavilor care au fost eliberați și care concordau întru totul cu tot ce știați despre Dumnezeul cel viu și autentic, Domnul cerului și al pământului. Așa se face că știți la fel de bine ca și mine care este voința lui Dumnezeu în ceea ce îi privește pe oameni, care ar trebui să fie modul nostru de viață și ce datorii avem de îndeplinit!

5. De altfel, acum zece ani, predecesorul meu v-a informat și v-a spus tot ce aveți de făcut! De aceea, nu pot să vă spun decât un singur lucru: acționați în consecință și veți fi scutiți de judecată!

6. Dacă veți refuza să respectați însă poruncile divine, dând legi inumane oamenilor, contrare iubirii lui Dumnezeu și ordinii Sale eterne, veți fi primii care veți cădea sub povara judecății!

7. Acesta a fost răspunsul la prima voastră întrebare. În ceea ce o privește pe cea de-a doua, v-am spus deja că Dumnezeu nu îi va indica lui Noe destinația acestor copaci decât la momentul potrivit. Nu mai am nimic altceva de adăugat. Acum știți tot ce știu și eu!

8. Când Noe va fi instruit de Dumnezeu ce trebuie să facă cu lemnul astfel adunat, voi reveni la voi și vă voi informa. Până atunci, trebuie însă să vă părăsesc! Reflectați la cuvintele mele și puneți-le în practică! Amin”.

9. După care mesagerul s-a îndepărtat atât de repede încât nimeni nu și-a dat seama unde și când a dispărut.

10. Cei zece prinți s-au apucat așadar să reflecteze cu seriozitate la ce aveau de făcut. Neputându-se pune de acord, ei au reunit marele consiliu și s-au sfătuit cu acesta în privința mesajului primit.

11. Dar liderii diferitelor comunități le-au spus: „Părerea noastră este că bătrânul Dumnezeu a fost inventat de la bun început, din motive politice!

12. Bătrânul vrăjitor din munți și-a pierdut demult poporul, așa că ar dori să devină din nou un domn puternic! Acesta este motivul pentru care se folosește de puterea lui magică pentru a ne speria. Din fericire, noi suntem mult prea avizați pentru a ne lăsa înșelați cu atâta ușurință!

13. De aceea, rămânem la prima noastră decizie, aceea de a promulga legea, și vom face acest lucru fără Dumnezeu și fără Noe! În ceea ce privește dispariția subită a mesagerului, să nu uităm efectul ierbii rândunicii: se știe că cine consumă o cantitate cât de mică din această plantă devine invizibil! Dacă am reuși să găsim și noi această plantă, am putea face același lucru!”

14. Aceste explicații li s-au părut rezonabile celor zece prinți, care au publicat noua lege și au dispus specialiștilor fitofagi să caute planta numită iarba rândunicii.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !