Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 12:06
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 8.6.2019, 10:51    Post subject: Capitolul 254 Reply with quote

Capitolul 254
Planul viclean al criminalului angajat să o captureze pe sora lui Waltar. Agla își caută fratele.
(29 martie 1844)

1. În ce a constat acest plan? – Mesagerul, respectiv fratele femeii pe care dorea să o vadă alături de el, i-a împrumutat hainele sale unui criminal condamnat la moarte din cauza unei fapte foarte grave. Acesta din urmă a primit asigurarea că va scăpa cu viață dacă va reuși să o aducă pe sora mesagerului din munți în fața regelui din Hanoh.

2. Acest criminal fusese condamnat la moarte tocmai pentru că dorise să fure din vistieria regelui, delict în cursul căruia a fost prins.

3. Auzind nesperata propunere care i-ar fi permis să scape cu viață, tâlharul s-a bucurat peste măsură și a spus: „Aș putea aduce nu o singură femeie, ci o mie! Dacă nu este vorba decât de una singură, cu atât mai bine! La ce distanță se află locuința bătrânului vrăjitor din munți?”

4. I s-a răspuns: „La două zile de mers susținut de aici! La întoarcere, ai putea face chiar o zi și jumătate”.

5. Hoțul a spus: „Dați-mi unul sau doi oameni care cunosc bine drumul, pentru a evita orice întârziere inutilă, și mă veți vedea înapoi peste trei zile, cu tot cu pradă, dacă nu cumva chiar mai devreme!”

6. I s-a acordat pe loc tot ce și-a dorit, respectiv trei bărbați înarmați care cunoșteau bine traseul. Însoțit de aceștia, hoțul a pornit imediat la drum.

7. Pe drum, cei trei ghizi l-au întrebat pe răufăcător: „Cum trebuie să ne comportăm? Oare nu ne va zări imediat bătrânul magician și nu ne va distruge el, dacă vom încerca să ne apropiem de casa lui?”

8. Hoțul le-a răspuns: „Nu vă faceți probleme inutile! Dacă va fi cazul, voi ști să îl înșel chiar și pe Satan în persoană! Când vom ajunge la o distanță suficient de mică pentru a ne fi auzite vocile, începeți să strigați cu putere: ‚Waltar!’ Acesta este numele fratelui femeii pe care trebuie să o capturăm!

9. Dat fiind că își iubește fratele, ea va fi cu siguranță prima care va ieși în întâmpinarea acestuia! Eu mă voi îndrepta însă în direcția Hanohului, iar ea ne va urma, crezând că și-a recunoscut fratele, dat fiind că port veșmintele sale!

10. În acest fel, vom pune mâna pe ea fără ca magicianul să ne poată face vreun rău, căci fiica sa ne va urma de bunăvoie, din dorința de a-și vedea fratele. Știu dintr-o sursă absolut sigură că nici un vrăjitor nu poate face nimic împotriva liberului arbitru al celor de un sânge cu el!”

11. Așa a fost conceput planul capturării. De altfel, el nici măcar nu a mai trebuit pus în aplicare, căci Agla plecase deja în căutarea fratelui ei și s-a întâlnit cu cei patru bărbați la jumătatea drumului. Cei patru au identificat-o pe loc după frumusețea ei ieșită din comun, dar și după faptul că l-a strigat pe nume pe cel pe care îl considera fratele ei, de îndată ce i-a văzut hainele.

12. Bărbații i-au explicat că au venit în căutarea ei, pentru a o duce la fratele său, iar tânăra i-a urmat bucuroasă în marele oraș.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !