Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 16.4.2024, 07:17
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 8.6.2019, 10:55    Post subject: Capitolul 259 Reply with quote

Capitolul 259
Cele 21 de femei înjunghiate sunt expuse în templul iubirii. Șocul gărzii șefului marilor preoți în fața cruzimii reginei.
(20 aprilie 1844)

1. În continuare, Agla le-a poruncit zbirilor să înfășoare trupurile femeilor în lințolii negre și să le îngroape în aceeași grădină a zeițelor frumuseții. Înainte de a le îngropa însă, ei trebuiau să le expună trupurile dezgolite în templu timp de o zi întreagă, pentru ca zeițele să se delecteze cu acest spectacol sinistru.

2. Gărzile i-au răspuns reginei: „Mare și puternică suverană! Nu îndrăznim să facem ce ne-ai cerut, căci poporul este foarte atașat de aceste zeițe, iar dacă le vom speria și dacă le vom ofensa, consecințele ar putea fi nefaste pentru noi și pentru Măria ta!

3. Cine dorește să se folosească de cruzime trebuie să adopte o anumită politică, astfel încât nimeni să nu-și dea seama ce face. În caz contrar, el se expune unor mari pericole, iar posibilitățile sale de acțiune vor deveni în scurt timp extrem de limitate. De aceea, o implorăm pe Mărita ta să urmeze de această dată sfatul nostru și să dispună îngroparea în taină a cadavrelor. În acest fel, afacerea va fi lichidată fără ca poporul să afle!”

4. Ca răspuns la discursul lor bine intenționat, Agla a sărit în sus ca mușcată de șarpe și i-a amenințat cu pumnalul pe toți cei care nu erau pregătiți să îi asculte orbește ordinele.

5. Gărzile s-au văzut astfel nevoite să facă ce le-a poruncit regina lor.

6. Corpurile au fost desprinse de stâlpi și învelite în lințolii negre. Ele au fost transportate în plină zi pe 21 de cămile până la templul Naemei, unde au fost expuse goale.

7. După ce au îndeplinit porunca reginei, zbirii și-au luat grăbiți tălpășița și au lăsat totul baltă, inclusiv cămilele lor, spunându-și în sinea lor: „De data aceasta ne-am achitat de sarcină, dar data viitoare când va mai dori să omoare pe cineva, această scorpie de regină va trebui să-și caute alți oameni, căci noi unii nu o vom mai sluji! De altfel, nici pe rege!”

8. Între timp, generalul și șeful marilor preoți aflase deja ce s-a întâmplat, prin intermediul spionilor săi. De aceea, el a trimis o trupă de soldați bine antrenați la templul zeițelor.

9. Soldații i-au prins pe zbirii reginei chiar în timpul fugii lor precipitate și i-au încercuit pe loc. Ei i-au silit apoi să se întoarcă la locul faptei (la templu, acolo unde erau expuse cadavrele), în calitate de prizonieri.

10. Ajunși la templu înainte ca zeițele să poată vedea trupurile suratelor lor, șeful trupei i-a întrebat pe zbiri dacă ei au fost cei care le-au înjunghiat pe acele magnifice creaturi.

11. Cei interpelați le-au povestit însă tot ce s-a întâmplat.

12. Șeful trupei a strigat: „Pe toți zeii, și chiar pe Dumnezeul primordial! Această regină este însăși Satana, cea pe care o descriu cărțile lui Kinkar, căci o astfel de cruzime este nemaiauzită!

13. Ce putem face pentru a ne debarasa de acest șarpe veninos urcat pe tron și ale cărui porunci sunt ascultate de întregul infern? Viața în acest oraș va deveni în scurt timp insuportabilă, căci această femeie va înfricoșa chiar și hienele și tigrii!”

14. După care șeful trupei s-a întors către soldații săi și i-a spus unuia dintre ei: „Va trebui să protestăm deschis împotriva acestei povești! Chemați-i pe cei care se ocupă de îmbălsămări, căci doresc ca aceste cadavre să fie îmbălsămate pentru a nu se descompune, iar apoi expuse chiar în acest loc, în văzul tuturor, în niște sicrie de sticlă pe care să scrie: ‚Opera infernală a reginei’!

15. Cât despre voi, ceilalți, dezgropați imediat capul lui Waltar! După îmbălsămare, va fi expus și acesta într-o urnă de sticlă așezată între sicriele soțiilor sale, purtând aceeași inscripție!”

16. Soldații au ascultat pe loc ordinul ferm al superiorului lor.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !