Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 12:41
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 8.6.2019, 11:08    Post subject: Capitolul 266 Reply with quote

Capitolul 266
Discursul magistral, dar mincinos, al Aglei, pentru a-și justifica acțiunile pline de cruzime.
(29 aprilie 1844)

1. Agla a continuat astfel: „Înainte de a fugi, fratele meu le-a poruncit în secret soțiilor lui să își monteze colegele împotriva ta, ba chiar să te suprime pe tine și pe regele Gurat, astfel încât, atunci când el urma să se întoarcă în Hanoh, în fruntea unei armate imense, să poată pune cât mai ușor mâna pe tron.

2. După cum știm cu toții, această tentativă de sacrilegiu a dat greș! Și ce crezi că au făcut soțiile lui când au aflat că Waltar fusese ucis din ordinul meu? Ei bine, ascultă-mă: ele au făcut jurământul infam de a ne ucide pe toți, pe tine, pe rege și pe mine!

3. Cum și când? – Urmați-mă cu toții în cabinetul secret care a fost locuit de cele șapte soții ale lui Waltar și vă veți convinge cu propriii voștri ochi de adevărul spuselor mele!”

4. După care Agla i-a condus pe toți cei de față în vastul cabinet amintit mai sus, unde a deschis un sertar secret și le-a arătat o cupă de cristal, spunând:

5. „Priviți cu atenție această oribilă cupă! Ea este plină cu ace otrăvite! Spuneți-le servitorilor să aducă un animal și să îi înțepe ușor pielea cu unul din aceste ace otrăvite, ținându-le însă cu cea mai mare precauție! Veți vedea cum biata victimă va muri în scurt timp în chinuri!”

6. Servitorii au adus imediat un vițel pe care l-au înțepat superficial în burtă cu un astfel de ac, iar animalul a intrat imediat în convulsii și a murit aproape instantaneu.

7. Toată lumea a rămas șocată în fața acestui efect cutremurător.

8. Agla a continuat: „Puteți încerca otrava și pe alte animale; veți constata că efectele ei sunt aceleași! La fel, dacă există vreun deținut vinovat de un delict foarte grav, dispuneți aducerea lui aici și înțepați-l cu acul! Veți constata că va muri rapid, ca și cum moartea sa s-ar datora unor cauze naturale!”

9. Atunci, Fungar-Hellan i-a spus reginei: „Agla, de unde știi toate aceste lucruri și cum ți-ai putut da seama de complot? Cum ai reușit să descoperi efectul înspăimântător al acestei otrăvi, de care personal nu am auzit vreodată?”

10. Agla i-a răspuns: „Ei bine, cel care mi-a explicat toate aceste lucruri a fost marele meu prieten și salvator, Drohuit. El s-a apropiat de acele femei, câștigându-le încrederea și părând că este de acord cu complotul lor!

11. După ce mi-a împărtășit ce se întâmpla și după ce m-am convins personal de răutatea acelor femei, inima mea a fost cuprinsă de o puternică dorință de răzbunare. Le-am obligat pe acele femei să vină aici, pretinzând că sunt prietena lor, după care le-am forțat cu ajutorul zbirilor mei să se dezbrace. Am dispus apoi legarea lor de aceste coloane și mi-am potolit setea arzătoare de dreptate, folosindu-mă în acest scop de calitatea mea de regină și de stăpână asupra vieții și morții supușilor mei!

12. Ce termen crezi că au fixat aceste vipere pentru moartea ta? Ei bine, următoarea ta vizită la ele te-ar fi costat viața, caz în care ai fi pățit exact ce a pățit acest animal! Dacă te vei duce în apartamentele acestor zeițe, vei găsi acolo aceleași mici instrumente letale. Îți vei da astfel seama cât de avansat era complotul, dar și motivul care m-a determinat să le ucid pe aceste femei!

13. Dacă dorești să știi de unde provine această otravă, inspectează grădina zeițelor și vei descoperi într-un colț al acesteia, acolo unde se află o căsuță destinată plăcerilor, un arbust al cărui trunchi este acoperit cu picături de sevă, ca niște perle. Ei bine, aceste picături reprezintă chiar această otravă!

14. Cred că nu mai trebuie să-ți aduc și alte dovezi referitoare la motivele care m-au determinat să acționez așa cum am făcut-o, în calitate de cea mai bună prietenă a ta, pentru a dejuca planul perfid al acestor hiene!”

15. Atât Fungar-Hellan cât și regele se aflau într-o stare de șoc, nici unul nemaiștiind ce să creadă.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !