Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 12:14
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 8.6.2019, 21:50    Post subject: Capitolul 271 Reply with quote

Capitolul 271
Întâlnirea caravanei trimisă de Agla cu păstorii lui Mahal, tatăl reginei.
(6 mai 1844)

1. O caravană alcătuită din o mie de oameni a fost trimisă imediat în munți, cu misiunea de a le aduce pe cele două surori ale Aglei, care se numeau Pira și Gella.

2. La jumătatea drumului, caravana a ajuns pe o pajiște superbă pe care câțiva păstori își pășteau oile și caprele, apărându-le de animalele sălbatice. Păstorii își construiseră colibe și erau înarmați cu săbii, praștii și sulițe.

3. Șeful caravanei l-a întrebat pe unul din păstori dacă le cunoștea pe cele două fiice ale unui oarecare Mahal, respectiv pe Pira și pe Gella.

4. Păstorul i-a răspuns: „De unde veniți voi și cum se face că le cunoașteți pe frumoasele fete ale stăpânului nostru? De fapt, el a avut trei fiice și doi fii, dar a fost nevoit să îl trimită pe unul din băieți în ținuturile de la șes, pentru a propovădui acolo penitența și pentru a obține iertarea păcatelor oamenilor în fața lui Dumnezeu, respectiv pentru a le anunța iminenta judecată a Domnului dacă oamenii nu doreau să se căiască. Acest fiu nu s-a mai întors însă acasă.

5. La fel ca și în cazul lui, una din frumoasele sale fiice a dispărut fără urmă. Nimeni nu știe ce s-a ales de cei doi. Cine știe dacă fata nu a căzut în mâinile vreunei caravane ca a voastră, căzând astfel victimă celor de la șes! De aceea, spuneți-ne mai întâi de unde veniți și cine v-a trimis aici; abia apoi vă vom comunica unde se află Pira și Gella!”

6. Șeful caravanei i-a răspuns păstorului: „Ascultați-mă, cinstiți păstori ai stăpânului vostru! Cea care ne-a trimis la voi a fost Agla însăși, cu scopul de a le conduce la ea pe surorile sale! Agla a ajuns marea regină a ținuturilor de la șes și domnește cu o putere nelimitată asupra unei jumătăți a acestei planete! Noi înșine suntem servitorii ei. Fratele ei Waltar a murit, dar nimeni nu știe cum. Cert este că i-am văzut capul îmbălsămat într-o urnă de cristal expusă la templul marii zeițe Naeme”.

7. Atunci, primul păstor a spus: „Mi-am dat seama că ai spus adevărul! De aceea, puteți rămâne aici până mâine, când Mahal va veni cu cele două fiice ale sale și veți putea discuta personal cu el.

8. Dacă va afla din gura voastră că Agla a devenit o mare regină a unui oraș de la șes despre care noi nu știm nimic, va dori desigur să vă însoțească pentru a-și vizita fiica pe care a deplâns-o atâta vreme, crezând-o pierdută pentru totdeauna!”

9. Caravana a rămas așadar peste noapte alături de păstori, așteptând venirea lui Mahal și a celor două fiice ale sale, în dimineața următoare.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !