Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 3.7.2020, 00:06
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 8.6.2019, 21:51    Post subject: Capitolul 272 Reply with quote

Capitolul 272
Ritualul devoțional matinal al păstorilor. Cuvintele Celui Preaînalt care le sunt adresate. Caravana se întâlnește cu Mahal și cu fiicele sale.
(7 mai 1844)

1. În timpul nopții, păstorii au fost nevoiți să se lupte, ca de obicei, cu animalele sălbatice care i-au atacat cu violență. Când soarele a început să răsară, ei au căzut însă în genunchi, slăvindu-L pe Dumnezeu și mulțumindu-i că i-a apărat și de această dată de ferocele fiare. În final, ei L-au rugat să le acorde și de acum înainte grația Lui.

2. Atunci, o voce s-a auzit din cer, la fel ca un tunet, spunând: „Conduceți această turmă bogată acasă și închideți-o în staulul slujitorului Meu Noe! Căci fratele său Mahal nu va mai avea nevoie de acum înainte de această turmă! El a luat astăzi decizia de a coborî împreună cu fiicele sale în ținuturile blestemate de la șes, pentru a-și încerca acolo norocul!

3. Noe vă va da de muncă, așa cum îi voi indica Eu. Dacă veți executa voința Mea, făcând ceea ce vă va cere Noe, nu veți simți mânia Mea în ziua judecății. Dacă veți murmura însă executând această sarcină, în momentele din urmă îmi veți simți mânia și vă veți blestema zilele! Așa să fie!”

4. După ce vocea a tăcut, păstorii au căzut cu fețele la pământ și s-au închinat lui Dumnezeu.

5. După ce s-au ridicat de la sol, șeful caravanei l-a întrebat pe unul dintre ei ce a însemnat acea voce ca un tunet și dacă a înțeles ce spunea ea, de vreme ce toți au ascultat-o cu atâta atenție.

6. Păstorul i-a răspuns: „Zgomotul pe care l-ați auzit nu a fost un tunet obișnuit, căci tunetele nu pot fi auzite atunci când cerul este perfect senin! Ceea ce ați auzit a fost vocea lui Dumnezeu, care ne-a vorbit și ne-a cerut să îndeplinim o anumită misiune. Ea ne-a avertizat că Mahal, cel care a fost stăpânul nostru până în prezent, va înceta să ne mai fie stăpân de acum înainte, căci se va stabili în ținuturile blestemate de la șes pentru a-și căuta acolo norocul. Dacă mai rămâneți aici, îl veți întâlni cu siguranță, împreună cu fiicele sale!”

7. După care păstorii au început să adune turma pentru a se îndrepta către Noe și au părăsit locul. Membrii caravanei au așteptat până seara, dar Mahal nu a apărut.

8. Atunci, șeful caravanei a spus: „De ce am fost atât de proști să-i lăsăm să plece pe acei păstori? Cine știe dacă nu cumva l-au atacat pe Mahal, dacă s-au întâlnit într-adevăr cu el? Cel mai bine este să o pornim la drum, pentru a-i ieși în cale. Poate că are nevoie de ajutorul nostru!”

9. După aceste cuvinte, caravana s-a pus din nou în mișcare, îndreptându-se către culmile muntoase.

10. După trei ore de mers, ei au zărit un întreg grup de oameni care se îndrepta către ei, în mijlocul cărora se afla Mahal, înconjurat de cele două fiice ale sale și de fiul său. După ce au aflat cu cine au de-a face, membrii caravanei i-au povestit lui Mahal tot ce trebuia să știe.

11. Aflând motivul venirii caravanei, Mahal și-a concediat escorta și a coborât vesel la șes, împreună cu străinii.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !