Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 2.7.2020, 22:46
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 8.6.2019, 21:52    Post subject: Capitolul 274 Reply with quote

Capitolul 274
Hainele indestructibile ale lui Mahal. Încăpățânarea sa de a nu renunța la ele.
(9 mai 1844)

1. După ce meșterii-croitori au adus hainele regale, Gurat l-a rugat pe Mahal să își schimbe veșmintele de muntean cu cele confecționate dintr-o stofă mai moale.

2. Mahal și-a amintit însă de Dumnezeu și a spus: „Stimatul meu ginere! Eu am ajuns la o vârstă înaintată și am supraviețuit multor regi ai ținuturilor de la șes!

3. Fratele meu Noe a cunoscut epoca lui Lameh, iar eu pe cea a lui Uraniel, care i-a succedat lui Tubal-Cain. Au urmat apoi consiliul celor o mie și Ohlad, care a făcut cândva parte din consiliu și care a redeschis templul lui Lameh.

4. Această haină care îmi acoperă nuditatea mi-a folosit secole la rând și este practic indestructibilă, căci a fost țesută din materialul pe care li l-a dat însuși Iehova primilor oameni de pe pământ! De câtă ingratitudine aș da dovadă față de Dumnezeu dacă m-aș despărți de acest veșmânt care mi-a protejat corpul de căldură și de frig timp de aproape cinci secole, pentru a îmbrăca acest veșmânt regal atât de moale!

5. Desigur, haina mea nu este somptuoasă și nu are nici un fel de strălucire, dar este infinit mai prețioasă pentru mine decât toate veșmintele voastre țesute din fir de aur și pline de pietre prețioase! Căci veșmintele voastre se murdăresc și trebuie curățate, în timp ce haina pe care o port de mai bine de 400 de ani nu se murdărește niciodată și îmi păstrează intactă puritatea corpului!

6. De aceea, nu voi îmbrăca niciodată o haină care se murdărește și o voi păstra pe cea pe care o port, care nu numai că nu se murdărește, dar distruge chiar și impuritățile corporale, asigurându-i trupului meu sănătatea de care are nevoie!”

7. Gurat s-a minunat în fața acestei încăpățânări și a întrebat-o în taină pe Agla ce trebuie să facă.

8. Aceasta i-a răspuns: „Lasă-l să facă ce vrea! Eu una îl cunosc bine; dacă refuză astăzi să facă ceva, a doua zi se răzgândește și face ce îi spui tu! Acum face caz de bătrânul Dumnezeu, dar după ce îi trece această fază, păcătuiește la fel ca noi toți!

9. Până una alta, nu mai pomeni nimic de acest subiect, dacă nu dorești să se încăpățâneze și mai tare! Diseară, lasă-i însă veșmintele albe pe marginea patului, iar mâine și le va pune din proprie inițiativă, dacă nu direct pe piele, cel puțin deasupra hainei sale indestructibile!”

10. Gurat a întrebat-o de asemenea în secret dacă tot ce i-a povestit tatăl său despre viața sa de dinainte și despre haina sa este adevărat.

11. Agla i-a răspuns: „Îl poți crede întru totul pe cuvânt; căci avea deja 400 de ani când și-a luat pentru prima oară o soție! De altfel, îți poți da seama de acest lucru numai privindu-ne pe noi, copiii lui, care avem vârsta pe care o au bătrânii voștri, dar nu ne-am pierdut înfățișarea de adolescenți!”

12. „Așa este, i-a spus Gurat. Acum îl cred întru totul! Să înțeleg că haina sa este responsabilă pentru această longevitate?”

13. Agla i-a răspuns: „Nu, adevărata cauză este bătrânul Dumnezeu, care este singurul Dumnezeu care există și în afara căruia nu mai există nici un alt zeu! – Gata însă cu acest subiect, căci masa este deja servită! Mâine vei învăța să o cunoști pe adevărata ta Agla! Până atunci, să ne îndreptăm către sala de mese!”
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !