Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 4.7.2020, 11:39
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 8.6.2019, 21:53    Post subject: Capitolul 275 Reply with quote

Capitolul 275
Mahal și familia lui la masa regală. Mahal întreabă unde este Waltar. Răspunsul evaziv al Aglei. Mahal se îmbracă cu hainele regale.
(10 mai 1844)

1. După aceste cuvinte, întregul grup s-a așezat la masă, în fața unor bucate foarte sofisticate. Singur Mahal a mâncat foarte puțin, căci cerul gurii sale nu era obișnuit cu asemenea bucate, iar stomacul lui robust de muntean încă și mai puțin.

2. În schimb, Pira și Gella s-au desfătat pur și simplu, căci curiozitatea le-a mânat să încerce din fiecare fel câte puțin.

3. După masă, oaspeții s-au întreținut cu gazdele lor și seara a trecut repede, într-o atmosferă de prietenie și bună dispoziție.

4. Singur Mahal a pus o serie de întrebări legate de Waltar, la care Agla a răspuns foarte evaziv, astfel încât tatăl ei nu a înțeles nimic concret.

5. În taină, Agla a dispus trimiterea unor servitori în grădina templului pentru a ascunde capul lui Waltar, mai precis pentru a-l cimenta într-o nișă a zidului de incintă al grădinii cât mai îndepărtat posibil, sub legământul unei tăceri absolute, a cărei încălcare era pasibilă de pedeapsa cu moartea.

6. În dimineața zilei următoare, ordinul reginei a fost executat până la ultimul detaliu și în cel mai mare secret, căci servitorii Aglei și-au spus: „Trebuie să îi ascultăm cu strictețe ordinele! Dacă nu l-a scutit nici măcar pe propriul ei frate, nu ne va scuti nici pe noi de pedeapsă! De aceea, va trebui să păstrăm o tăcere absolută!”

7. După ce s-au întors la palat, servitorii i-au explicat în detaliu Aglei ce au făcut și cum i-au ascuns capul lui Waltar.

8. Agla i-a recompensat și le-a poruncit încă o dată să tacă, inclusiv în fața regelui, a lui Drohuit și a generalului.

9. Servitorii i-au jurat pe tot ce aveau mai sacru că vor păstra tăcerea, după care au plecat la treburile lor.

10. Când toată lumea s-a reunit din nou în marea sală, cu toții au remarcat absența lui Mahal.

11. Au plecat imediat să îl caute.

12. Când au intrat în camera lui, l-au găsit încercând noile sale haine regale, pe deasupra veșmântului său indestructibil.

13. Mahal a fost felicitat din toate părțile și cu toții s-au grăbit să îl complimenteze în sala de mese, unde îi aștepta deja un mic dejun excelent.

14. Începând din acea zi, întreaga familie venită din munții sacri era îmbrăcată cu veșmintele regale, care le-au plăcut tuturor peste măsură.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !