Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 4.7.2020, 13:31
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 8.6.2019, 21:55    Post subject: Capitolul 277 Reply with quote

Capitolul 277
Mahal solicită să fie informat. Răspunsul Aglei. Mahal este pus la curent cu situația infernală din Hanoh.
(13 mai 1844)

1. Se pare însă că la urechile lui Mahal au ajuns zvonuri legate de ceea ce se întâmpla și de faptul că ambele fiice ale sale erau promise unui singur bărbat. De aceea, el s-a îndreptat în grabă către Agla și i-a cerut explicații.

2. Agla i-a spus: „Ascultă-mă, dragul meu părinte! În munții noștri arizi era natural ca tu să decizi dacă și cu cine se puteau mărita fiicele tale, dar aici există o cu totul altă ordine a lucrurilor și va trebui să fii de acord cu ceea ce decid principalii trei potentați ai acestui regat.

3. Unul din acești potentați este exact cel care dorește să le ia de soții pe fiicele tale, iar aceasta este o mare șansă deopotrivă pentru ele și pentru mine. Al doilea potentat sunt chiar eu, fiica ta Agla, care sunt regina acestui mare oraș și a întregului regat, iar cel de-al treilea este Drohuit, acest tânăr înalt care vorbește cu Fungar-Hellan, șeful suprem al marilor preoți.

4. Încearcă să întreții relații de prietenie constante cu acești potentați dacă dorești să te bucuri de o viață agreabilă și fără griji. În caz contrar, s-ar putea să te confrunți cu mari dificultăți, chiar dacă ești tatăl meu! De aceea, păstrează tăcerea și afișează o bucurie cât mai mare în fața lui Fungar-Hellan pentru faptul că le-a ales pe ambele tale fiice pentru a-i fi soții, căci prin această alegere, câștigi și tu ca importanță în această țară!”

5. După ce a ascultat cuvintele Aglei, Mahal a început să-și cam dea seama ce se întâmpla în această casă. Gânditor, el s-a scărpinat după urechi și i-a șoptit cu voce joasă Aglei:

6. „Înțeleg ce vrei să spui și voi încerca să mă integrez în acest joc murdar, dar asta numai de dragul tău! Spune-mi însă: dacă tu, Fungar-Hellan și Drohuit sunteți primii trei potentați ai regatului, la ce mai folosește regele? Și ce se va întâmpla cu fiul meu Kisarell?”

7. Agla i-a răspuns: „Prietenia care îl leagă pe regele Gurat de Fungar-Hellan nu este una foarte profundă. Pe de altă parte, regele este foarte stupid! El poartă hainele regale și mimează rolul de rege, dar nu dispune de nici o putere! Drohuit este adevăratul suveran, iar eu sunt soția lui. În consecință, pe el va trebui să-l asculți de acum înainte!”

8. Încă o dată, Mahal și-a întrebat fiica: „Dacă așa stau lucrurile, la ce mai folosește puterea lui Dumnezeu? Nu îi cereți niciodată sfatul?”

9. Agla și-a indicat cu degetul propria frunte și i-a spus: „Iată, aici se află toate sfaturile lui Dumnezeu! Aceasta este partea pe care omul trebuie să și-o dezvolte și după ea trebuie să se ia el, caz în care acționează cu siguranță în conformitate cu sfaturile lui Dumnezeu, cel care l-a creat și care i-a dăruit pentru totdeauna acest cap! – Cunoști tu o cale mai bună?”

10. De data aceasta, Mahal a tăcut, dându-și în sfârșit seama că în ținuturile de jos domnea infernul cel mai deplin.

11. Cât despre Agla, aceasta s-a îndreptat glonț către general și a început o conversație de taină cu el.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !