Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 4.7.2020, 11:41
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 8.6.2019, 21:56    Post subject: Capitolul 278 Reply with quote

Capitolul 278
Kisarell este numit șef al gărzilor pieței palatului. Profeția lui Mahal. Supărarea lui Mahal cauzată de moartea lui Waltar.
(14 mai 1844)

1. Convorbirea secretă dintre Agla și Fungar-Hellan avea drept scop numirea lui Kisarell într-o funcție publică oarecare. Generalul i-a propus reginei să îl numească pe fratele ei șef al gărzilor pieței palatului, post care i-ar fi deschis o mulțime de posibilități de avansare, care i-ar fi permis să avanseze în poziții din ce în ce mai înalte, în cazul în care ar fi făcut dovada unui talent real.

2. Auzind această propunere, Agla s-a grăbit către tatăl ei pentru a-i împărtăși noua veste și i-a spus: „M-ai întrebat mai devreme ce se va întâmpla cu fiul tău. Ei bine, pot să-ți spun că a fost numit deja șef al gărzilor pieței palatului, un post întru totul onorabil! Dacă își va exercita această funcție într-o manieră onorabilă și dacă va dobândi cunoștințe strategice profunde, va putea avansa treptat către poziții din ce în ce mai înalte! Ești mulțumit de această numire atât de avantajoasă pentru Kisarell?”

3. Mahal i-a răspuns: „Ascultă, fiica mea! Sunt întru totul satisfăcut, dar doresc să îți spun ceva. Sunt convins că nu ai uitat complet de Dumnezeul lui Adam, al lui Seth și al lui Enoh. De aceea, doresc să-ți transmit un lucru pe care toți locuitorii din munți îl cunosc.

4. Voi aceștia, marii potentați ai regatului, nu ar trebui să vă faceți prea mari iluzii în ceea ce privește proiectele voastre și avantajele de care vă bucurați, căci orice om cu bun simț care examinează starea de lucruri din regatul vostru își dă cu ușurință seama că nu veți mai putea exista mult timp, dat fiind că v-ați întors cu totul fețele de la Dumnezeu și că ați căzut într-o idolatrie totală, care venerează ființa umană mai presus de orice și pune pe primul loc cultul cel mai obscur al lumii, care nu are nimic de-a face cu doctrina sfântă a Domnului.

5. Adevăr îți spun: peste numai 17 ani nu va mai exista nici o urmă din grandoarea voastră și din mărețul vostru regat! De aceea, eu unul vă voi părăsi și mă voi întoarce la fratele meu Noe, în munții sacri. Totuși, înainte de a pleca aș dori să îl revăd pe Waltar!”

6. Agla s-a simțit impresionată fără să vrea, dar și-a revenit repede și i-a răspuns tatălui ei: „Fă cum dorești. Din partea noastră nu vei avea parte de dificultăți! În ceea ce îl privește pe Waltar, va fi imposibil să îl revezi, întrucât a plecat în lumea largă, dat fiind c㠖 fiindu-i sor㠖 nu i-am putut deveni soție!”

7. Mahal a intrat într-o stare de mare agitație interioară, și-a mușcat buzele și după câteva clipe i-a spus fiicei sale: „Înțeleg că Waltar e mort! – Agla, Agla, Domnul te va pedepsi cu severitate!”

8. După care și-a acoperit fața cu mâinile și a început să plângă în hohote.[/align]
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !