Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 17:21
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 8.6.2019, 22:02    Post subject: Capitolul 285 Reply with quote

Capitolul 285
Conspirația secretă a celor 70.000 de mari burghezi.
(24 mai 1844)

1. Încă o dată, Mahal l-a condus pe Fungar-Hellan de-a lungul a numeroase străduțe izolate, oprindu-se în final în fața unei clădiri vechi de mari dimensiuni. El l-a întrebat pe general dacă avea idee ce se întâmpla în interiorul acelui edificiu.

2. Fungar-Hellan i-a răspuns: „Prietene, de unde aș putea să știu? De altfel, îți mărturisesc că văd această clădire pentru prima dată în viața mea! Cine ar putea să cunoască toate construcțiile dintr-un oraș atât de imens ca acesta? De aceea, te implor, tu, care știi totul în inima ta, spune-mi ce se întâmplă aici!”

3. Mahal i-a spus: „Ascultă-mă! În acest loc se adună circa 200.000 de nemulțumiți care doresc să se răscoale împotriva ta și a regelui Gurat. Această clădire imensă a fost cândva unul din acele stupide centre de înfrumusețare a femeilor, iar între timp a devenit un centru al revoluției!

4. Chiar în acest moment, 70.000 de mari burghezi din acest oraș sunt adunați în sălile acestui edificiu uriaș și țin un consiliu sub conducerea celor 70 de delegați și deputați trimiși de Drohuit și de Agla, cu scopul de a vă debarca de la putere, pe tine și pe regele Gurat.

5. Cu siguranță, ai dori să te convingi cu propriii tăi ochi de adevărul spuselor mele, dar nu te sfătuiesc să o faci!

6. Cel mai bine ar fi să ne ascundem în această casă aflată în ruină, care are o vedere foarte bună asupra marelui castel din fața noastră. Te asigur că nu va trebui să așteptăm mai mult de o jumătate de oră înainte ca întreaga congregație să părăsească palatul, astfel încât vei avea ocazia să vezi numeroase fețe familiare!”

7. După aceste cuvinte, întregul grup s-a ascuns în ruinele casei alăturate, în așteptarea sfârșitului întrunirii. După nici o jumătate de oră, marea poartă a palatului s-a deschis și o mulțime de oameni au început să defileze prin fața ochilor celor ascunși, timp de o oră și jumătate. În rândul ei, Fungar-Hellan a recunoscut foarte multe fețe familiare, inclusiv mai mulți mari preoți!

8. Generalul a reușit chiar să asculte ce spuneau unii din cei care treceau prin fața lor: „Nu mai rămâne decât un singur test de trecut: puterea de care dispune Fungar-Hellan trebuie să-i fie luată. Vicleanul vulpoi nu a căzut până acum în nici una din capcanele pe care i le-am întins pentru a-și pierde viața, dar acest lucru nu are nici o importanță, căci oricum se află în mâinile noastre! Înțeleapta Agla a reușit să îl convingă să îl numească rege pe cel mai crunt dușman al lui. Acesta este pe punctul de a aduna o armată imensă, așa că în numai zece zile întreaga afacere va fi clasată!”

9. Auzind aceste cuvinte, Fungar-Hellan l-a luat pe Mahal în brațele sale și i-a spus: „Abia acum recunosc în tine cel mai bun prieten pe care îl am. Acum știu totul și nu mai doresc să îți spun: ‚Vino cu mine, ca să-ți arăt cum știu eu să guvernez!’ Dimpotrivă, nu mai doresc altceva decât să mă sfătuiești ce am de făcut în continuare!”

10. Mahal i-a răspuns: „Fii convins că îți voi oferi sfatul meu, dar înainte doresc să-ți mai arăt ceva! De aceea, grăbește-te să mă urmezi, pentru a judeca tu însuți situația în care te afli”.

11. După care, Fungar-Hellan l-a urmat din nou pe Mahal.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !