Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 4.7.2020, 12:35
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 12.6.2019, 14:22    Post subject: Capitolul 314 Reply with quote

Capitolul 314
Plecarea armatei în direcția templului soarelui și dărâmarea acestuia. Distrugerea templului focului și a templului consacrat vânturilor.
(4 iulie 1844)

1. După ce i-a integrat pe cei o mie de penitenți în armata sa, Fungar-Hellan le-a ordonat soldaților să se pregătească pentru o nouă expediție.

2. A fost nevoie de 24 de ore încheiate pentru ca imensa armată să fie gata de plecare. În final, generalul a ordonat plecarea în direcția templului soarelui, a cărui distrugere s-a petrecut fără incidente, dat fiind că preoții s-au predat imediat și chiar au ajutat la distrugerea lui. Singura lor cerere a fost să le fie predată marea oglindă concavă, pe care au învățat să o utilizeze în timpul ceremoniilor lor și pe care doreau să o folosească în scopuri științifice. Fungar-Hellan le-a îndeplinit cu dragă inimă cererea, căci era el însuși un pasionat al artelor și științelor.

3. După o pauză de trei zile, care le-a permis soldaților să își redobândească forțele și muncitorilor să bată monedă din aurul și argintul rechiziționate, armata s-a pus din nou în mișcare. La ordinul generalului, ea s-a îndreptat către templul consacrat zeului focului, a cărui cucerire și distrugere s-a dovedit ceva mai dificilă, căci preoții acestuia se înmulțiseră considerabil în ultima vreme, răspândindu-se în toate direcțiile. Ei au construit temple similare la baza tuturor vulcanilor din jur, producând în ele spectacole de magie cu ajutorul focului, în schimbul unor ofrande bogate.

4. De aceea, distrugerea templului principal și a tuturor anexelor sale a durat mult mai mult timp, prezentând numeroase dificultăți. În total, ea a necesitat 40 de zile, dar campania s-a derulat fără vărsare de sânge, cu excepția unui singur templu auxiliar, construit pe o stâncă înaltă și pe care preoții au refuzat cu orice chip să îl părăsească. În final, stânca a trebuit minată și distrusă, ceea ce i-a costat viața pe încăpățânați.

5. După această operație și după transformarea aurului și argintului în monede (era vorba de două milioane de livre, al căror transport a necesitat 200 de cămile), armata s-a îndreptat către templul zeului vântului, care i-a dat ceva bătaie de cap lui Fungar-Hellan până când s-a predat. Mai întâi de toate, preoții mențineau tot timpul nivelul lacului la o înălțime maximă, cu ajutorul unor puternice ecluze plasate la nivelul gurilor sale de scurgere. De îndată ce sesizau un pericol venind dintr-o parte sau alta, ei deschideau o ecluză și o cantitate imensă de apă se revărsa asupra dușmanului, înecând astfel toate căile de acces către templu. – În al doilea rând, preoții cunoșteau perfect tehnica de manipulare a electricității, cu ajutorul căreia au făcut ca regiunea în care se aflau să fie practic inaccesibilă.

6. De aceea, Fungar-Hellan a fost nevoit să asedieze regiunea timp de o jumătate de an înainte ca preoții să cedeze.

7. După acest asediu de lungă durată, armata a primit ordinul să se îndrepte către templul zeului apelor.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !