Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.4.2024, 11:23
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 12.6.2019, 18:11    Post subject: Capitolul 335 Reply with quote

Capitolul 335
Mahal și copiii lui pe culmea muntelui. Kisarell își chestionează părintele. Mahal îi face reproșuri lui Dumnezeu.
(3 august 1844)

1. Când Mahal a ajuns pe culme, însoțit de cei patru copii ai lui, încă plin de mânie împotriva lui Dumnezeu, Kisarell i-a spus:

2. „Tată, spune-ne nouă, copiilor tăi, dacă ceea ce i-ai spus lui Noe era într-adevăr ceva serios!

3. Eu unul nu pot să înțeleg cum îl poți acuza pe Dumnezeu că ar fi comis un păcat față de tine! Cum este posibil ca Dumnezeu să fie un păcătos? Cum ar putea păcătui El, și față de cine? Față de noi, creaturile Sale, sau față de El Însuși? Și cum poate fi imaginat un astfel de lucru, în condițiile în care Dumnezeu este însăși legea fundamentală a întregii creații, precum și originea ei?

4. O, tată, gândește-te: Dumnezeu este atotputernic în eternitate, în timp ce noi nu suntem prin comparație cu El decât niște viermi neputincioși care ne târâm prin praf! Nu crezi că ne-ar putea distruge pe loc dacă ne vom împotrivi ordinii Lui?”

5. Mahal i-a răspuns astfel fiului său: „Tu vorbești așa cum înțelegi tu lucrurile! Nu știi ce intenție are Dumnezeu?

6. Iată, în decurs de cinci sau șase ani, El va acoperi întregul pământ cu apă, făcând să coboare asupra lui un potop din cer! Toate ființele vii își vor găsi moartea în acest potop. Singurii care vor supraviețui vor fi Noe și ai lui, precum și animalele pe care le vor lua cu ei în arcă!

7. Spune-mi, nu ar fi de preferat ca Dumnezeu să trezească în rândul popoarelor înțelepți înzestrați cu o forță miraculoasă care să le predice și care să conducă rasa umană înapoi la El, în loc să ucidă milioane de ființe dintr-o singură lovitură?

8. Cui îi poate fi imputată greșeala faptului că oamenii au uitat de Dumnezeu dacă nu Lui Însuși?

9. El preferă să se manifeste în fața unui număr restrâns de oameni doar la o mie de ani, dar de ceilalți nu se ocupă deloc. În schimb, dacă aceștia nu sunt pe gustul Lui, El îi judecă pe toți ca și cum ar fi unul, pe inițiați și pe neinițiați deopotrivă, pe cei care sunt instruiți ca și pe cei care nu sunt!

10. Rezultă că peste numai șase ani, cei orbi se vor îneca la fel ca și cei clarvăzători! Și de ce? Pentru că nu cunosc nimic despre Dumnezeu, dat fiind că nu au avut vreodată șansa să asculte un mesaj referitor la Acesta! Noi înșine ne vom îneca, deși îl cunoaștem dintotdeauna pe Dumnezeu, și totul numai pentru că așa dorește Acesta!

11. Dacă am fi pietre, nu ar avea decât să facă ce dorește cu noi, dar El Însuși ne-a creat ca ființe libere! Iar acum dorește să ne distrugă, deși ne bucurăm de libertatea pe care ne-a acordat-o chiar El! Iată, acesta este păcatul pe care îl comite Dumnezeu împotriva noastră! Sau poate că suntem noi înșine o greșeală, deci un păcat comis de înțelepciunea și de puterea Lui! – Înțelegi acum în ce constă păcatul lui Dumnezeu împotriva noastră?”
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !