Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 00:15
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 12.6.2019, 18:17    Post subject: Capitolul 341 Reply with quote

Capitolul 341
Discursul lui Waltar referitor la ultimele tentative ale lui Dumnezeu de a salva umanitatea de potop. Misiunea lui Mahal. Plecarea îngerilor către ținuturile de la șes.
(10 august 1844)

1. După acest gest sublim de adorare a Celui Preaînalt, îngerul Waltar i-a spus lui Mahal: „Iar acum, Mahal, tu, care ai fost cel care mi-a procreat trupul pe vremea când am trăit pe acest pământ, a sosit din nou vremea să punem în aplicare cuvintele: ‚Duceți-vă și îndepliniți voia Mea!’ Nu cred că trebuie să îți mai dau explicații suplimentare despre ceea ce avem de făcut, căci Domnul Însuși ți le-a oferit mai devreme, spunându-ți de ce a trebuit să coborâm din cerurile noastre!

2. Aceasta este ultima tentativă extraordinară de salvare a locuitorilor acestui pământ! Dacă și ea va da greș, Domnul va permite ca oamenii să își găsească judecata și pierzania din cauza propriei lor răutăți. Acest proces se va dovedi o învățătură spirituală pentru spiritele afundate în materie, cărora le va demonstra că spiritele înzestrate cu o libertate atât de mare de către Dumnezeu nu trebuie să intervină niciodată într-o manieră atât de insensibilă, de inconștientă și de distructivă în marea ordine divină!

3. Căci Dumnezeu Însuși a plasat acești munți pe pământ, în beneficiul umanității; sub ei, El a plasat bazine extrem de profunde, care conțin de o sută de ori mai multă apă decât cea a mărilor de la suprafață. Dintr-un anumit punct de vedere, aceste ape subterane reprezintă însuși sângele pământului, care trebuie să circule prin canalele sale uriașe, contribuind astfel la asigurarea mișcării pământului, potrivit ordinii divine, și asigurând astfel viața organică interioară a acestei planete. Căci inclusiv planetele au o viață proprie, pe care trebuie să și-o păstreze pentru a putea susține viața de la suprafața lor.

4. Pe de altă parte, dacă oamenii distrug munții, săpând la rădăcina lor ca niște viermi canale de mii de stânjeni lungime, după care deschid venele pământului, spune-mi, cui îi aparține vina pentru judecata care va urma și care va provoca distrugerea acestor nebuni loviți de orbire?

5. Dacă ai plasa tu însuți un rezervor cu apă în pământ, iar viermii l-ar distruge, oare nu va ieși această apă la suprafață, înecând viermii care au ros învelișul ei?

6. Exact așa se vor petrece lucrurile cu oamenii, iar din cauza lor, și cu celelalte animale de pe acest pământ! Acesta este recipientul menționat de vechea profeție, care va deveni o judecată pentru toate creaturile atunci când își va revărsa asupra lor conținutul, spălând astfel nenumăratele lor crime!

7. Rolul tău este de a rămâne aici și de a-i instrui pe aceia care îți vor cere ajutorul, în cazul în care se vor găsi astfel de oameni. Totuși, pedepsește sacrilegiile folosindu-te de fulgere și de grindină!

8. Acum știi cum stau lucrurile! De aceea, nu te mai certa cu Domnul! Trăiește din nou așa cum ai făcut-o dintotdeauna și vei fi salvat împreună cu fratele tău, în acord cu planurile înțelepte ale Tatălui ceresc!”

9. După acest discurs, îngerii au adăugat: „Amin”, după care au părăsit culmea muntelui și s-au îndreptat către ținuturile de la șes.

10. În capitolele următoare, vă voi descrie amănunțit ce au făcut ei în cei cinci ani care au precedat potopul și cum au adus ei animalele și hrana necesară lor pe arca lui Noe.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !