Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 4.7.2020, 20:23
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 12.6.2019, 19:04    Post subject: Capitolul 342 Reply with quote

Capitolul 342
Activitatea celor 12.000 de îngeri în ținuturile de la șes. Waltar îi instruiește pe regele Gurat și pe Drohuit.
(12 august 1844)

1. Care credeți că au fost rezultatele intervenției acestor mesageri extraordinari în ținuturile de la șes?

2. Cei 12.000 de îngeri s-au îndreptat mai întâi către Hanoh, unde i-au întâlnit pe regele Gurat și pe căpitanul Drohuit, care fusese eliberat de ceva vreme. Cei doi bărbați tocmai citeau rapoartele lui Fungar-Hellan, care relatau demersurile făcute de acesta împotriva ordinii lui Dumnezeu.

3. Mesagerii celești s-au răspândit în întregul oraș, și doar o sută dintre ei s-au îndreptat către palatul regelui. Gurat a lăsat deoparte raportul referitor la starea de război și i-a primit pe delegați cu curtoazia sa obișnuită, întrebându-i cărui motiv le datorează această vizită.

4. Îngerul Waltar a avansat către el și i-a spus: „Gurat, nu îl recunoști în mine pe viceregele tău asasinat, pe Waltar, fratele Aglei?”

5. Auzind aceste cuvinte, regele s-a înspăimântat, iar Drohuit s-a speriat chiar mai tare. Căci cei doi l-au recunoscut imediat pe Waltar, dar nu știau cum să interpreteze această apariție.

6. După câteva momente, regele l-a întrebat pe Waltar: „Ce tot spui? O, Waltar, oare nu ai fost asasinat de zbirii surorii tale? Cum este posibil să mai fii în viață? Doar asasinii ne-au adus capul tău, pe care sora ta Agla l-a îmbălsămat!”

7. Waltar i-a răspuns: „Da, Gurat, eu sunt într-adevăr Waltar, dar acum trăiesc în eternitate într-un corp spiritual nou și indestructibil, care este spirit pur și cu care sunt una! M-am prezentat în fața ta ca mesager al lui Dumnezeu și vin direct din ceruri, la fel ca și toți cei care mă însoțesc, precum și numeroși alții, care s-au dispersat prin oraș pentru a predica poporului și a-i anunța iminenta judecată a lui Dumnezeu, pe care v-o anunțăm la rândul nostru. Vă aflați cu toții doar la un singur pas de pierzanie!

8. Căci războaiele voastre împotriva muntenilor v-au pregătit inevitabil propria pierzanie. Cercetările voastre v-au permis să descoperiți o armă care poate distruge munții, ca și cum ar fi vorba de niște simple mușuroaie de cârtiță. Dar voi nu știți ce se află sub acești munți!

9. Ascultă-mă: munții nu sunt decât niște capace așezate pe niște imense rezervoare de apă subterană. Conform ordinii lui Dumnezeu, ei sunt alcătuiți din roci dure, tocmai cu rolul de a nu permite acestor ape subterane să iasă la suprafață și să înece pământul!

10. Acum, voi distrugeți însă aceste baraje naturale care vă protejează de apele subterane, astfel încât acestea vor ieși la suprafață și vă vor îneca pe toți, căci vor acoperi până și culmile munților!

11. La 25 de leghe de aici, circa 20 de fluvii recent apărute au început deja să transforme câmpia într-un lac, și chiar astăzi li se vor mai adăuga alte cinci fluvii! Iar această proporție va continua să crească în fiecare săptămână! – Spune-mi, care crezi că va fi soarta voastră?”

12. Auzind aceste cuvinte, Gurat a căscat ochii mari și s-a înspăimântat foarte tare. Atunci, Waltar l-a sfătuit să fugă imediat pe înălțimile sacre și să ceară acolo azil, în cazul în care va dori să-i urmeze sfatul.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !