Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 27.5.2020, 16:45
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 3) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 12.6.2019, 19:14    Post subject: Capitolul 344 Reply with quote

Capitolul 344
Explicații referitoare la adunarea și întreținerea animalelor destinate să urce în arcă. Avertismentele extraordinare de dinainte de producerea marilor catastrofe.
(14 august 1844)

1. Se înțelege de la sine că cei 12.000 de mesageri celești au adunat fără probleme animalele necesare, inclusiv hrana lor.

2. Voi descrie mai detaliat acest eveniment, pentru ca spiritele critice să nu se mai întrebe cum a reușit Noe să adune toate aceste animale și să le hrănească pe toate.

3. De vreme ce Eu, Domnul, pot întreține în fiecare zi imensa menajerie a acestei lumi, cu siguranță nu aveam de ce să nu o pot întreține pe cea a lui Noe timp de o jumătate de an!

4. Faptul că îngerii Mei s-au ocupat de întreținerea piosului Noe și a tuturor animalelor, având grijă să nu le lipsească nimic, nu trebuie să vă mire, căci exact aceasta este ocupația lor de bază, căreia îi sunt devotați zi și noapte, indiferent dacă sunt vizibili sau nu pentru voi.

5. Dacă oamenii care trăiesc la ora actuală ar fi la fel de pioși ca și Noe, ei ar putea vedea cu ochii deschiși multitudinea de îngeri care lucrează în permanență pentru a întreține imensa Mea menajerie terestră. Din păcate, datorită simțurilor lor grosiere și orientate exclusiv către lumea exterioară, oamenii de astăzi au ajuns chiar mai răi decât cei din vremea lui Noe, așa că nu au cum să-i vadă pe îngeri!

6. Dacă cineva va obiecta: „Cum se face că acei oameni răi din vremea lui Noe i-au putut vedea pe îngeri conducând animalele și transportând hrana necesară lor, în cantități foarte mari?”,

7. Îi voi răspunde: „Acesta a fost rezultatul compasiunii Mele, care acționează întotdeauna în acest fel înaintea unei mari catastrofe care implică întreaga lume, generată de prostia oamenilor! Înaintea și în timpul oricărei calamități de acest fel, oamenii sunt avertizați prin intermediul unor semne precursoare extraordinare să părăsească locul respectiv și să își plaseze cu încredere soarta în mâinile Mele, care îi vor călăuzi în siguranță la adăpost de orice nenorocire. Din păcate, în calitatea lor de fericiți proprietari ai diferitor bunuri materiale, oamenii rămân de regulă orbi și surzi în fața acestor avertismente, dovedindu-se de cele mai multe ori chiar mai proști decât animalele. Ei preferă să cadă pradă marelui cataclism, în loc să își canalizeze atenția asupra semnelor care le sunt arătate, încredințându-se pe loc voinței Mele protectoare!

8. Dacă permit apariția unor asemenea semne precursoare chiar și în timpul micilor catastrofe locale, vă puteți imagina cât de mari trebuie să fie semnele pe care le trimit înaintea unui cataclism cu efecte la nivel mondial, așa cum s-a întâmplat în timpul lui Noe! Așa se face că îngerii cerului au devenit în acea epocă vizibili pentru oameni!

9. La drept vorbind, un astfel de eveniment ieșit din comun, care îi anunță dinainte la ce trebuie să se aștepte, reprezintă inclusiv o judecată pentru oameni, dar atunci când ai de ales între două dezastre, este normal să îl alegi pe cel mai mic, sperând că îl vei evita astfel pe cel mai mare, la fel cum o rană minoră se vindecă mult mai ușor decât una majoră! Pe de altă parte, dacă răul mai mic nu se dovedește eficient, ești nevoit să îl îngădui pe cel mai mare, pentru a pune astfel capăt dezordinii!

10. Cred că v-am explicat în termeni suficient de clari motivul activității vizibile a îngerilor pe pământ, fapt care îmi permite să revin la istoria noastră.

11. În Capitolul următor, vom vorbi de efectele provocate de îngerii care au traversat orașul Hanoh cu animalele adunate!
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !